Lietuviu pamoka.Visi ramiai dirba o pro atidara langa girdisi kazkokio vaikiuko burzgimas "bzzz......." Mokytoja iskiso galva pro langa "Tau benzino dar ilgai uzteks?"
Atsimenu,kai chemike atsegtu klynu vaiksciojo...Tada priejo padlaizys klasiokas ir tyliai pasake "Mokytoja,jusu klynas..." Mokytoja israudo ir nubego i labaratorija...Uzsisege kambary ir atejo.. "Kas cia juokingo?O kas svarbiausia tai berniukas pasake!"
Arba matematikos mokytoja atsitrenke i "vidiaka" ir visi pradejo juoktis..Ji"Kas cia juokingo?Gi galva tai nenuleke"
Lt mokytoja "Reikia ne tik gerai rasinius rasyt,o ir skaityt gerai moket"
Tikybos mokytoja netycia nuverte yreminta popieziaus nuotrauka ir pradejo melsis "Atleisk man Dievuli,o pirmiausia Jus atleiskit man Popieziau...."
Tikybos mokytoja atsegtu klynu aiskina kaip jos sunus nukrito nuo motociklo ir jam ten zarnos matesi ir t.t... Visi zvengia is jos klyno,o ji "Kas cia juokingo?Sitokia nelaime"
Zimbabwe> man taip, bet uztat kiti suzinojo, kas per mokykla Silales Simono Gaudesiaus gimnazijaDD vakai, mokykites Stepono Dariaus ir Stasio Gireno vidurinej
AnsweR>>jap jap . . . . .ir iswis Ponulis Lencius kazkoks pedantiskas ir dar patwirkes mokytojas . .jeigu mes klausiam:-Mokytojau,ar negalime uztrauktri uzuolaidu,kadangi saule labai swiecia . . karsta . .O sis mums:-Gal nereikia . .Paskui dar tamsoj netokiu minciu kils . .Ir mokytis nebenoresit . .gi zmones ne ta tamsoj daro . .
Arba lb jau Jo kreiwa sypsenele buna,kai atliekant koki bandyma reikia kazka kazkur patrint . .ar ikist . . . .pwz . .cia viena karta (1 pusameti)atejus prie lentos, atsakinet reikejo atlikti toki bandyma:su kazkokiu skudureliu(silkiniu ar vilnoniu . .nepamenu) patrinti pailga stikline lazdele . .kaip nekeista,ta pamoka atsakinet ejo vien panos . . . . .nzn gal jau buwau tai pasakojus . ..
ir paskui:
- mokytojau, galit pažiūrėti, ar man reiks eiti perrašyti kontrolinio? aš neprisimenu.
- pasiieškok internete.
dailes pamoka.----
Erne:-Mokytojau,o jus megstat nartdyt?
Mokytojas:-Ne,nardyt as nemegstu.
Erne:-O buvot kada skendes?
Mokytojas:-Tai aisku. Per vasara kokius tris kartus skestu. zinot,kai plauki per ezera,i viduri nuplauki ir buna,kad jau ir pavargsti.
Informos mokytoja dalina praktines uzduotis, mes:
- Mokytoja, mes jau darem sita...
- Dar karta padarysit, prisiminsit kaip reikia.
- Bet mokytoja, mes jau tris kartus tokius darem...
Fizikos mokytojas daug žinačio balsu:
-Jau žinote, kad į rozetę vinies kišti negalima....
Arba linksmiausia buvo kai jis mums kažką rodė:
-Taigi kokia reakcija katik įvyko?
-Mokytojau...
Tylėk! Aš klausiu kokia reakcija čia įvyko?
-Mokytojau..
-Nu ko jūs norit nuo manęs? Į klausimą atsakykit!
-Bet tai mokytojau...
Kas? - Ir tada pasisuko į tą aparatą kur mums rodė, -
Eee kadangi paleidom per didelę srovę, tai mūsų ritė truputlį išsilydė... Tiksliau visai išsilydė... Nu išsilydė tai išsilydė.. Bet jau kaip čia skirdi, kad jūs žinotumėt...
Šiandien per geografiją:
-Mokytojau iš kur tas vanduo po mano suolu?
-Nu gal sysiuko padarei. Va, va žiūrėk ir tokios geltonos spalvos...
Aną geografijos pamoką mokytojas toks įsijautęs:
-Man stačiai pasistojo.... Eee na aišku klausimas pasistojo.. Nu nesijuokit, juk sakiau, kad klausimas!
Arba dar:
-Dabar vaikai ant lentos....
Aš:
Gelbėsim visatą!
-Ne, šiandien visatos negelbėsim.
-O kodėl?
-Nu šiandien man ne ta diena, kad visatą gelbėt.
-Aaaa pms...
Durnė mūsų darbų mokytoja apie Kleopatrą kažką pasakojo ir sako:
-Na ji buvo begalo graži, tikrai labai graži Bet ne gražuolė...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. gegužės 21 d. 13:39:50
2005 m. gegužės 21 d. 13:39:06
2005 m. gegužės 21 d. 13:36:40
prajuokinai
2005 m. gegužės 21 d. 13:36:37
- Ar jųs durni, ar gluši? Bet aš taip nesakau ir neyžeidinėju jūsų!
Tas pats lietuvių mokytojas tą pačią pamoką:
- Vaikai, dar pasakysiu vieną negražų žodį, Jūs tikrai glūši?
kiek vėliau:
- ..nes tu nepadarei rašybos klaidų, o tavo draugas, kaip arklys padarė, nes ir pats nemažas..
Geografijos pamoka, mokinys mokytojos klausia:
- Ką čia daryt?
- Užpildyk viską ir pildyk.
Fizikos mokytoja:
- Dabar tik parodau, bet parodyt negaliu...
- ..dabar paimam keturis pirštus...
2005 m. gegužės 21 d. 13:21:49
2005 m. gegužės 21 d. 13:19:52
Atsimenu,kai chemike atsegtu klynu vaiksciojo...Tada priejo padlaizys klasiokas ir tyliai pasake "Mokytoja,jusu klynas..." Mokytoja israudo ir nubego i labaratorija...Uzsisege kambary ir atejo.. "Kas cia juokingo?O kas svarbiausia tai berniukas pasake!"
Arba matematikos mokytoja atsitrenke i "vidiaka" ir visi pradejo juoktis..Ji"Kas cia juokingo?Gi galva tai nenuleke"
Lt mokytoja "Reikia ne tik gerai rasinius rasyt,o ir skaityt gerai moket"
Biologija.Mokytoja skirsto mus grupelem "Va..Jus busit skrandukai..."
Tikybos mokytoja netycia nuverte yreminta popieziaus nuotrauka ir pradejo melsis "Atleisk man Dievuli,o pirmiausia Jus atleiskit man Popieziau...."
Tikybos mokytoja atsegtu klynu aiskina kaip jos sunus nukrito nuo motociklo ir jam ten zarnos matesi ir t.t... Visi zvengia is jos klyno,o ji "Kas cia juokingo?Sitokia nelaime"
2005 m. gegužės 20 d. 12:19:22
2005 m. gegužės 20 d. 12:16:52
2005 m. gegužės 20 d. 11:46:07
2005 m. gegužės 19 d. 20:51:18
Arba lb jau Jo kreiwa sypsenele buna,kai atliekant koki bandyma reikia kazka kazkur patrint . .ar ikist . .
2005 m. gegužės 19 d. 20:17:57
2005 m. gegužės 19 d. 14:14:29
- jūs ten, vaikinai gale, nesėdėkit ant palangės. o tai pastums kas pora niutonų, suveiks gravitacijos jėga ir krisit su sunkio...
ir paskui:
- mokytojau, galit pažiūrėti, ar man reiks eiti perrašyti kontrolinio? aš neprisimenu.
- pasiieškok internete.
2005 m. gegužės 19 d. 14:09:36
-< . . . .> . .o dabar sudauginkime kryziskai . . .
2005 m. gegužės 19 d. 10:30:12
- O kodel mergu neima i armija?
- Todel kad moterys gulasi ant nugaros...
2005 m. gegužės 19 d. 09:53:11
ne visada musu svajones tampa svajonemis...
2005 m. gegužės 18 d. 19:29:04
Erne:-Mokytojau,o jus megstat nartdyt?
Mokytojas:-Ne,nardyt as nemegstu.
Erne:-O buvot kada skendes?
Mokytojas:-Tai aisku. Per vasara kokius tris kartus skestu. zinot,kai plauki per ezera,i viduri nuplauki ir buna,kad jau ir pavargsti.
2005 m. gegužės 18 d. 18:42:16
2005 m. gegužės 17 d. 17:44:45
2005 m. gegužės 17 d. 13:16:31
- Mokytoja, mes jau darem sita...
- Dar karta padarysit, prisiminsit kaip reikia.
- Bet mokytoja, mes jau tris kartus tokius darem...
2005 m. gegužės 17 d. 13:05:18
-Jau žinote, kad į rozetę vinies kišti negalima....
Arba linksmiausia buvo kai jis mums kažką rodė:
-Taigi kokia reakcija katik įvyko?
-Mokytojau...
Tylėk! Aš klausiu kokia reakcija čia įvyko?
-Mokytojau..
-Nu ko jūs norit nuo manęs? Į klausimą atsakykit!
-Bet tai mokytojau...
Kas? - Ir tada pasisuko į tą aparatą kur mums rodė, -
Eee kadangi paleidom per didelę srovę, tai mūsų ritė truputlį išsilydė... Tiksliau visai išsilydė... Nu išsilydė tai išsilydė.. Bet jau kaip čia skirdi, kad jūs žinotumėt...
Šiandien per geografiją:
-Mokytojau iš kur tas vanduo po mano suolu?
-Nu gal sysiuko padarei. Va, va žiūrėk ir tokios geltonos spalvos...
Aną geografijos pamoką mokytojas toks įsijautęs:
-Man stačiai pasistojo.... Eee na aišku klausimas pasistojo.. Nu nesijuokit, juk sakiau, kad klausimas!
Arba dar:
-Dabar vaikai ant lentos....
Aš:
Gelbėsim visatą!
-Ne, šiandien visatos negelbėsim.
-O kodėl?
-Nu šiandien man ne ta diena, kad visatą gelbėt.
-Aaaa pms...
Durnė mūsų darbų mokytoja apie Kleopatrą kažką pasakojo ir sako:
-Na ji buvo begalo graži, tikrai labai graži Bet ne gražuolė...