Darbų pamoka ir mokytoja vėl išvedinėja trimestru taigi vienos klasiokės pažymiai baisūs o ji sako:
-Nu čia dešim tau niekaip neišeis..
Mes:
-Nu tai mokytoja jei darašysit ant galo dešim, tai išeis, nes dažniausiai žiūri į pakutinį pažimį (ji tiki viskuo ką jai sakai )...
Paskui atėjo mano eilė, pas mane buvo daug dešimtų ir vienas aštunetas, ji sako:
-Turi aštuonis, dešim neišeis.. (Jai nerūpi, kad tas aštuonetas tik vienas ir ten pilna dešimtų.)
Aš taip juokaudama sakau:
-Nu tai mokytoja darašykit kelis dešimtus ir išeis..
Ji paėmė ir įrašė keturi dšimtus iš eilės..
Arba sykį buvom su ja išėję pasivaikščiot ir nuėjom į namus klasioko, sakom kaip ko nors stipresnio norėtumėm, o ji (mokytoja) sako tuoj nupirksiu. Mes jai pasakėm, kad alų užsikištų kur nors, tai ji eidama iš parduotuvės nuplėšė kažkokią reklamą nuo durų ir susuko alų...
einu pasiimt taksi ir atsinesiu dviracius(sudarinejom dazniu lentele) ji tipo norejo ait pasiimt yrankiu is kito kabo,taciau snekedama yterpe pavadinimus kurie turejo but dazniu lenteleje
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 27 d. 17:45:18
as karta sapnavau per lietuviu, kol mane klasioke pazadino, tipo kazkoki pratima sukirciuot reikia. Tada as paklausiau mokytojos kox tikslas deti bruksniukus ant raidziu? Bet isgirdau tik ,,na, a, nu, aaa`` ir viskas tuo uzsibaige. Kita pamoka mokytoja isizeidus pradejo ambryt ant manes ir as jai kaska graziai atmeciau. Tada ji sako:
-Kuolas!
-bet, mokytoja, zodzio laisve siais laikais yra....
-Du kuolai!
-Uz ka?
-Trys kuolai!
-Bet!
-Keturi kuolai!
- .........
Tai va taip ir beprasmes dieneles eina dedant bruksniukus ant raidyciu....
Žaidėm futbolą ir mane pastatė gynyboj, kai bandžiau sulaikyt kamuolį draugė jį spyrė iš visų jėgų ir tiesiai man į pilvą. Kitą dieną mokytojas mūsų klausia nu tipo niekur neskauda, aš sakau mokytojau kaip man pilvą skauda, o jis sako:
-Nu tai Dovile, neužilgo gimdymas...
Per anglų vakar visi iš manęs labai žvengė. Aš tipo buvau padavėja o klasiokas klientas ir aš jam turėjau pasakyt, kad palauktų, kad einu ten kažką atnešt ir buvau labai išsiblaškius tai ir sakau:
-I'll... I'll.. I'll be back!
Bet tą paskutinę frazę tokiu terminatorišku balsu ištrariau tai mokytoja sako:
-Nu viskas, kad daugiau terminatoriaus nebežiūrėtum..
Šiandien per daile rašėm kontrolinį ir mokytoja visas dailės knygas nuo suolų surinko, nes mes pastoviai nusirašom ir trūko knygų, mokytoja atsistojo prieš klasę ir tokiu liūdnu liūdnu balsu:
-Nu vaikai nu prašau atiduokit knygas! Nu atiduoki, ką prašau aš jūsų.. Nu baikit kur knygos?
Ir taip kokias 10 min..
Felina rašė: Lietuviu pamoka.Visi ramiai dirba o pro atidara langa girdisi kazkokio vaikiuko burzgimas "bzzz......." Mokytoja iskiso galva pro langa "Tau benzino dar ilgai uzteks?"
ka priminei!
Bet musu geografijos mokytoja turi ruda dirza(shidokan ar ko ten) ir pati buta susiremontavo...(senmerge....)....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. gegužės 29 d. 11:44:04
2005 m. gegužės 29 d. 11:04:41
2005 m. gegužės 28 d. 15:44:59
-Nu čia dešim tau niekaip neišeis..
Mes:
-Nu tai mokytoja jei darašysit ant galo dešim, tai išeis, nes dažniausiai žiūri į pakutinį pažimį (ji tiki viskuo ką jai sakai
Paskui atėjo mano eilė, pas mane buvo daug dešimtų ir vienas aštunetas, ji sako:
-Turi aštuonis, dešim neišeis.. (Jai nerūpi, kad tas aštuonetas tik vienas ir ten pilna dešimtų.)
Aš taip juokaudama sakau:
-Nu tai mokytoja darašykit kelis dešimtus ir išeis..
Ji paėmė ir įrašė keturi dšimtus iš eilės..
Arba sykį buvom su ja išėję pasivaikščiot ir nuėjom į namus klasioko, sakom kaip ko nors stipresnio norėtumėm, o ji (mokytoja) sako tuoj nupirksiu. Mes jai pasakėm, kad alų užsikištų kur nors, tai ji eidama iš parduotuvės nuplėšė kažkokią reklamą nuo durų ir susuko alų...
2005 m. gegužės 28 d. 12:17:34
Matiekes "nulis sweiku"
2005 m. gegužės 28 d. 10:57:28
2005 m. gegužės 28 d. 10:54:11
2005 m. gegužės 27 d. 17:45:18
-Kuolas!
-bet, mokytoja, zodzio laisve siais laikais yra....
-Du kuolai!
-Uz ka?
-Trys kuolai!
-Bet!
-Keturi kuolai!
- .........
Tai va taip ir beprasmes dieneles eina dedant bruksniukus ant raidyciu....
2005 m. gegužės 27 d. 17:07:28
2005 m. gegužės 27 d. 17:04:43
-(jos vardas),taves(klasioko vardas)labai iesko!
Praeinanti mokytoja:
-Kaip labai?
2005 m. gegužės 27 d. 17:01:25
Biologijos pamoka,mokytoja prisigaude varliu ir ten apie jas kazka aiskina...ir staiga ant jos uzsoka varle,o ta ja nuemus sako:"nepykim ant varliu juk dabar poravimosi sezonas.."
2005 m. gegužės 27 d. 16:28:27
- tai va, nuo šiol greitį matuosime kilogramais.
2005 m. gegužės 27 d. 10:05:54
-Nu tai Dovile, neužilgo gimdymas...
Per anglų vakar visi iš manęs labai žvengė. Aš tipo buvau padavėja o klasiokas klientas ir aš jam turėjau pasakyt, kad palauktų, kad einu ten kažką atnešt ir buvau labai išsiblaškius tai ir sakau:
-I'll... I'll.. I'll be back!
Bet tą paskutinę frazę tokiu terminatorišku balsu ištrariau tai mokytoja sako:
-Nu viskas, kad daugiau terminatoriaus nebežiūrėtum..
2005 m. gegužės 26 d. 14:32:54
2005 m. gegužės 26 d. 12:20:33
2005 m. gegužės 26 d. 09:00:13
2005 m. gegužės 23 d. 18:47:25
-Nu vaikai nu prašau atiduokit knygas! Nu atiduoki, ką prašau aš jūsų.. Nu baikit kur knygos?
Ir taip kokias 10 min..
2005 m. gegužės 23 d. 18:30:35
Lietuviu pamoka.Visi ramiai dirba o pro atidara langa girdisi kazkokio vaikiuko burzgimas "bzzz......." Mokytoja iskiso galva pro langa "Tau benzino dar ilgai uzteks?"
ka priminei!
2005 m. gegužės 22 d. 12:11:13
rinkis vokieciu kalba A lygiu tik jei nori buti rusu kalbos mokytoja...
2005 m. gegužės 21 d. 14:08:35
2005 m. gegužės 21 d. 13:41:18
Mus irgi visai ishvadina..durniais,isnarom..Mergaitem sako "vistos"
Bet musu geografijos mokytoja turi ruda dirza(shidokan ar ko ten