ewana_ rašė: Ai dar atsimenu toki ivyki =) Mano klasiokas yra musu pilietinio ugdymo mokytojos sunus. Nu ten jis toks kvailas, kad net neziino kiek bus du kvadratu, ten ziaurus toks =)) tokie dar paprastai 2 klaesj mokinasi =)
tai jis pries matkes kontra parase mamai sms: "mama, rasom matkes kontra, gal man pabegt?"
ji jam atrase " tai pabuk, gal ka nusirasysi, o jei ne, as ateisiu pasikviesiu mokytoja per pamoka, ir tu kol kalbesiu su ja nusirasysi ka nors"
nebloga ane mokytoja? =))
faina
o mano bio mokytoja per kontra kazkam paskambino ir isejo uz duru kokiom 20 min. po to kai sugrizo tai vel kazkur isleke tai as viska nuo knygos nusirasiau (taip padare nes ji mano aukletoja)
Ai dar atsimenu toki ivyki =) Mano klasiokas yra musu pilietinio ugdymo mokytojos sunus. Nu ten jis toks kvailas, kad net neziino kiek bus du kvadratu, ten ziaurus toks =)) tokie dar paprastai 2 klaesj mokinasi =)
tai jis pries matkes kontra parase mamai sms: "mama, rasom matkes kontra, gal man pabegt?"
ji jam atrase " tai pabuk, gal ka nusirasysi, o jei ne, as ateisiu pasikviesiu mokytoja per pamoka, ir tu kol kalbesiu su ja nusirasysi ka nors"
rather be a bandit than a lover
Matematikė:
-... Ir kas jums iškart pasistoja? Taip! Pusė įžambinės iškart pasistoja! Monika kodėl tau dar nepasistojo?
Arba dar geras matematikė sako:
-Aš pirmadienį ateisiu su Husqvarna.
-Mokytoja, mes elektrą atjungsim, ar jums dalgio pradžiai neužteks?
-Ne aš jau sena, su dalgiu daug terliotis reikia. Paprašysiu sargo, kad iš kart benzopjūklą man užkurtų, net durų darinėt nereikės, o dar kai praeisiu pro visus tai bus tikrai smagu! Ane vaikučiai?
Arba dar:
-Matot vaikai neturiu ką šnekėti, tai nusišneku.
Ir paskutinis:
-Tie kurie turi biški daugiau nei pusę smegenų ląstelės klausykitės!
ai bleen musu biologine viena karta pamoka vede girta....px...ir dar atsakinet tada reikejo...o nese nuo jos kvapelis tai ohoho!!!!!! tai ir sedejo pusiau uzmigus....;]]]]]]]]]]]
senasis fizikas per pamokas sukuodawosi savo ilguosius plaukus ir juos susirisdavo gumele pries klase, beaiskindamas tema... ;]]]]]
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
1. Mano lt mokytoja,šnekedama apie viduramžių riterius: " Ir tada jis priklaupė ant vieno peties..."
arba vėl lt mokytojos pasakymas: " vaikai,bet gi linksmiausios dienos-mokykloje!" -----(paskaičius šia tema suprantu kodėl...)
2. Vokiečių mokytoja : " dažniausiai niekad..."
kita karta jai įėjus į kabinetą visi tyli(čia prieš Kalėdas,niekas knygų neturi), paskui pradeda tarpusavy šnekėt... ir tada mokytoja apie kažkokias dainas : " vaikai,ant sauso-nieks neklauso..."
3. Chemikė : "šykt! ir nėra..."(čia apie cheminę reakciją)
4. Istorikė(nepamenu apie ką) : "su šiokim tokiom pertvarkom"
5. Fizikė (regis,apie atomines elektrines) : " daugiau žalinga negu kenksminga..."
6. Daugelio mokytojų pamėgta frazė, kuri mokiniam neretai sukelia kiek isterišką juoką : " Nejau nežinai?...juk aš sakiau..." (apie tai ka sako pirmą kartą...)
daugiau perliuku nepamenu...dabar...tikiuosi prisiminsiu...
Pvz šiandien per darbus mes ir taip nieko nedirbam, nes mokytoja nesveika, tai visalaik ankščiau išeinam mes, tai kelios kai išėjo iš pamokos ta pradėjo tipo žymėt i žurnalą, kad nebuvo. Bet vienai kur išėjo nepažymėjo, nes jos numylėtinė, tai mes tos kurios dar nebuvom spėjusios išeit pradėjom sakyt tipo nesąžinga mūsų atžvilgiu ir pan. Paskui sakom nu mes einam pas Parnarauską [pavaduotojas] pasakyt kokia jūs neatsakinga ir pan. Niekur mes ašku nenuėjom bet ta atvarė į pamoką peršikus, ir pradėjo maždaug oi mergytės kas jums negerai saulutės mano neikit pas Parnarauska nebežymėsiu tik neikit. Šakės kaip žvengėm juk mes tik juokavom..
Informes mokytojas nemoka anglu kalbos. Parasyta "head", o jis taria "hyd" =D
Snd klasiokas uzleido per ausines muzika taip garsiai, kad girdejosi wisam kabinete. Informes mokytojas: "Per ausines skamba garsiau nei per ausines garsiai". tai buwo juoko...
[taip biologijos mokytoja daro]
rokere rašė: jezau, jezau kokiu cia tu mokytoju minciu yra.. oj . . . tikrai cioa kajp gryni ankdotaj! nu siais lajkajs pavaro mokytojai. . .
jo blem bet fainej tokius mokytojus turet=DDD
joa... fajna lb butu... bet tik BUTU! (man) pas mano drauge buvo siais metajs atejes kazkox studentas, taj sake jis ten geraj pavare.. ypac per musizkos pamoka..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. gegužės 7 d. 14:18:14
2005 m. gegužės 7 d. 11:34:12
Ai dar atsimenu toki ivyki =) Mano klasiokas yra musu pilietinio ugdymo mokytojos sunus. Nu ten jis toks kvailas, kad net neziino kiek bus du kvadratu, ten ziaurus toks =)) tokie dar paprastai 2 klaesj mokinasi =)
faina
o mano bio mokytoja per kontra kazkam paskambino ir isejo uz duru kokiom 20 min. po to kai sugrizo tai vel kazkur isleke tai as viska nuo knygos nusirasiau (taip padare nes ji mano aukletoja)
2005 m. gegužės 7 d. 11:23:56
2005 m. gegužės 7 d. 11:20:51
2005 m. gegužės 7 d. 10:53:38
2005 m. gegužės 7 d. 10:40:14
-... Ir kas jums iškart pasistoja? Taip! Pusė įžambinės iškart pasistoja! Monika kodėl tau dar nepasistojo?
Arba dar geras matematikė sako:
-Aš pirmadienį ateisiu su Husqvarna.
-Mokytoja, mes elektrą atjungsim, ar jums dalgio pradžiai neužteks?
-Ne aš jau sena, su dalgiu daug terliotis reikia. Paprašysiu sargo, kad iš kart benzopjūklą man užkurtų, net durų darinėt nereikės, o dar kai praeisiu pro visus tai bus tikrai smagu! Ane vaikučiai?
Arba dar:
-Matot vaikai neturiu ką šnekėti, tai nusišneku.
Ir paskutinis:
-Tie kurie turi biški daugiau nei pusę smegenų ląstelės klausykitės!
Ech ir čia tik per vieną pamoką.
2005 m. gegužės 6 d. 13:37:30
Oi vaikai kaip nerealiai skambejo!Toks svarus balsas,kaip niekad...pazimys 6
2005 m. gegužės 6 d. 13:35:11
-Nu kas nepadaret nd?
klasioke:
-as!
Mokytoja:
-tai ka su berniukais pirmyn atgal darei?
2005 m. gegužės 6 d. 13:12:13
senasis fizikas per pamokas sukuodawosi savo ilguosius plaukus ir juos susirisdavo gumele pries klase, beaiskindamas tema... ;]]]]]
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
2005 m. gegužės 6 d. 12:34:23
2005 m. gegužės 6 d. 12:28:48
- Viliau, na kas gi tave tokį į žmonas ims???
2005 m. gegužės 6 d. 12:12:15
-Pries gimdant reikia zinoti ne tik kas buvo tavo babune, o dar ir babunes babune!
-Negaliu ziuret, kaip paaugliai koridoriuose glamzosi!
2005 m. gegužės 6 d. 07:53:46
1. Mano lt mokytoja,šnekedama apie viduramžių riterius: " Ir tada jis priklaupė ant vieno peties..."
arba vėl lt mokytojos pasakymas: " vaikai,bet gi linksmiausios dienos-mokykloje!" -----(paskaičius šia tema suprantu kodėl...)
2. Vokiečių mokytoja : " dažniausiai niekad..."
kita karta jai įėjus į kabinetą visi tyli(čia prieš Kalėdas,niekas knygų neturi), paskui pradeda tarpusavy šnekėt... ir tada mokytoja apie kažkokias dainas : " vaikai,ant sauso-nieks neklauso..."
3. Chemikė : "šykt! ir nėra..."(čia apie cheminę reakciją)
4. Istorikė(nepamenu apie ką) : "su šiokim tokiom pertvarkom"
5. Fizikė (regis,apie atomines elektrines) : " daugiau žalinga negu kenksminga..."
6. Daugelio mokytojų pamėgta frazė, kuri mokiniam neretai sukelia kiek isterišką juoką : " Nejau nežinai?...juk aš sakiau..." (apie tai ka sako pirmą kartą...)
daugiau perliuku nepamenu...dabar...tikiuosi prisiminsiu...
2005 m. gegužės 5 d. 19:42:38
Pvz šiandien per darbus mes ir taip nieko nedirbam, nes mokytoja nesveika, tai visalaik ankščiau išeinam mes, tai kelios kai išėjo iš pamokos ta pradėjo tipo žymėt i žurnalą, kad nebuvo. Bet vienai kur išėjo nepažymėjo, nes jos numylėtinė, tai mes tos kurios dar nebuvom spėjusios išeit pradėjom sakyt tipo nesąžinga mūsų atžvilgiu ir pan. Paskui sakom nu mes einam pas Parnarauską [pavaduotojas] pasakyt kokia jūs neatsakinga ir pan. Niekur mes ašku nenuėjom bet ta atvarė į pamoką peršikus, ir pradėjo maždaug oi mergytės kas jums negerai saulutės mano neikit pas Parnarauska nebežymėsiu tik neikit. Šakės kaip žvengėm juk mes tik juokavom..
2005 m. gegužės 4 d. 11:34:20
ble visoj kompiuterinej viena pati garsiai zvegiu negaliu!!!!!visi kaip i durne ziuri
2005 m. gegužės 3 d. 16:06:03
2005 m. gegužės 3 d. 14:18:10
Snd klasiokas uzleido per ausines muzika taip garsiai, kad girdejosi wisam kabinete. Informes mokytojas: "Per ausines skamba garsiau nei per ausines garsiai".
2005 m. gegužės 3 d. 13:01:13
2005 m. gegužės 3 d. 11:12:07
cituoju 'pilkuju kiskiu ekosistema' ir mosikuot rankom kalbant
[taip biologijos mokytoja daro]
2005 m. gegužės 3 d. 11:10:00
jezau, jezau kokiu cia tu mokytoju minciu yra..
jo blem bet fainej tokius mokytojus turet=DDD
joa... fajna lb butu... bet tik BUTU! (man) pas mano drauge buvo siais metajs atejes kazkox studentas, taj sake jis ten geraj pavare.. ypac per musizkos pamoka..