kuno kulturos mokytoja: fizinio lavinimo testukai bus biski kitokie, daug maz tokie pat..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Gothic_thuG rašė: Ištrauka iš baliuko pas darbų mokytoją, kuriame mes dalyvavom.. Tai va syki mokytoja sugalvojo, kad tipo einam į barą (nu mes dažnai su ja kur nors einam), bet kadangi buvo rytas ir niekas nedirbo tai sako tipo einam pas mane. Nuėjom mes ten pas ją pradėjo ji mus vaišint ir etc.. O mes taip, nu kaip gerti užsimanėm, ji sako ko nupirkt? Galėčiau tuoj sulakstyt.. Nu sumetėm pinigų, bet pagrinde ji pirko ir išėjo, tada dar kai grįžo paskambino į mokyklą ir pasakė, kad mes jau nebegrįšim nes "turinigai leidžiam laiką užklasinėje veikloje". Niu ka prigėrėm mes ten pas ją tai nežinau.. paskui dar sėdim ir taip sakom: mokytoja o ką jūs mums pasakytumėt jei mes parūkytume (nu tipo lauke), ji taip išėjo iš kambario ir sako aš nieko nematau, nieko nežinau darykit ką norit.. Taigi sėdim geriam, rūkom mokytojos namuose.. Ai dar jau prieš išeinant nuvedė mums parodyt antram aukšte tokį nenaudojamą kambarį ir pasakė, kad jei kada neturėsim kur tai, kad čia galim ateiti..
o tu dieve dieve jei musu tokia butu darbu mokytoja as pas ja gyvenciau. as ten ja ant ranku ensiociau. uzjauciu,kad iseina i kita mokyla `~
4. Aluje nepaskęsi
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
to be continued..
cia pora geru
matau, tu naslaitis. neturi net aplankalu. [lietuviu]
negalima zaisti su genofondu [biologija]
tai man dabar tave nurengt? [geografija]
arba kai musu mokytojas fizikos tarkim uzduoda klasuima is ko sudarytas atomas puse klase zvengia kita puse nezino jis klausineja ir skaiciuoja, kiek dvejetu. penkis suskaiciuoja sako man gaila tik tiekk...
arba kai fizikos mokytojas i mane su mama (mano mama daktare)
oi sirdi skauda bus infarkas ..
gal ir nejuokinga bet as nuluzau ten ant stalo o mano mama vos neapalpo butumet jus mate `DDD
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
kieto liurbio giesos mokytojo geriausias draugas kietas liurbis informatikos mokytojas nr.2
-atsakymas 5 penkioliktosios,nesusiprastina,kitas uzdavinys..
Jo DDD .....o kas svarbiausia, kad geriausias "mintis" tycia ar netycia pasako patys sustriausi mokytojai Kuo mokytojas neidomesnis, tuo maziau jis nusisneka/superiniu minciu pasako - dazniausiai arba nieko gudraus nepasako, nes bando solidus but, arba nusisneka, bet taip kvailai, kad net nebejuokinga būna
Nezinau, ar suprantamai parasiau Nezinau, ar reikejo suprantamai parasyt....
-Gal paskaitom Erlicką?
ir skaitydavo
[dabar nebeskaito, sako, nusivyle jo naujaja kuryba. "Paseno, nukomerciskejo" ar dar kaip jis ten apsake ----o budavo gerai juk ]
-mokytoja, siandien jau sninga, nenorim kroso lauke begt
-einat visos greit i lauka, nes kitaip vaiku nepagimdysit...
Gothic_thuG rašė: Ištrauka iš baliuko pas darbų mokytoją, kuriame mes dalyvavom.. Tai va syki mokytoja sugalvojo, kad tipo einam į barą (nu mes dažnai su ja kur nors einam), bet kadangi buvo rytas ir niekas nedirbo tai sako tipo einam pas mane. Nuėjom mes ten pas ją pradėjo ji mus vaišint ir etc.. O mes taip, nu kaip gerti užsimanėm, ji sako ko nupirkt? Galėčiau tuoj sulakstyt.. Nu sumetėm pinigų, bet pagrinde ji pirko ir išėjo, tada dar kai grįžo paskambino į mokyklą ir pasakė, kad mes jau nebegrįšim nes "turinigai leidžiam laiką užklasinėje veikloje". Niu ka prigėrėm mes ten pas ją tai nežinau.. paskui dar sėdim ir taip sakom: mokytoja o ką jūs mums pasakytumėt jei mes parūkytume (nu tipo lauke), ji taip išėjo iš kambario ir sako aš nieko nematau, nieko nežinau darykit ką norit.. Taigi sėdim geriam, rūkom mokytojos namuose.. Ai dar jau prieš išeinant nuvedė mums parodyt antram aukšte tokį nenaudojamą kambarį ir pasakė, kad jei kada neturėsim kur tai, kad čia galim ateiti..
neblogai chia..=] mum kazkada aukletoja per exkursija alu pilste,bet daugiau nieko panasaus nebuvo kaip tau=D
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. rugsėjo 7 d. 18:19:03
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 3 d. 20:05:17
Ištrauka iš baliuko pas darbų mokytoją, kuriame mes dalyvavom.. Tai va syki mokytoja sugalvojo, kad tipo einam į barą (nu mes dažnai su ja kur nors einam), bet kadangi buvo rytas ir niekas nedirbo tai sako tipo einam pas mane. Nuėjom mes ten pas ją pradėjo ji mus vaišint ir etc.. O mes taip, nu kaip gerti užsimanėm, ji sako ko nupirkt? Galėčiau tuoj sulakstyt.. Nu sumetėm pinigų, bet pagrinde ji pirko ir išėjo, tada dar kai grįžo paskambino į mokyklą ir pasakė, kad mes jau nebegrįšim nes "turinigai leidžiam laiką užklasinėje veikloje". Niu ka prigėrėm mes ten pas ją tai nežinau.. paskui dar sėdim ir taip sakom: mokytoja o ką jūs mums pasakytumėt jei mes parūkytume (nu tipo lauke), ji taip išėjo iš kambario ir sako aš nieko nematau, nieko nežinau darykit ką norit.. Taigi sėdim geriam, rūkom mokytojos namuose.. Ai dar jau prieš išeinant nuvedė mums parodyt antram aukšte tokį nenaudojamą kambarį ir pasakė, kad jei kada neturėsim kur tai, kad čia galim ateiti..
o tu dieve dieve jei musu tokia butu darbu mokytoja as pas ja gyvenciau. as ten ja ant ranku ensiociau. uzjauciu,kad iseina i kita mokyla `~
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 3 d. 20:01:26
matau, tu naslaitis. neturi net aplankalu. [lietuviu]
negalima zaisti su genofondu [biologija]
tai man dabar tave nurengt? [geografija]
arba kai musu mokytojas fizikos tarkim uzduoda klasuima is ko sudarytas atomas puse klase zvengia kita puse nezino jis klausineja ir skaiciuoja, kiek dvejetu. penkis suskaiciuoja sako man gaila tik tiekk...
arba kai fizikos mokytojas i mane su mama (mano mama daktare)
oi sirdi skauda bus infarkas ..
gal ir nejuokinga bet as nuluzau ten ant stalo o mano mama vos neapalpo butumet jus mate `DDD
2005 m. birželio 3 d. 16:03:07
2005 m. birželio 3 d. 15:56:49
-atsakymas 5 penkioliktosios,nesusiprastina,kitas uzdavinys..
2005 m. birželio 1 d. 16:47:14
minioje pirma pamatysi kvaili!
2005 m. gegužės 31 d. 09:43:32
-Kai kuriose Europos Sąjungos valstybėse pavyzdžiui Amerikoje...
2005 m. gegužės 30 d. 18:14:05
2005 m. gegužės 30 d. 15:02:31
-Mokslas yra sviesa. Nemokslas yra tamsa. Vat aš esu lemputė. Liktarna. [istorija]
-Numiršti ir tampi nuokrita. [bio]
-O dabar susiporuokite. [bio]
cia tai superines mintys...
2005 m. gegužės 30 d. 11:17:58
Dar pernai jis mums taip sakydavo:
-Gal paskaitom Erlicką?
ir skaitydavo
[dabar nebeskaito, sako, nusivyle jo naujaja kuryba. "Paseno, nukomerciskejo" ar dar kaip jis ten apsake
2005 m. gegužės 30 d. 11:14:53
-Tai pasimokykim, išmintingieji kurmiai! [istorija]
mūsų rusų mokytoja sako - `protingieji kurmiai`... koki mes kurmiai.. geriausia kai anglų mokytoja ant mūsų `oj jūs rupūžės`..
2005 m. gegužės 30 d. 11:11:54
-As suprantu, kad jums sunku tai isivaizduoti, nes, kaip visi humanitarai, fantazijos neturite.. Bet pameginkit. (Fizika)
-Visiems mirtingiesiems geriausiai zinomas svinas. [chemija]
-Cia reiketu pasiskaidalioti. [matieka]
-Ir ka gi mes darytume be Pitagoro teoremos?
-Bet uztat kiek nereiktu daryti!
-Bet atsiminkit - rasyt turit taip, kad nesuspetumet. [rusu]
-Reikia sakyti 'batarėja', o ne 'batareika' [chemija]
-Uzlijo lietutis, kombainas sureagavo ir isnyko...[chemija]
-Visi sulenkite kojas per alkūnės sąnarį. [bio]
-Tai pasimokykim, išmintingieji kurmiai! [istorija]
-Mokslas yra sviesa. Nemokslas yra tamsa. Vat aš esu lemputė. Liktarna. [istorija]
-Atidundėjo atriedėjo Raudonoji Armija, ir jaunai Lietuvos kariuomenei teko ginti valstybę. [istorija]
-Vėlavimą suprantu kaip norą atsakineti. [bio]
-Jūs pamokos pakentet negalit, o cia zmogutis kabaliavo tris valandas ant kryziaus... [dailė]
-Žmogus iš prigimties siekia gėrio. Mes visi norim būt geručiai! [dailė]
-Dabar išsiaiškinsim, kokių nuotykių patiria banga, sklisdama erdvėje. [...] Nu jeigu bangai kliūtis, tai jinai atsiprašo ir apeina aplink. [fizika]
-Gyveno sau laimingas afrikietis. Pažino jis europietiškąją kultūrą... O ten dirbt reikėjo!.. Ir nebelaimingas pasidarė. [istorija]
-Mokytojai yra išnaudotojai, o mokiniai - išnaudojamieji. Čia kaip istorija. [istorija]
-Jei jūs ten gale nenutilsit, tai ir aš pradėsiu kaip višta karksėt. [matieka]
-Numiršti ir tampi nuokrita. [bio]
-O dabar susiporuokite. [bio]
uzteks
2005 m. gegužės 30 d. 10:58:29
nerealus mokytojai
na pas mus fizinio mokytojos tokios kultines buvo... senos bobos... visos priesh 50 uz SSRS olimpiadoj dalyvavo... jos mums, panoms, sakydavo:
-mokytoja, siandien jau sninga, nenorim kroso lauke begt
-einat visos greit i lauka, nes kitaip vaiku nepagimdysit...
tai ka jau cia ir bepridursi...
2005 m. gegužės 30 d. 10:54:46
Jo su ja visada taip.
2005 m. gegužės 30 d. 10:29:35
2005 m. gegužės 30 d. 10:20:06
Ištrauka iš baliuko pas darbų mokytoją, kuriame mes dalyvavom.. Tai va syki mokytoja sugalvojo, kad tipo einam į barą (nu mes dažnai su ja kur nors einam), bet kadangi buvo rytas ir niekas nedirbo tai sako tipo einam pas mane. Nuėjom mes ten pas ją pradėjo ji mus vaišint ir etc.. O mes taip, nu kaip gerti užsimanėm, ji sako ko nupirkt? Galėčiau tuoj sulakstyt.. Nu sumetėm pinigų, bet pagrinde ji pirko ir išėjo, tada dar kai grįžo paskambino į mokyklą ir pasakė, kad mes jau nebegrįšim nes "turinigai leidžiam laiką užklasinėje veikloje". Niu ka prigėrėm mes ten pas ją tai nežinau.. paskui dar sėdim ir taip sakom: mokytoja o ką jūs mums pasakytumėt jei mes parūkytume (nu tipo lauke), ji taip išėjo iš kambario ir sako aš nieko nematau, nieko nežinau darykit ką norit.. Taigi sėdim geriam, rūkom mokytojos namuose.. Ai dar jau prieš išeinant nuvedė mums parodyt antram aukšte tokį nenaudojamą kambarį ir pasakė, kad jei kada neturėsim kur tai, kad čia galim ateiti..
neblogai chia..=] mum kazkada aukletoja per exkursija alu pilste,bet daugiau nieko panasaus nebuvo kaip tau=D
2005 m. gegužės 29 d. 21:02:25
enigmatic> gal todel kad sekmadienis?
nu kaip...bet chebros siandien tai nemazai music'e
2005 m. gegužės 29 d. 20:07:43
2005 m. gegužės 29 d. 18:14:32
2005 m. gegužės 29 d. 11:58:13
va mes aukslei padovanojom suoly su parasiutu, tai ji pradejo spiegti ir sako" o tu paraliai, ir gaidziai su gaidziukais" =DD