Muzika nėra labai įspūdinga.. jei kas kitas tai dainuotų, nesusilauktų tokio didelio dėmesio. Bet žinoma, gerbiu tokią personą kaip mansoną. Išsišokėlių visur pilna, bet šitas dar ir turi proto.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
mechanical_animal rašė: kam klausi jei ir pats zinai atsakyma? nekaip sekas vaidint kvaileli, nors galbut tau to daryt ir nevertetu. ka daryt? tiesiog imt ir paklausyt, o ne vadovautis susidarytu arba kazkieno sudarytu ivaizdziu
jei atsakymų nežinai, tai bent jau turėk savigarbos tai pripažinti, o ne sukti tiesiai per aplinkui. o klausiu, nes man įdomi tavo nuomonė. juk čia forumas, kurio veikimo principas - diskusija.
kam klausi jei ir pats zinai atsakyma? nekaip sekas vaidint kvaileli, nors galbut tau to daryt ir nevertetu. ka daryt? tiesiog imt ir paklausyt, o ne vadovautis susidarytu arba kazkieno sudarytu ivaizdziu
mechanical_animal rašė: jei taip sakai, tuomet apie tavo elementaru ir paprasciausia muzikini supratima galiu pasakyti ta pati - esi visiska nulis
o kas yra neelementarus ir nepaprastas muzikinis supratimas arba kitaip tariant, kaip reikia suprasti muziką, kad nebūtų (šiuo atveju Frizė) visiškas nulis?
Xpo rašė: O ką čia piktai komentuoja mechaninis gyvūnas - nesuprantu. Jei tavo anketoje įvardintos tikrai TAVO grupės, tai tamsta ir pats LABAI subtilaiu muz. skoniu negali pasigirti.
o ar kas nors sneka apie subtilu muzikini isprusima? daugiau isiskaitymo tamsta, idomu butu suzinoti kas jusu manymu yra subtilu muzikineje plotmeje? nezinomi grupiu pavadinimai? o gal dar kas nors gudresnio? lol
O ką čia piktai komentuoja mechaninis gyvūnas - nesuprantu. Jei tavo anketoje įvardintos tikrai TAVO grupės, tai tamsta ir pats LABAI subtilaiu muz. skoniu negali pasigirti.
CyberPirate rašė: Nemėgstu/nesuprantu aš jo muzikos.
O dar neseniai skaitydama vieną tokią knygą, radau, kad Brianas Warneris išsioperavo stuburą, kad galėtų sau pačiulpt. ;o
Šonkulius, šonkaulius išsioperavo. Tuos, kurie laisvi pilvo raumenyse yra ir lanko nesudaro
MM gašlumas nėra toks truputį, kaip čia kažkas rašė. Jis sadomazokistiškas, manau. Nevisada man priimtinas. Aj, einu geriau Queen paklausyt. Plaukiu į platesnius vandenis, taip sakant
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugpjūčio 23 d. 22:25:52
2008 m. rugpjūčio 16 d. 02:53:03
2008 m. liepos 25 d. 01:34:15
2008 m. liepos 4 d. 21:58:54
2008 m. balandžio 25 d. 18:25:43
2008 m. balandžio 24 d. 22:37:05
2008 m. balandžio 24 d. 15:22:03
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2008 m. balandžio 24 d. 15:07:49
2008 m. balandžio 24 d. 11:38:10
kam klausi jei ir pats zinai atsakyma? nekaip sekas vaidint kvaileli, nors galbut tau to daryt ir nevertetu. ka daryt? tiesiog imt ir paklausyt, o ne vadovautis susidarytu arba kazkieno sudarytu ivaizdziu
jei atsakymų nežinai, tai bent jau turėk savigarbos tai pripažinti, o ne sukti tiesiai per aplinkui. o klausiu, nes man įdomi tavo nuomonė. juk čia forumas, kurio veikimo principas - diskusija.
2008 m. balandžio 24 d. 07:37:13
2008 m. balandžio 24 d. 00:45:31
jei taip sakai, tuomet apie tavo elementaru ir paprasciausia muzikini supratima galiu pasakyti ta pati - esi visiska nulis
o kas yra neelementarus ir nepaprastas muzikinis supratimas arba kitaip tariant, kaip reikia suprasti muziką, kad nebūtų (šiuo atveju Frizė) visiškas nulis?
2008 m. balandžio 23 d. 23:40:12
jokio grožio aš jame nematau, o apie muziką tai tik tiek galiu pasakyt : talento ar dainavimo nulis...
Jokio grožio ir neturi būti.Turi būti talentas,originalios idėjos.Pastarūjų jam nestinga, bet talentą turi tik puoštis gražiai
2008 m. balandžio 10 d. 17:48:12
O ką čia piktai komentuoja mechaninis gyvūnas - nesuprantu. Jei tavo anketoje įvardintos tikrai TAVO grupės, tai tamsta ir pats LABAI subtilaiu muz. skoniu negali pasigirti.
o ar kas nors sneka apie subtilu muzikini isprusima? daugiau isiskaitymo tamsta, idomu butu suzinoti kas jusu manymu yra subtilu muzikineje plotmeje? nezinomi grupiu pavadinimai? o gal dar kas nors gudresnio? lol
2008 m. balandžio 8 d. 22:53:52
2008 m. balandžio 8 d. 17:05:58
jokio grožio aš jame nematau, o apie muziką tai tik tiek galiu pasakyt : talento ar dainavimo nulis...
jei taip sakai, tuomet apie tavo elementaru ir paprasciausia muzikini supratima galiu pasakyti ta pati - esi visiska nulis
2008 m. balandžio 7 d. 22:34:56
2008 m. balandžio 7 d. 19:06:44
2008 m. kovo 26 d. 16:23:13
2008 m. kovo 26 d. 15:11:47
2007 m. birželio 19 d. 00:00:40
Nemėgstu/nesuprantu aš jo muzikos.
O dar neseniai skaitydama vieną tokią knygą, radau, kad Brianas Warneris išsioperavo stuburą, kad galėtų sau pačiulpt. ;o
MM gašlumas nėra toks truputį, kaip čia kažkas rašė. Jis sadomazokistiškas, manau. Nevisada man priimtinas. Aj, einu geriau Queen paklausyt.