muzikos mokytoja:
-kiekvienas zmogus turi gera klausa..
is tokiu jos zodziu priejome isvada, akd kiekvienas turbut ir absoliucia klausa turi....
pasedetumet pas amne specialybes pamokoj, apsiverktumet. is juoko ar is dar ko nors neaisko po tokiu fraziu "trelius reikia groti ne kaip blynus, o kaip uogiene."
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
day rašė: Musu klyfa kai susinerwuoja tai suwalkietiska tarme (kas Alytui nera daznas reiskinys) rekia: "Ale cia kap wajkoo darziely!!!!"
Arba geges mokytoja sako: "Isnara tu!"
Dar klyfa sako: "Gal tau i "Drevinuka" (darzelis prie sules) reikia?!?" (irgi suwalkietiskai) wisi zwengia, o ji dar labiau siunta...
Mates mokytoja sako: "Elementaru!" O kai kas nors suklysta (blogai apskaiciuoja ir pan.) tai rekia: "Nekalbek netiesos!" Ironiska, kai prisimeni, ka klyfa kazkada pasake apie multimedija (tox prietaisas, kuri prijungus prie kompo ant sienos atsiranda monitoriaus waizdas panasiai kaip "skaidriu rodytuwas" (nzn kaip tas aparats uzsiwadina)). Tai wa, ji pasake: "Atsargiai! Cia 15'000 Lt kainawo!"
nu jau,,nereikia cia at suvalkieciu varyti,cia tik Marijampoleje taip sneka
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
lietuvių mokytoja klasiokui, į kurį ilgai piktai žiūrėjo ir jis paklausė "ar į mane žiūrit?" :
- Ne, Biliūnu žaviuos!
ir ta pati mokytoja tam pačiam klasiokui, kai šitas, paklausęs klasės daugumos nuomonės nusišnekėjo:
- Sakys klasė "Palakstyk nuogas", tu ir lakstysi?!
- O gal kartais ir palakstau!
vėl lietuvių mokytoja:
- Kokiu tikslu reikia ryti raides?..
- Smagu buvo susitikti su jumis, pamatyti pažįstamus veidus, pastebėti, kad niekas nepasikeitė - kaip buvot parazitai, taip ir likot..
Fizikas po to, kai pažiūrėjo vienos klasiokės spręstą uždavinį:
- Kitą sykį, kai reikės išgarinti vandenį, arbatinuko nelydyk, gerai?
kai zuvo mano du klasiokai fizikos mokytojas pasake : "dievas pasiima geriausius o blogiukus palieka daugintis,juos pasieme nes jie sian pasauliui buvo per geri..."
u jea.. nezinojau, akd dar tokiu buna.
4. Aluje nepaskęsi
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
to be continued..
pagrindine fizikos logikos taisykle pagal Virginiju Kukulski:
-hjei tavo draugas fizika blogiau mokosi nei kitus dalykus, reiskia, jis tau ne draugas.
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
dailes:
-pauliau, jei tu nupiesei nesamone ir bandai irodyt man, kad cia samone, tai geriau nebandyk.
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
Tikybos mokytoja
- Buciuotis nereikia, buciutis negalima. O jei eisit pasibuciuot kur, tai nebukit vieni (dviese) gali pagunda pagaut, ir galit padaryt klaida. Neikit vieni buciuotis.
- mokytoja, jeigu aš padariau žioplumo klaidą, kokią man taisyklę rašyti?
mokytoja:
- pilną eilutę "durneišn, durneišn, durneišn"
Lietuvių mokytoja kurią pelėda visi vadina sako draugei:
- Tu esi vėžinė ląstelė!
Draugė:
- Čiulp b%b! blusa!
- Kartoju tu esi vėžinė ląstelė
- O tu pelėda!
Gal ir neblogai..
Mokytoja pavaduojati dyrik1 klasiokui sako:
- Kodėl tu nerašai?
- Neturiu su kuo.
- Man narūpi, kad neturi su kuo traukis b%b! ir rašyk!
- Nestrauksiu!
- Išstrauk pasakiau!
- Nesitrauksiu!
- Traukis staigiai!
Ir taip pusę pamokos. O dar pamoka pilietinis ugdymas. Nblogai išugdys mus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. lapkričio 22 d. 18:40:15
o wa muzikine.. ;]
2005 m. lapkričio 22 d. 18:34:27
-kiekvienas zmogus turi gera klausa..
is tokiu jos zodziu priejome isvada, akd kiekvienas turbut ir absoliucia klausa turi....
pasedetumet pas amne specialybes pamokoj, apsiverktumet. is juoko ar is dar ko nors neaisko po tokiu fraziu "trelius reikia groti ne kaip blynus, o kaip uogiene."
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 22 d. 18:23:58
-Į namus duosiu jums parsinešti žodynŲ.Beje yra tik vienas žodynAS.
Lietuvių mokytojos komentaras pravažiavus motociklui:
-Vėl tie piemenys su savo tais klynabirbiais.Neduoda naktim miegoti,tik birbia ir birbia..
2005 m. lapkričio 22 d. 18:14:58
- Gal kam nors asmenybė yra prezidentas Valdas Adamkus. Kodėl?.. Na, jis galbūt nevagia..
2005 m. lapkričio 22 d. 18:13:34
Viskas gamtoje yra valgoma – reikia tik mokėt paruošt!
2005 m. lapkričio 20 d. 15:59:02
"as pats issprendziau uzdavini?pirma karta gyvenime...."
2005 m. lapkričio 19 d. 16:47:47
perspeju kad neperspesiu
bet ji vistiekpasako
2005 m. lapkričio 19 d. 16:44:40
Musu klyfa kai susinerwuoja tai suwalkietiska tarme (kas Alytui nera daznas reiskinys) rekia: "Ale cia kap wajkoo darziely!!!!"
Arba geges mokytoja sako: "Isnara tu!"
Dar klyfa sako: "Gal tau i "Drevinuka" (darzelis prie sules) reikia?!?" (irgi suwalkietiskai) wisi zwengia, o ji dar labiau siunta...
Mates mokytoja sako: "Elementaru!" O kai kas nors suklysta (blogai apskaiciuoja ir pan.) tai rekia: "Nekalbek netiesos!" Ironiska, kai prisimeni, ka klyfa kazkada pasake apie multimedija (tox prietaisas, kuri prijungus prie kompo ant sienos atsiranda monitoriaus waizdas panasiai kaip "skaidriu rodytuwas" (nzn kaip tas aparats uzsiwadina)). Tai wa, ji pasake: "Atsargiai! Cia 15'000 Lt kainawo!"
nu jau,,nereikia cia at suvalkieciu varyti,cia tik Marijampoleje taip sneka
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. lapkričio 19 d. 14:39:22
-Žiūrėsim kaip oras..
2005 m. lapkričio 18 d. 19:00:10
- Ne, Biliūnu žaviuos!
ir ta pati mokytoja tam pačiam klasiokui, kai šitas, paklausęs klasės daugumos nuomonės nusišnekėjo:
- Sakys klasė "Palakstyk nuogas", tu ir lakstysi?!
- O gal kartais ir palakstau!
vėl lietuvių mokytoja:
- Kokiu tikslu reikia ryti raides?..
- Smagu buvo susitikti su jumis, pamatyti pažįstamus veidus, pastebėti, kad niekas nepasikeitė - kaip buvot parazitai, taip ir likot..
Fizikas po to, kai pažiūrėjo vienos klasiokės spręstą uždavinį:
- Kitą sykį, kai reikės išgarinti vandenį, arbatinuko nelydyk, gerai?
2005 m. lapkričio 17 d. 11:46:39
2005 m. lapkričio 16 d. 18:08:31
-tai vat, astuntine skaiciuojame kaip septyniasdesimt antrine.
u jea.. nezinojau, akd dar tokiu buna.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 14 d. 18:23:25
-hjei tavo draugas fizika blogiau mokosi nei kitus dalykus, reiskia, jis tau ne draugas.
2005 m. lapkričio 12 d. 09:15:15
-pauliau, jei tu nupiesei nesamone ir bandai irodyt man, kad cia samone, tai geriau nebandyk.
2005 m. lapkričio 11 d. 18:48:43
- Nu, karočia, užsičiaupiat ir klausotės, ką dabar pasakysiu!
2005 m. lapkričio 11 d. 18:30:36
- Buciuotis nereikia, buciutis negalima. O jei eisit pasibuciuot kur, tai nebukit vieni (dviese) gali pagunda pagaut, ir galit padaryt klaida. Neikit vieni buciuotis.
2005 m. lapkričio 10 d. 20:09:50
- mokytoja, jeigu aš padariau žioplumo klaidą, kokią man taisyklę rašyti?
mokytoja:
- pilną eilutę "durneišn, durneišn, durneišn"
(nauja lietuviška taisyklė
2005 m. lapkričio 10 d. 20:05:06
- Tu esi vėžinė ląstelė!
Draugė:
- Čiulp b%b! blusa!
- Kartoju tu esi vėžinė ląstelė
- O tu pelėda!
Gal ir neblogai..
Mokytoja pavaduojati dyrik1 klasiokui sako:
- Kodėl tu nerašai?
- Neturiu su kuo.
- Man narūpi, kad neturi su kuo traukis b%b! ir rašyk!
- Nestrauksiu!
- Išstrauk pasakiau!
- Nesitrauksiu!
- Traukis staigiai!
Ir taip pusę pamokos. O dar pamoka pilietinis ugdymas. Nblogai išugdys mus.
O mūsų chemikė sako w taria dabąliūūū.
2005 m. lapkričio 10 d. 17:36:09
Po ilgos ir sunkios ligos staiga mirė.
2005 m. lapkričio 10 d. 16:41:25
-Galima mylėtis tik tuomet, kai norite turėti vaikų.