Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Auksinės mokytojų mintys

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1920212223242526272829 ... 37
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
bordiuras
2005 m. spalio 4 d. 17:48:13
pilietinio mokytojas: nu jus gi namuose tik kompus prievartaujat ir telikus kastruojat!

Atsakyti
Priesajka
2005 m. spalio 4 d. 17:24:39
Mano pazystamos auklejota sako tevams per tevu susirinkima : sios klases mergaites atsiseda ant foteliu ir gundo 12-us!
Geografijos mokytoja klausia manes : kokioj saly auga karamele?
Anglu mokytoja: rytoj rasom kontrolini!
klasioke: bet mokytoja rytoj nera anglu pamokos!
mokytoja: pasakiau rytoj ir sventa!

Atsakyti
Arkangelas
2005 m. spalio 4 d. 17:23:20
Arba Lietuvių mokytoja"Juliau išsitrauk tą laidą(Ausinės),nes nutrenks dar.Bet gerai pagalvojus būtų gerai."....
Arba taip pat Lietuvių pamoka.Bernai durnavojo ir mėgdžiojo įvairių gyvūnų balsus.Mokytoja nusisukus į lentą rašo ir klausia:"Berniukai kada gi jūs apsiraminsit?Čia ne zoologijos sodas" tada sumūkė karvė lauke,o klasėje girdėjos.Mokytoja "Tai ką dabar karve kažkas tapo?" vėl karvė lauke"MŪŪŪŪŪ" klasė lūžta iš juoko.Mokytoja toliau"Juokas juokais,bet kažkuris iš jūsų turi talentą.Taip tikroviškai karvę pamėgdžiojot.Kuris čia mūkia?Tomas?",Karvė vėl "MŪ","Eik gal į kokį talentų konkursą,o čia pamokoje netrugdyk.."-"MŪ","Nenutraukinėk manęs po galais buliau tu rujojantis"

Atsakyti
ruko_muzika
2005 m. spalio 4 d. 17:03:59
tikraj cia paskajtinejus nuotaika gereja

2005 m. spalio 4 d. 17:00:13
Uch mokytojų dienos proga mūsų mokykloj pakabinta ant skelbimų lentos,auksinės mokytojų mintys,tad štai nuotrupos:
"Aš tau neleisiu rūkyt mokykloj.Čia ne vaikų darželis"..."Nu va vaikai klozetus remontuoja,nebus jums kur maudytis"...."Tai ką Gabija užsidėjai miniaką,kad protingesnė būtum?"...."Žinau aš bukas ir kvailas,bet fiziką būtinai jus išmokysiu"..."Mokytoja susijaudinusiam vaikui prie lentos:"Nebijok pusryčius aš jau valgiau.Bet pietum tikrai praverstų šviežias vaikutis."...."Algimantai kiek galiu tau pastabas duoti?Sėsk.Ateik pas mane.Sėsk į suolą.Kur eini?"......"Vaikai,nebandykit apsimesti durnesni už mane.."

Atsakyti
violin
2005 m. spalio 4 d. 16:48:44
nu Mariuk nekaip siandien elgiesi...busiu priversta tau skirti pastaba...
bet ka as padariau??
ir antra...
nu!
ir trecia...
nesamone kazkokia
jau keturios vaikeli

Atsakyti
desperation
2005 m. spalio 1 d. 19:00:01
"jus cia tik kedes roziniais uzpakaliukais trinat!"

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. spalio 1 d. 18:53:51
Gothic_thuG rašė:
Šiandien prieš anlgų klasiokas į plaukus kreidos pripylė, oaš specialiai nesivaliau ir palaukiau kol mokytoja anglų grįš, kad galėčiau pasiskųsti. Nesu skundikė bet jau užkniso. Na o kadangi anlų mokytoja mano mama tai dar geriau. taigi įėjo ji aš nutasiiau liūdną miną sakau:
- Nuvalyk galvą.
- kas čia tau apipylė?
Parodžiau kaltiniką tas tipo suvartyt mane norėjo sako:
- Nu už tai dabr cyzom nebevaišinsiu.
Mama apkabino mane ir taip garsiai sako:
- Nu tu nebeimk iš jo cyzų kai norėsi paparašyk aš tauduosiu. Tik jau iš jo neimk ir pati jam neduok.
šakės kaip susivartė jis tada.

Arba dar į anglų pamoką įėjo mano brolis kažko mamaos paprašyt, (pinigų pakaulyt žmoniškai šnekant), ji pasilenkė prie jo ir sako:
- Nu koks tu apsirūkęs.
- Nerūkiau mama!
- Nemeluok man. ar žinai, kad mokyklos treritorijoje rūkyt negalima?
- Nu aš už aibės nuėjau (čia rūkykla tokia).
- Ai už aibės, nu tai gerai tada.

pz.. XD

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
LadyPank
2005 m. spalio 1 d. 18:23:42
Sedek ir nejudek!Tuojau pat ateik cia!

2005 m. spalio 1 d. 17:46:09
karas tarp arabu ir musulmonu...

tas nerealiausias buvo...

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
violin
2005 m. rugsėjo 30 d. 15:04:27
Musu fizikos geografijos mokytojas garsus mokyklos mergisius,jo flirto objektas taip pat ir med.sesele,tai viena kart kazkaip vis trukde pamoka triuksmas,uzeidinejo mokytojos,ir jis sako"Jo,sunki diena,tikrai isprotet galima...Man jau reiktu pas sesele,ar ne vaikai"

Atsakyti
Gothic_thuG
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:54:30
Matematika. Mokytoja kažką parašė ant lentos ir žiūri bukom akim pati nesuprasdama ką čia daro, paskui pasisuko į klasę ir sako:
- taig vaikai ir ką aš čia parašiau?
Maždauk atspėkit.

Anadien lipu laiptais į piliet ugdymą kurį mums dyrikas veda ir taip pasisukau į šoną atsisuku ir net atšokau: dyriko veidas palinkęs prie mano veido neįtikėtinai arti (tartum bučiuotis lystų) žiūri taip ir sako:
_ Nu tai a šitas tau su berniukais bučiuotis nemaišo?
Čia tipo auskaras lūpoj, nu šakės kai praėjo tas igasti pamaius jo veidą iš tokio atstumo, kad rodos jei būčiau norėjus būčiau galėjus jo nosies plaukelius suskaičiuot kažką suvapėjau, kad maždaug nemaišo. Pasisukau į draugę o ta į sieną atsirėmusi raitosi ur sako, nu šakės galvojau, kad pabučiuos.
Tą pačią pamoką kažką aiškina apie grožį. ir sako:
- Nu bet aš biški aptekęs lašinaiais. Vat norėčiau būti koks anoreksikas...

Šiandien prieš anlgų klasiokas į plaukus kreidos pripylė, oaš specialiai nesivaliau ir palaukiau kol mokytoja anglų grįš, kad galėčiau pasiskųsti. Nesu skundikė bet jau užkniso. Na o kadangi anlų mokytoja mano mama tai dar geriau. taigi įėjo ji aš nutasiiau liūdną miną sakau:
- Nuvalyk galvą.
- kas čia tau apipylė?
Parodžiau kaltiniką tas tipo suvartyt mane norėjo sako:
- Nu už tai dabr cyzom nebevaišinsiu.
Mama apkabino mane ir taip garsiai sako:
- Nu tu nebeimk iš jo cyzų kai norėsi paparašyk aš tauduosiu. Tik jau iš jo neimk ir pati jam neduok.
šakės kaip susivartė jis tada.

Arba dar į anglų pamoką įėjo mano brolis kažko mamaos paprašyt, (pinigų pakaulyt žmoniškai šnekant), ji pasilenkė prie jo ir sako:
- Nu koks tu apsirūkęs.
- Nerūkiau mama!
- Nemeluok man. ar žinai, kad mokyklos treritorijoje rūkyt negalima?
- Nu aš už aibės nuėjau (čia rūkykla tokia).
- Ai už aibės, nu tai gerai tada.

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 29 d. 18:50:21
kanibalas matematikaspasisekė jums

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 29 d. 18:47:59
Siandien matiekos mokytojas labai juokingai pasake (man buvo juokinga ) :
'Jus jau esate desimtokai ir jauskite kad esate matematikos pamokoje'
Arba ten kazkas kazkoki keista garsa is klases isleido tai jis:
'kas cia mirsta? duokit peili greiciau papjaukim po to mesa bus neskani'
uj luzo visa klase tas tai pokstininkas senis

Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. rugsėjo 29 d. 18:09:50
lietuvių mokytoja, susiginčijusi su klasioku, kuris sakė, kad lietuvių kalba - nesąmonė, ten daug raidžių, nosinių visokių, pareiškė:
- Žinoma, matematika daug geriau, ten visai nėra skaičių.

O pamokos gale:
- Mane kitą pamoką pavaduos. Penktadienį išvažiuoju į Palangą, į seminarą, pižamų vakarėlį..

2005 m. rugsėjo 29 d. 16:34:20
PVP mokytoja dar praeitais metais:
"Atsinešk dienoraštį ir pratybą" (pažymių knygelę ir pratybas)

Atsakyti
princine
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:16:31
Istorijos mokytojas:
- as tuoj tau kai spjausiu tai tris dienas kranto nerasi!

Atsakyti
philia
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:14:47
"Čia BLESTVA o ne pažymių knygelė"

Atsakyti
november_rain
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:13:59
Mokinių elgesio taisyklė:
nešiotis šukas ir švarią nosinę
o kita:
už taisyklių nesilaikymą taikomos bausmės. nebėra pasaulyje teisybės

2005 m. rugsėjo 29 d. 16:07:39
Geogrizos mokytoja šiandien numetė auxinį: Jūs savo tindirindiriuškas per pertraukas darykit. Vzhn nerealu

Do you want an Encore? Do you wanna more cookin' raw with this Klp boy? So it's like the one last time, try to make 'em some noise I'm cruisin' now round the way, Wit a hand in ma pocket (hand in ma pocket) New diss in its way Wit ma hand in da pocket (hand in ma pocket)
Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1920212223242526272829 ... 37
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rolandas77 Sex Pistols My Way
 Sex Pistols
 gruodžio pabaigoj į koncą :D
Sahja ATB Gold (su JanSoon)
 ATB

Very_crazy_enough Tangerine Dream The Courage To Lose
 Tangerine Dream

Konditerijus Tame Impala Posthumous Forgiveness
 Tame Impala

Šiuo metu vertiname

The Black Ghosts The Black Ghosts
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1250
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 12558