Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Geriausias jūsų matytas koncertas!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gabux
2008 m. lapkričio 2 d. 03:45:26
Dievaži. Šviesiausias pavydas tau.! : ) Ak. Įdomu, kur aš tuo metu blūdijau : ]]
Taip, tikiuos dar bus progų pamatyti. Juos abudu.
High hopes..

2008 m. lapkričio 2 d. 03:39:26
Waters'ą mačiau Paskui skrajojau ir skrajojau. Nes aš JĮ mačiau. Aš JĮ girdėjau. Skamba juokingai, iš tiesų Kaip kokios mokinukės svaičiojimai. Bet kad taip ir jaučiausi. Nors jei ten būtų buvę Floyd'ai, visi kartu, būtų dar nuostabiau.
Norėčiau pamatyti ir Gilmour'ą. Išgirsti tą jo balsą. Ir nuostabų grojimą gitara. Gal kada pasitaikys tokia proga. I hope.

2008 m. lapkričio 2 d. 03:29:05
Na, Syd'as toks žaižaruojantis.. : ]
Knygoje 'Rough Guides to Pink Floyd' nemažai apie jį parašyta, jo ieškojimus, kliedėjimus-klajojimus.
O dėl geriausių Floyd'ų laikotarpio tai taip, man taip pat artimesnis vidurinysis- vėlyvasis jų kūrybos demonstravimas.
Gaila, kad kartu visi jie ne taip ilgai prabuvo. Muzikiniu požiūriu. O taip žavingai-oldschool'iškai-britishkai jie atrodė:
https://www.fortunecity.com/tinpa.../548/ group6.jpg

ypač čia:
https://i17.photobucket.com/album...SYD_B ARRETT.jpg

Et..
O dabar jau ne tik S. B, bet ir R. Wright'as paliko šį pasaulį. Gaila labai.
Mintyse dar viliuosi, kad bent R. Waters'as ar D. Gilmour'as apsilankys kur arčiau mūsų šalies ir bus galima iš arti pamatyti/paklausyti/užuosti bent kruopelytę tos P. F dvasios.

2008 m. lapkričio 2 d. 03:19:28
Ooo, taip. The Final Cut spinduliuoja tokia jėga, kaip joks kitas Floyd'ų albumas
Šiaip, klausant jų solinės kūrybos nejučia bandai susieti, sulyginti su Floyd'ais. Bet greitai pastebi, kad nieko nebus. Nes bus tik viena dalis, bet trūks kitų labai svarbių detalių.
Kas dėl Syd'o. Taip, jis keistas. Ir jo muzika tokia šizofreniška. Ir jis pats nuostabus (pripažįstu, kažkada jis buvo žymiai didesnė meilė nei Waters'as, vien dėl to savo pamišimo). Tik kartais mane pradeda nervuoti kai kurių žmonių požiūris, kad geriausias Floyd'ų laikotarpis - tik su Syd'u. O aš kaip tik sakyčiau, kad vėlyvesnieji Floyd'ai - harmoningesni, dinamiškesni ir nuostabesni (aišku, labai jau subjektyvu, bet...).

2008 m. lapkričio 2 d. 03:12:14
Tiesa.
R. Watersui net ir sunku nesimpatizuoti : ) Labai stiprus jis, rodos, vyras, muzikine, idėjine, kūrybine prasme. O iš jo indėlio į Floyd'us - [Sienos jau net neminiu] man bene labiausiai - The Final cut. Bene visas albumas emociškai galingas.

Jei norima paklausyti jų atskirai, irgi savotiškai įdomu. Taip, jei nebandoma atkartoti Floyd'ų, o išryškinamos tik individualios muzikinės sąvybės.
Last.fm'e radio įvedus prie Artist - Pink Floyd - groja daug jų kiekvieno solinių dainų.

Atrodo, Vienoje nusipirkau S. Barrett'o - Opel. Tai šypseną įdomią kelia tas albumas : ]
Ta šyzofreniška psichodelika tokia savita, labai Barrett'iška. Nuotaikos tam reikia, nors šiaip smagus ypatingai. Keistuolis Syd'as, bet irgi svarbus- aštrus, neišvengiamas Floyd'ų prieskonis.

2008 m. lapkričio 2 d. 03:00:39
Gabux rašė:
nepakartojami jie visi.. : )
Su vienu žmogumi iki šiol aktyviai diskutuojame apie kiekvieno jų [ir S. Barrett'o, ir R. Wright'o, N. Mason'o, jau nekalbu apie pagrindinius] indėlį į P.F.
Netgi jei taip, pagrindinė grupės ašis ir buvo idėjinis R. Waters'as, bet jo solinė kūryba jau vis tiek ne tas. Vadinasi, tik jie visi kartu sudaro vientisus Pink Floyd'us.

Tai čia savaime aišku. Atskirai juos paėmus nebėra to "kažko" kas Floyd'us daro tokiais nuostabiais Ir šiaip, aš pati nelabai mėgstu lyginti, kuris įnešė daugiau į grupės kūrybą, nes visi jie yra muzikiniai genijai, savo sugebėjimus sujungę į tobulą (beveik) visumą.
Bet Waters'ui aš simpatizuoju kaip žmogui, kaip asmenybei, kaip muzikantui. Taip, jo soliniai darbai nublanksta prieš Floyd'ų kūrybą, bet juose yra ta nuotaika būdinga tik Waters'ui. Ir dėl to tai yra taip nuostabu

2008 m. lapkričio 2 d. 02:51:49
nepakartojami jie visi.. : )
Su vienu žmogumi iki šiol aktyviai diskutuojame apie kiekvieno jų [ir S. Barrett'o, ir R. Wright'o, N. Mason'o, jau nekalbu apie pagrindinius] indėlį į P.F.
Netgi jei taip, pagrindinė grupės ašis ir buvo idėjinis R. Waters'as, bet jo solinė kūryba jau vis tiek ne tas. Vadinasi, tik jie visi kartu sudaro vientisus Pink Floyd'us.

O koncertas nepakartojamas išties. Tikrai drąsiai įrašyčiau į geriausių visų laikų koncertų top 5-uką.

2008 m. lapkričio 2 d. 02:44:13
Gabux rašė:
S0lveiga rašė:
g

O šiaip tai Pink Floyd koncertą Berlyne [po sienos nugriovimo] žiūrėčiau dar ir dar.
R. Waters'o užsidegimas tenais nepakartojamas: taip ir stovi prieš akis tas vaizdas, kaip jis ant sofos užsimerkęs 'Nobody home' dainuoja..

R.Waters'as visada nepakartojamas Šiaip jau nebesuskaičiuoju kiek kartų mačiau tą koncertą. Ir žinau, kad žiūrėsiu dar. Ir dar. Vat dėl tokių dalykų pradedu gailėtis, kad gimiau kiek per vėlai.

2008 m. lapkričio 2 d. 02:40:21
S0lveiga rašė:
Apocalypticos koncertas (kur buvo Trakų pilyje) paliko patį geriausią įspūdį. Ten tai buvo kažkas nerealaus. O dar prasidėjusi liūtis vidury koncerto ir tie visi griaustiniai ir žaibai...sukūrė dar geresnę atmosferą. Ir jų bendravimas su minia... nemanau, kad įmanoma surengti dar geresnį koncertą nei šis.. (:

Taip, šis buvo puikus. ir ta liūtis/žaibų specialieji efektai.. : ] Kaip pagal užsakymą.

O šiaip tai Pink Floyd koncertą Berlyne [po sienos nugriovimo] žiūrėčiau dar ir dar.
R. Waters'o užsidegimas tenais nepakartojamas: taip ir stovi prieš akis tas vaizdas, kaip jis ant sofos užsimerkęs 'Nobody home' dainuoja..

2008 m. spalio 21 d. 20:37:14
Apocalypticos koncertas (kur buvo Trakų pilyje) paliko patį geriausią įspūdį. Ten tai buvo kažkas nerealaus. O dar prasidėjusi liūtis vidury koncerto ir tie visi griaustiniai ir žaibai...sukūrė dar geresnę atmosferą. Ir jų bendravimas su minia... nemanau, kad įmanoma surengti dar geresnį koncertą nei šis.. (:

Atsakyti
hip-hop_daughter
2008 m. spalio 13 d. 01:04:01
hip-hop_daughter rašė:
Apocalyptica. Nesamonyngas ryšys su publika ir muzika tikrai kūl;>
O daugiau tai nėr iš ko rinktis. Baisiai norėjau į Ozbourne'o koncą, bet niekas manęs nefinansavo ;o

Vis dar. + Gravel L'Amoure 05,09. Tie styginiai..

2008 m. spalio 12 d. 21:53:42
Roger Waters koncertas 2006, Maskvoje. Nuostabus jausmas, atmosfera - stebuklinga. Geriausios dainos ir tas iš proto vedantis Waters'o balsas - nepamirštama. Buvau visai netoli scenos, išties neišdildomas įspūdis matyti iš taip arti (sąlyginai) savo dievuką. Aišku, jeigu tai būtų Pink Floyd'ų koncertas turbūt viskas būtų buvę dar nuostabiau

2008 m. spalio 12 d. 21:21:10
R.E.M.'ų nepamiršiu niekados. Ir dar kada gal nuvyskiu juos pamatyt, kai jau atsiras daugiau judėjimo laisvės.
Nors ko gero tada pirmenybė suteikta ne jiems bus.

Kaip bebūtų, kitų metų tikiuos dar geresnių.

2008 m. spalio 12 d. 21:05:56
lenny kravitz, o antroj vietoj snoop dogg, nors daugiau koncu nemaciau

Atsakyti
eddie87
2008 m. rugsėjo 8 d. 14:18:32
bjork ir snoop doggg

Atsakyti
Anal_Grinder (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 8 d. 14:11:47
Built to grind.
Bet bus geresnių. Kad ir kitąmet labai tikiuos į Čekijos kasmetinį Obscene Extreme nuvykt.

2008 m. rugpjūčio 22 d. 20:50:51
Björk, žinoma. Nekomentuosiu, per daug ypatinga tai buvo

Ir prieš kokius 5 ar 6 metus (garbės žodis, nepamenu!) Robert Wells koncertas Klaipėdoj. Apie jį anskčiau girdėjus buvau tik iš sesers, bet va ten tai buvo geeeeras. Nors muzikinio skonio dar nebuvau visiškai susiformavus ir net neįsivaizduoju kokį įspūdį man tai paliktų dabar. Nemoku aš įvertint atlikėjų, perdainuojančių ir pergrojančių svetimą kūrybą. Kita vertus, gaš, kai pamenu, kiek ten buvo energijos ir kokia charizma jis spinduliavo, tai matyt mano jaunas amžius neturėjo turėt per didelės įtakos vertinant koncerto kokybę.
Be to, kiek žinau, jis ir taip žinomas kaip labai originalus senų kūrinių interpretuotojas. Ir kompozitorius, man regis? Pamenu, net per muzikos pamoką klausėm jo ir gavojau, jėga, pagaliau tarp Beethoven'ų visų ir kažkas, ką teko savom akim pamatyt

Iš lietuviškų- hm, jau n kartų matytas Mamontovas kiekvieną kartą vis tik pačias galingiausias emocijas palieka. Net per jūršventę.
Ypač šiaip įsidėmėjo man tas pernykštis jo koncertas Klaipėdos Koncertų Salėj, nes buvo neįprasta matyt juos visus tokius, nežinau, ramius. Atmosfera puiki, labai šilta buvo, jau vien tos fotografijos iš kelionių fone, arba bendravimas per raštelius. Ir šiaip. Jų humoras

Jurgos pats pirmasis viešas koncertas, kai ji dar buvo ta nedrąsi paneliokė su šviesiai dažyta sruoga prieky. Kai jos dainos pirmąkart buvo girdimos ir iškart labai labai šiltai priimtos.

Swingle Singers (britai jie) buvo fantastiška! Pirmąkart turbūt A Cappela man tada gyvai teko matyt, ir tai buvo neįtikėtina.

Saulės Kliošą tik geriausiom emocijom visada prisiminsiu. Norėčiau dar kartą juos pamatyt kada, bet tada buvo ypatinga dar ir todėl, kad žiemą. Lauke. Ir visi sušalę, jie patys ir žiūrovai, gal todėl ir norėjos dar labiau šypsotis.

2008 m. rugpjūčio 22 d. 19:10:14
Placebo ir Bjork.
Kol kas.

2008 m. rugpjūčio 22 d. 18:35:29
bjork

Atsakyti
vandeny
2008 m. rugpjūčio 22 d. 17:39:03
buvau LP konce. man paliko neišdildomą įspūdį.
dėl mano pakvaišusių draugelių nuo ryto stovėjau prie arenos, tai paskui skraidė drugeliai pilve kaip LP iš poros metrų dainuojančius pamačiau.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270