neseniai gavau Marilyn Manson cd All Against God (Live In Sayreville New Jersey 2004 11 23), nezinau, tikriausiai tai nera oficialus cd, bet malonu klausyti, lygiai taip pat malonu klausytis live albumo Burlesque Grotesque Tour, isleisto 2004 metais, sulauksim, tikrai sulauksim nauju dainu
oi, ne, tikrai nepaskutinis, esu tuo tikras.juk buvo isleistas singlas Personal Jesus, geriausiu dainu rinkinys Lets We Forget: The Best Of, visai neseniai isejo The Nobodies (2005 Against All Gods Mix), kuri jau atklausiau n kartu, kazkuriam rusu forume skaiciau, kad metu pabaigoje Marilyn Manson su savo sutve planuoja sesti prie naujo darbo irasu.na nezinau kiek cia teisybes, bet siaip tai jau butu pats laikas, net tie trys darbai po oficialaus albumo The Golden Age Of Grotesque, reiketu rimtesnio darbo o ne miksu albuma isleisti, ir tie miksai kai kurie jau pries keleta metu buvo girdeti
bumbuls, cia tavo nuomone, jei ta muzika nepatinka, tai dergi kaip tik imanoma, nu kaip sakoma, smegenu neikresi nei tu mums, nei mes tau.tiesmukiskas poziuris.pritariu melancholijai, is tiesu toks saltesnis ir slykstesnis tekstu tema.daina "Para-noir" is tiesu yra idealiai skambanti, bet teksto esme nu tai kaip kam.bandyta daug ironijos ideti, bet gavosi kitaip nei as suprantu ta tema.man labai nepatiko zodziai: "mylejausi su tavim nes tave mylejau".gal to teatralizuotumo ir per daug tame albume.na bet jis yra toks ir ne kitoks.juk kazkada po albumo Antichrist Superstar isleistas Mechanical Animals irgi buvo nurasinejamas ir buvo drasiai kalbama apie Marilyn Manson nuosmuki, o stai dabar praejus jau septyniems metams sis albumas yra labai vertinamas, daug fanu pasisako, kad butent tas albumas yra geriausias.na cia aisku, skonio reikalas, gal but kai kuriems tai buvo pats pirmas isgirstas Marilyn Manson albumas, su juo uzaugo, tai ir yra prie sirdies.as tikrai tikiu, kad ir The Golden Age Of Grotesque po keleriu metu bus taip aukstai vertinamas kaip buvo Antrichrist Superstar, Mechanical Animals ar kaip pirmieji darbai
nuostabi daina, kazkaip netiketai, bet maloniai baigiasi Antichrist Superstar albumas.geri zodziai, bet iki galo dar nesupratau, kas tuo bandyta pasakyti, vos ne kas kar vis kitaip suprantu sita daina, nepasidariau savosios interpretacijos.nebloga versija sios dainos yra single Remix&Repent, akustine, tikrai gerai skamba, tai va.as visai neseniai atsipuciau klipa Use Your Fist and Not Your Mouth, man patiko.o jus ka apie ji manot?pradzioje ir toliau pasikartojantys intarpai labai idomus ale live klipe.
Nu jau labai sorry, jautruole
Ne ta turejau omeny, as turbut savaip interpretavau ta klipa. Norejau pasakyti ironiska ir sarkastiska gaidele, kad viskas neturetu taip sokiruoti, nes tai paprasciausia show biznio kasdienybe. Hollywoodo uzkulisiu parodymas sakyciau priesingai, kritika visa tam, visam sou bizniui, visu ju blizguciu antros medalio puses atvertimas. Kita vertus, sakyciau parodydamas tokius vaizdukus (isreiksdamas per SAVO elgsena (nesvarbu, kad ir praeities) , tesia savo pradeta davatkisko buko, su***to pasaulio dauzyma & laisvinima (something like antychrist superstar)
Kazkas tokio
Ir nereikia tos ironijos i tai, kad man "jo kuryba jau taip patinka" Kad neesu garsiai issireiskes gotas&tt - nereiskia kad negaliu dievinti Briano Warnerio
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. birželio 9 d. 07:18:39
2005 m. birželio 9 d. 07:08:40
2005 m. birželio 9 d. 06:58:26
2005 m. birželio 9 d. 06:54:56
2005 m. birželio 9 d. 06:37:11
2005 m. birželio 9 d. 06:31:54
2005 m. birželio 8 d. 16:26:56
2005 m. birželio 8 d. 15:37:30
2005 m. birželio 1 d. 04:08:46
2005 m. birželio 1 d. 03:03:48
2005 m. gegužės 31 d. 16:22:32
2005 m. gegužės 31 d. 16:16:21
2005 m. gegužės 31 d. 16:12:43
2005 m. gegužės 31 d. 16:08:26
2005 m. gegužės 30 d. 10:26:14
Turiu viena klausima: kokia jusu nuomone apie gabala „Man that you fear“?
2005 m. gegužės 29 d. 15:34:11
2005 m. gegužės 29 d. 15:33:30
2005 m. gegužės 28 d. 09:47:21
2005 m. gegužės 27 d. 21:18:35
2005 m. gegužės 12 d. 21:47:53
Ne ta turejau omeny, as turbut savaip interpretavau ta klipa. Norejau pasakyti ironiska ir sarkastiska gaidele, kad viskas neturetu taip sokiruoti, nes tai paprasciausia show biznio kasdienybe. Hollywoodo uzkulisiu parodymas sakyciau priesingai, kritika visa tam, visam sou bizniui, visu ju blizguciu antros medalio puses atvertimas. Kita vertus, sakyciau parodydamas tokius vaizdukus (isreiksdamas per SAVO elgsena (nesvarbu, kad ir praeities) , tesia savo pradeta davatkisko buko, su***to pasaulio dauzyma & laisvinima (something like antychrist superstar)
Kazkas tokio
Ir nereikia tos ironijos i tai, kad man "jo kuryba jau taip patinka"