fizikas: nusibrezkit grazia tiesia bet ne tokia grazia kaip as nupiesiau ant lentos.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
november_rain rašė: Aukletoja: "As turiu toki giminaiti. Bet visiskas dundukas. Nu toks ciudnas..."
Mes: "Matosi, kad gimine..."
Aukletoja: "Na, ten ne mano giminaitis... Ten vyro pusbrolis antros eiles"
Vienas klasiokas: "nesiteisinkit, mes suprantam..."
aciu už skanaus juoko porciją
arba sakai jam aciu o jis: aciu neuzteks..
4. Aluje nepaskęsi
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
to be continued..
chemijos mokytoja pasake pries pristatydama (nauja mokytoja): "As esu ragana, ir nebandykit mane vadint kita pravarde", "Jei norit galiu parodyt kokia esu ragana"
Istorijos mokytojas pasake:"Istorija yra prostitute", "per blogus pazimius eisim pirmyn"
Lietuviu mokytoja : Jus,vaikai,kartais nekrepkit demesio ,kad as nusisneku :viena kalbu,kita sakau....
Anglu mokytoja norejo paklausti: Kur Vytis?!!,bet gavosi KURVYTIS!!!
klasej bernai laksto leidzia lektuveliu ir siaip man jie durni. ieina chemijos mokytroja:
atejau ir baigesi jusu zaidimai, mergaites.
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
Ruskine: " As kaifuoju nuo geru knygu, kaifuoju nuo graziu piesiniu, kaifuoju matydama kaip, vaikai graziai sako eilerascius" ... Jinai kaifuoja nuo visko, isskyrus savo vyra
Sometimes >>> su tais dabal vabal tai būna daug bajerių vieni sako duble wė , kiti vėvėvė, kiti triskart vė. . blem, pvz mano informatikos mokytoja išvis gera tokia,, kažkas pirmą pamoką paklausė 'mokytoja kaip išjunk tprogramą?' tai ji sako taip greitai FILEEKSZITNO! esmė kad ji anglų žodžius taria kaip parašyta ji nemoka visiškai jų skaityti taisyklingai ,nors ir dirba informatikos mokytoja . .;] ]] jei sakė kažkurios mokykloj mokiniai už jos nepaakrtojamą tarimą medalį padovanojo
Saulius (darbų mokytojas man):
Karoli, uždaryk duris iš kitos pusės
Paskuj jis kitą dieną: Mes užlipinom ant jo spynos lipnios juostos, ir jis turbūt pamatė (čia pernai buvo viskas) nes jis mus tris bernus klasės 'įtariamuosius' (Justiną, mane ir Vytautą) paskivietė pas save į kabinetą. Iš karto Justinas sako: Aš tikrai ten nieko nelipinau. Tada Saulius sako - vadinasi lieka Vytautas arba Karolis. Vytautas to nedarė, aš manau kad jis susirado durnesnį. Vadinasi lieka Karolis. Bet aš netikiu kad tai galėjo padaryti Karolis. Vadinasi lieka Jsutinas, Bet Justinas sakė kad jis nelipino. Ir pasakoja jis ten taip blem o mes vos susilaikėm nesusižvengadimi o tas Saulius tai toks aparatas kad išskirtinis vienetas toks jei įsivaizduojat tuos senuosius mokytojus kur mždg su liniuotėm per pirštus daužydavo mokiniam (geras pavyzdys būtų Pink Floyd'u - Another Brick In The Wall klipe) tai jis wat toks. .bet jis toks juokingas . .D blem. .na tikrai
Buvusi matematikos mokytoja :
- Siaubas is siaubybiu teatro.
Tai jau kaip juokiausi, man nebuvo toks juokjingas bajeris,bet juokiausi is jos kaip ji susiterse.
Direktorius suvyste idomia minti per kalba: mokiniai i valgykla su virsutiniais rubais bus neileidziami(ar kazkas pan., nelb pamenu, nes nelb klausiau)
gal cia ne auksine mintis, bet toks labai smagus nutikimas:
siandien aukletoja klaseje sako: "o kur Darius?"
tas Darius buvo klasej (aukletoja jo tik nepastebejo) ir jis sako: "nera Dariaus"
tai auklifa ziuri i ji kelias sekundes, nesuprasdama, kad cia tas pats, kurio ji iesko, ir po keliu sekundziu pradeda zvengti pati tikiuosi supratot
Gothic_thuG rašė: Ištrauka iš baliuko pas darbų mokytoją, kuriame mes dalyvavom.. Tai va syki mokytoja sugalvojo, kad tipo einam į barą (nu mes dažnai su ja kur nors einam), bet kadangi buvo rytas ir niekas nedirbo tai sako tipo einam pas mane. Nuėjom mes ten pas ją pradėjo ji mus vaišint ir etc.. O mes taip, nu kaip gerti užsimanėm, ji sako ko nupirkt? Galėčiau tuoj sulakstyt.. Nu sumetėm pinigų, bet pagrinde ji pirko ir išėjo, tada dar kai grįžo paskambino į mokyklą ir pasakė, kad mes jau nebegrįšim nes "turinigai leidžiam laiką užklasinėje veikloje". Niu ka prigėrėm mes ten pas ją tai nežinau.. paskui dar sėdim ir taip sakom: mokytoja o ką jūs mums pasakytumėt jei mes parūkytume (nu tipo lauke), ji taip išėjo iš kambario ir sako aš nieko nematau, nieko nežinau darykit ką norit.. Taigi sėdim geriam, rūkom mokytojos namuose.. Ai dar jau prieš išeinant nuvedė mums parodyt antram aukšte tokį nenaudojamą kambarį ir pasakė, kad jei kada neturėsim kur tai, kad čia galim ateiti..
o tu dieve dieve jei musu tokia butu darbu mokytoja as pas ja gyvenciau. as ten ja ant ranku ensiociau. uzjauciu,kad iseina i kita mokyla `~
Ech pasirodo dar šiais metasi ji dirbs mūsų mokykloj.. Oi kiek laimės visiems..
Zaviesas rašė: as karta sapnavau per lietuviu, kol mane klasioke pazadino, tipo kazkoki pratima sukirciuot reikia. Tada as paklausiau mokytojos kox tikslas deti bruksniukus ant raidziu? Bet isgirdau tik ,,na, a, nu, aaa`` ir viskas tuo uzsibaige. Kita pamoka mokytoja isizeidus pradejo ambryt ant manes ir as jai kaska graziai atmeciau. Tada ji sako:
-Kuolas!
-bet, mokytoja, zodzio laisve siais laikais yra....
-Du kuolai!
-Uz ka?
-Trys kuolai!
-Bet!
-Keturi kuolai!
-.........
Tai va taip ir beprasmes dieneles eina dedant bruksniukus ant raidyciu....
pas mane klasej buvo pas legendine mokytoja velickiene. klasej tyla, velickiene miegot bando. kazkas sukrebzdejo. dvi klasiokes turbut..
-dinevicius, pirma pastaba
-bet mokytoj..
-antra pastaba
-mokytoja cie ne..
-trecia apstaba
-nu bet ne..
-pazymiu knygute!!!!!
arba velickiene zaide per pamoka su telefonu ir uzmigo..
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. rugsėjo 12 d. 11:50:19
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 11 d. 20:43:03
Aukletoja: "As turiu toki giminaiti. Bet visiskas dundukas. Nu toks ciudnas..."
aciu už skanaus juoko porciją
2005 m. rugsėjo 11 d. 17:48:08
rimgaila (mokytojas): seksas ir elzbieta.
arba sakai jam aciu o jis: aciu neuzteks..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 11 d. 16:08:16
Istorijos mokytojas pasake:"Istorija yra prostitute", "per blogus pazimius eisim pirmyn"
2005 m. rugsėjo 11 d. 15:46:58
2005 m. rugsėjo 11 d. 15:26:28
2005 m. rugsėjo 11 d. 15:15:33
deividai nesnekek, o tai gausi per kepala!
.....mokytoja, bet jus saket... Tu ka nezinojai, kad moterys meluoja? tu manai as visada savo vyrui sakau tik tiesa?
liko 15 min. iki savaitgalio, o tu nori gauti 2!
kas cia per stebuklu rinkinys?
as nesakiau, kad man nepatinka vyru subines, taciau ,aivarai, nustok sneket ir atsisuk i mane, pasisveikinsim.
2005 m. rugsėjo 11 d. 14:25:08
Anglu mokytoja norejo paklausti: Kur Vytis?!!,bet gavosi KURVYTIS!!!
2005 m. rugsėjo 11 d. 13:57:39
atejau ir baigesi jusu zaidimai, mergaites.
2005 m. rugsėjo 11 d. 12:20:12
2005 m. rugsėjo 10 d. 19:18:40
2005 m. rugsėjo 10 d. 19:15:48
2005 m. rugsėjo 10 d. 19:08:32
mes sakom ne
o ji-Man atrodo praeitam gyvenime:"D
2005 m. rugsėjo 10 d. 18:45:10
Karoli, uždaryk duris iš kitos pusės
Paskuj jis kitą dieną: Mes užlipinom ant jo spynos lipnios juostos, ir jis turbūt pamatė (čia pernai buvo viskas) nes jis mus tris bernus klasės 'įtariamuosius' (Justiną, mane ir Vytautą) paskivietė pas save į kabinetą. Iš karto Justinas sako: Aš tikrai ten nieko nelipinau. Tada Saulius sako - vadinasi lieka Vytautas arba Karolis. Vytautas to nedarė, aš manau kad jis susirado durnesnį. Vadinasi lieka Karolis. Bet aš netikiu kad tai galėjo padaryti Karolis. Vadinasi lieka Jsutinas, Bet Justinas sakė kad jis nelipino. Ir pasakoja jis ten taip
2005 m. rugsėjo 10 d. 18:37:51
- Siaubas is siaubybiu teatro.
Tai jau kaip juokiausi, man nebuvo toks juokjingas bajeris,bet juokiausi is jos kaip ji susiterse.
2005 m. rugsėjo 9 d. 14:47:47
2005 m. rugsėjo 9 d. 12:29:41
siandien aukletoja klaseje sako: "o kur Darius?"
tas Darius buvo klasej (aukletoja jo tik nepastebejo) ir jis sako: "nera Dariaus"
tai auklifa ziuri i ji kelias sekundes, nesuprasdama, kad cia tas pats, kurio ji iesko, ir po keliu sekundziu pradeda zvengti pati
2005 m. rugsėjo 7 d. 19:41:32
Ištrauka iš baliuko pas darbų mokytoją, kuriame mes dalyvavom.. Tai va syki mokytoja sugalvojo, kad tipo einam į barą (nu mes dažnai su ja kur nors einam), bet kadangi buvo rytas ir niekas nedirbo tai sako tipo einam pas mane. Nuėjom mes ten pas ją pradėjo ji mus vaišint ir etc.. O mes taip, nu kaip gerti užsimanėm, ji sako ko nupirkt? Galėčiau tuoj sulakstyt.. Nu sumetėm pinigų, bet pagrinde ji pirko ir išėjo, tada dar kai grįžo paskambino į mokyklą ir pasakė, kad mes jau nebegrįšim nes "turinigai leidžiam laiką užklasinėje veikloje". Niu ka prigėrėm mes ten pas ją tai nežinau.. paskui dar sėdim ir taip sakom: mokytoja o ką jūs mums pasakytumėt jei mes parūkytume (nu tipo lauke), ji taip išėjo iš kambario ir sako aš nieko nematau, nieko nežinau darykit ką norit.. Taigi sėdim geriam, rūkom mokytojos namuose.. Ai dar jau prieš išeinant nuvedė mums parodyt antram aukšte tokį nenaudojamą kambarį ir pasakė, kad jei kada neturėsim kur tai, kad čia galim ateiti..
o tu dieve dieve jei musu tokia butu darbu mokytoja as pas ja gyvenciau. as ten ja ant ranku ensiociau. uzjauciu,kad iseina i kita mokyla `~
Ech pasirodo dar šiais metasi ji dirbs mūsų mokykloj.. Oi kiek laimės visiems..
2005 m. rugsėjo 7 d. 18:52:33
2005 m. rugsėjo 7 d. 18:38:40
as karta sapnavau per lietuviu, kol mane klasioke pazadino, tipo kazkoki pratima sukirciuot reikia. Tada as paklausiau mokytojos kox tikslas deti bruksniukus ant raidziu? Bet isgirdau tik ,,na, a, nu, aaa`` ir viskas tuo uzsibaige. Kita pamoka mokytoja isizeidus pradejo ambryt ant manes ir as jai kaska graziai atmeciau. Tada ji sako:
-Kuolas!
-bet, mokytoja, zodzio laisve siais laikais yra....
-Du kuolai!
-Uz ka?
-Trys kuolai!
-Bet!
-Keturi kuolai!
-.........
Tai va taip ir beprasmes dieneles eina dedant bruksniukus ant raidyciu....
pas mane klasej buvo pas legendine mokytoja velickiene. klasej tyla, velickiene miegot bando. kazkas sukrebzdejo. dvi klasiokes turbut..
-dinevicius, pirma pastaba
-bet mokytoj..
-antra pastaba
-mokytoja cie ne..
-trecia apstaba
-nu bet ne..
-pazymiu knygute!!!!!
arba velickiene zaide per pamoka su telefonu ir uzmigo..