Silentist rašė: Mačiau Žalgirio stadione A-ha 2002 rugsėjo 10, labai jėgiškai sudainavo dainas: Hunting High and Low (labai ištęsė dainą, kai publika nenustojo dainuoti priedainio), The Sun Always Shines on TV (lb. energingai), Manhattan Skyline (pusiau su publikos pritarimu), o superiškiausiai atlikta buvo Stay on These Roads, kadangi grojo solo klavišiniais ir visai kitaip nei originale. Gaila, kad dėl ligos su jais neatvyko į LT jų vokalistė, todėl repertuare nebuvo mano mėgstamiausios - Velvet.
Buvau- tikrai liuks koncas buvo! Tik su publika biski sunkiau, nes nemazai zmoniu buvo kuriems seniai per 40, tai issijudinti problematiska buvo...
O siaip gyvai esu mates(ta prasme buves) Metallica, Bryan Adams, Scorpions (2kart), Red Hot Chilli Pepers, Aha, Depeche Mode, Eross Ramazzotti, Kent, Raimstain konceruose... ...sunku butu isskirti geriausia...
Mačiau Žalgirio stadione A-ha 2002 rugsėjo 10, labai jėgiškai sudainavo dainas: Hunting High and Low (labai ištęsė dainą, kai publika nenustojo dainuoti priedainio), The Sun Always Shines on TV (lb. energingai), Manhattan Skyline (pusiau su publikos pritarimu), o superiškiausiai atlikta buvo Stay on These Roads, kadangi grojo solo klavišiniais ir visai kitaip nei originale. Gaila, kad dėl ligos su jais neatvyko į LT jų vokalistė, todėl repertuare nebuvo mano mėgstamiausios - Velvet.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 10 d. 18:38:00
Mačiau Žalgirio stadione A-ha 2002 rugsėjo 10, labai jėgiškai sudainavo dainas: Hunting High and Low (labai ištęsė dainą, kai publika nenustojo dainuoti priedainio), The Sun Always Shines on TV (lb. energingai), Manhattan Skyline (pusiau su publikos pritarimu), o superiškiausiai atlikta buvo Stay on These Roads, kadangi grojo solo klavišiniais ir visai kitaip nei originale. Gaila, kad dėl ligos su jais neatvyko į LT jų vokalistė, todėl repertuare nebuvo mano mėgstamiausios - Velvet.
Buvau- tikrai liuks koncas buvo! Tik su publika biski sunkiau, nes nemazai zmoniu buvo kuriems seniai per 40, tai issijudinti problematiska buvo...
O siaip gyvai esu mates(ta prasme buves) Metallica, Bryan Adams, Scorpions (2kart), Red Hot Chilli Pepers, Aha, Depeche Mode, Eross Ramazzotti, Kent, Raimstain konceruose... ...sunku butu isskirti geriausia...
SD#13
2005 m. gegužės 7 d. 16:30:39
2005 m. balandžio 26 d. 23:53:27
2005 m. balandžio 24 d. 09:42:27
2005 m. balandžio 24 d. 09:39:12
RW
2005 m. balandžio 24 d. 09:35:59
man tai Muse-glastonbury 2004