Supratau, kad gyvenimas yra gražus po Phil Collins koncerto. Nerealu. Faina ir gražu buvo ir Depeche Mode, Stingo koncertuose. Šilčiausias koncertas - Valeryj Meladze.
Nepaminėjau mūsiškių.Jei prisiminčiau visus koncertus kuriuose buvau,pirmą vietą paimtų paskutinis Foje koncertas arba Anties Roko marše 1996 metais.O iš tų kuriuos žinau,pirmą vietą ima Bix'ų koncertas šią vasarą,Jūros Šventės afterpartyje.Tiesiog uždaroje,dar ir pakankamai nedidelėje erdvėje jauti,kad grupė groja tau,o ne girtiems praeiviams... Antrą vietą ima Mamontovo koncertas Londone 2008 metais.Trečią vietą paims Rebelheart koncertas,Karklės 2010 festivalyje... Daugiau neatgaminu... Iš video koncertų - Foje-Paskutinis koncertas,Naktinės Personos - Tikras garsas,Antis - Gyva dvd,Lemon Joy - Gyvai,Skamp - Live deadly,Rojaus tūzai roko naktyse...
Iš tų,kuriuose pats pabuvau,tai neabotinai pirmą vietą ima - Depeche Mode,paskui - Rammstein.Tada Faith No More,o jau tada AC-DC,Metallica,Slayer,Messugah ir t.t... O iš matytų per televizorių - Depeche Mode - Devotional,AC-DC Live at Donington,New Order - Live in Glasgow,Rammstein - Live Aus Berlin,INXS - Live in Wembley,Duran Duran - Live in London,Metallica - SM,Rush - Snakes & Arrows,Bruce Springsteen - Live in Dublin.Tikiuosi prie šio sąrašiuko prisidės - Depeche Mode - Live in Barcelona... Ir dar tie koncertukai,kuriuos pamiršau pridėti...
O aš apie lietuvius pašnekėsiu : )
Taigi, geriausias matytas - liūdnų slibinų. Labai šiltas ir jaukus. Ėjau į koncertą težinodama vieną jų dainą, bet tikrai buvo verta. Tai va, jei jie jums patinka bent minimaliai, tai žinokit, kad tikrai verta nueit į koncertą ( su teatro elementais beje)
siais metais, kuriuos ziurejau, geriausias buvo Paul Stanley ,,One Live KISS" (200 koncertas ir be KISS jis moka puikiai atlikti koncertus (skirtingai nei kiti grupes nariai), taip pat geri muzikantai jam padejo pravest koncerta, ypac pagirtini gitaristai, tik vat publika kazkokia kaip butu mirstanti , na bet tas maziausiai turetu rupeti, zodziu kam patinka KISS arba Paul Stanley solo, siulyciau paziuret, bent jau man tai kazkoki ispudi paliko 9.5/10
Rammstein Volkerball 2005 live in Nimes. Prie nerealios scenografijos dar ir stulbinantis atlikimas.
Kansas -Device-Voice-Drum: koncerto Atlantoje 2002 įrašas. 50mečiai amerikietiško prog roko dinozaurai, kad ir be savo lyderio Kerry Livgren, scenoje atrodo visai jaunai. Groja sau atsipūtę, sudėtingus pasažus įveikdami be mažiausių pastangų - pagarba jiems!
Jethro Tull- Estival Jazz Lugano 2005. Šiek tiek sudžiazintas įprastas jų repertuaras, tačiau truputis naujos spalvos daro juos išnaujo įdomius.
Carlos Santana ir Wayne Shorter live at the 1988 Montreux jazz festival.
Pasirodo Papa Karlo su Šorteriu ex Weather Report seni bičai. Žinojau. kad Santana propogavo džiazą (grojo su Mahavishnu John MacLaughlin bei Buddy Miles), bet čia jis grojo tiesiog akademinį džiazą - neįtikėtina, kas iš jo dabar palikę.
Metallica Seatlle '89, Def Leppard - In the round in your face, Alice Cooper - Brutal Planet Live, AC/DC - Live in donnington, Led Zeppelin - The song remains the same, Iron Maiden - Rock in Rio, Queen - Wembley 86' , Kiss - Unplugged, Kiss - alive III...
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 15 d. 23:44:21
lacunacoil rašė: Dėl Rammstein pritariu. Setlistas tai tiesiog beveik be trūkūmų. Jei būtų dar sugroję "Mein Herz Brennt" tikrai pripažinčiau geriausiu matytu Dvd
Kažkodėl tos dainą retai tegroja...Iki pilnos laimės,man trūktų Spielt Mit Mir.Muzikine prasme,Live Aus Berlin man labiau patiko,gal dėl to jog ten grojama daugiau industrial metal...
2009 m. sausio 15 d. 19:52:01
Iš gyvai matytų: 1.Metallica - Live In Wembley Stadion [2007 07 08].Įspūdį sustiprino tai,kad pirmą kartą gyvenime buvau koncerte tarp 50 tūkstančių žmonių.Tokio dydžio koncerte,garso kokybė buvo ne kokia,bet užteko emocijų. 2.Ladytron - Live in Astoria London [2008 05 15].Šitas koncertas sužavėjo puikiu koncertiniu skambesiu.Ladytron dainos koncertuose skamba energingiau.Kad per nelaimę,įvyko tik pusė koncerto,tačiau to užteko,kad norėčiau vėl pabūti Ladytronų koncerte. Iš matytų per DVD: 1.Rammstein - Volkerball:Live In Nimes.[2005] Įspūdingesnio hard roko/metalo kol kas nesu matęs.Žinoma,efektai pridėjo daug žavesio,tačiau dainos atliktos energingai ir nepriekaištingai.Tikra Rammstein'iška šventė ausims ir akims. 2.Depeche Mode - Devotional [1994]Efektai minimalūs tačiau puikūs.Savitos koncerto emocijos,šiek tiek mistiška dvasia. 3.Depeche Mode - One Night In Paris. [2001]Pats geriausias DM koncertas muzikine puse. 4.New Order - Live In Reading [1998].Neilgas,tačiau puikus alternative rock/electronic koncertas.Vienas mano mėgstamiausių iš legendinių New Order.
Kažkaip pastaruoju metu lb kabliuoja radiohead live in Japan 2008 metų turo, aiišku geriausiu koncertui vadinti neišena, nes labai jau naujas jis, bet šiaip visa scenografija, playlistas ir atmosfera labai nereali.
Siuo metu geriausias gyvai matytas koncertas yra Ferrum Frost '08, tiksliau grupiu Skyforger ir Ensiferum pasirodymai..tokios publikos reakcijos (plojimu,trepsejimo koja i takta,dainavmo kartu su grupe...prisiminus dar ir dabar malonus surpuliukai nukrecia ) ir grupes bendravimo su publika seniai buvau macius. super!!!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. spalio 22 d. 00:27:15
2010 m. spalio 21 d. 23:13:42
2010 m. spalio 13 d. 22:03:54
2010 m. spalio 13 d. 21:57:28
2010 m. spalio 13 d. 14:44:53
Taigi, geriausias matytas - liūdnų slibinų. Labai šiltas ir jaukus. Ėjau į koncertą težinodama vieną jų dainą, bet tikrai buvo verta. Tai va, jei jie jums patinka bent minimaliai, tai žinokit, kad tikrai verta nueit į koncertą ( su teatro elementais beje)
2010 m. spalio 12 d. 23:41:11
2009 m. birželio 2 d. 10:44:25
2009 m. birželio 2 d. 10:43:46
2009 m. gegužės 22 d. 17:11:47
Kansas -Device-Voice-Drum: koncerto Atlantoje 2002 įrašas. 50mečiai amerikietiško prog roko dinozaurai, kad ir be savo lyderio Kerry Livgren, scenoje atrodo visai jaunai. Groja sau atsipūtę, sudėtingus pasažus įveikdami be mažiausių pastangų - pagarba jiems!
Jethro Tull- Estival Jazz Lugano 2005. Šiek tiek sudžiazintas įprastas jų repertuaras, tačiau truputis naujos spalvos daro juos išnaujo įdomius.
Carlos Santana ir Wayne Shorter live at the 1988 Montreux jazz festival.
Pasirodo Papa Karlo su Šorteriu ex Weather Report seni bičai. Žinojau. kad Santana propogavo džiazą (grojo su Mahavishnu John MacLaughlin bei Buddy Miles), bet čia jis grojo tiesiog akademinį džiazą - neįtikėtina, kas iš jo dabar palikę.
2009 m. gegužės 15 d. 19:16:11
2009 m. gegužės 15 d. 16:54:37
2009 m. gegužės 15 d. 15:09:59
2009 m. gegužės 15 d. 14:49:57
2009 m. sausio 15 d. 23:44:21
Dėl Rammstein pritariu. Setlistas tai tiesiog beveik be trūkūmų. Jei būtų dar sugroję "Mein Herz Brennt" tikrai pripažinčiau geriausiu matytu Dvd
Kažkodėl tos dainą retai tegroja...Iki pilnos laimės,man trūktų Spielt Mit Mir.Muzikine prasme,Live Aus Berlin man labiau patiko,gal dėl to jog ten grojama daugiau industrial metal...
2009 m. sausio 15 d. 23:14:39
2009 m. sausio 15 d. 19:52:01
2009 m. sausio 15 d. 19:27:48
fantastika.
2009 m. sausio 13 d. 22:59:00
2008 m. lapkričio 2 d. 16:56:20
2008 m. lapkričio 2 d. 14:18:56