Ką apie jį manau? Ai aš į jį rimtai nežiūriu. Aš visada į muzikantus žiūriu kaip į atlikėjus. Kaip jie moka groti. Išsidirbinėti, bet kas gali net ir aš ir aplamai bet kas, o gerai pavaryti, pagroti jau retai beatsiras kas. Šeip jie kažka bando visada pasauliui parodyti, tas nėra blogai, bet kas labai pamėgę koverius groti, tai blogai. Nes vaizdas atrodo panašus, kad jie būtų ligtai kokie pankai, kurie karts nuo karto megsta ant bajerio pergroti savo stiliui garsius kūrinius. Čia irgi panašei kažkas. Ką daugiau čia pridūrus... turiu vieną jų albuma, kur čia 2003 metais išleido ir kurio pavadinimą tingiu rašyti, na pakomentuoti galiu tiek, kad jie perdaug dėmesio skiria į savo stilių, o ne į muzika, štai čia ir slypi priežastis, kodėl daug kas jais šlykštysi, bet aš ne...
Gal zinote kur galima rasti interne Marilyn Manson - Portrait of an American Family(1994m.) virseli? jeigu turite tai atsiuskite man i e-maila rameriz@lol.lt
siaips jis yra klaikus duchas,o ir jo gerbejai(kokiu Lietuvojs matyti neteko) tie kur rngias kaip jis ir pan dazniausiai buna visikai vienodi,nors is minios ir issiskiria..bet jo muzika man tikrai patinka,bet dal tos isvaaizdos lb persistengta....jau kaip duchs atrodo..visiems jau ta isvaizda nusibodo bent jau ne Lietuvoj...
o siaip muzika tai patinka...gerai viskas...ir dainu zodziai tokie kazkokie siek tiek su prasme ....
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. kovo 29 d. 02:10:33
2005 m. kovo 29 d. 00:29:44
2005 m. kovo 27 d. 09:42:06
2005 m. vasario 25 d. 15:40:32
2005 m. vasario 24 d. 13:53:20
2005 m. vasario 21 d. 15:59:37
2005 m. vasario 20 d. 18:04:04
2005 m. vasario 18 d. 17:12:22
2005 m. vasario 18 d. 12:26:42
2005 m. vasario 18 d. 12:26:27
2005 m. vasario 18 d. 11:54:33
2005 m. vasario 1 d. 18:17:32
2005 m. vasario 1 d. 18:14:45
Manson- gera muzima.
2005 m. vasario 1 d. 18:12:18
2005 m. sausio 27 d. 14:27:27
2005 m. sausio 15 d. 11:36:11
o siaip muzika tai patinka...gerai viskas...ir dainu zodziai tokie kazkokie siek tiek su prasme ....
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 5 d. 13:09:13
2005 m. sausio 3 d. 17:24:51
2005 m. sausio 3 d. 17:13:50
noriu uzduoti jums viena klausima: kas jums geriau - dievas ar marilyn manson?
2004 m. gruodžio 17 d. 16:38:49