curious_girl rašė: Musu geaografijo mokytoja pasakojo apie geishas : ''Norint tapti geisha reikia baigti ''didelius'' mokslus....tik nesijuokit, geisha-ne prostitute!....kodel juokies? jei nesi girdejes zodzio 'prostitute' tau tik SLEPTIS SIENO KUPETOJ!!! ''
P.S. Cia tik vienas is daugelio jos 'genialiu' pasakymu....siaip ju galima prisiklausyt per kiekviena pamoka....
wujetau ji nepakartojama ir wienintele turinti 'gera' humoro jausma
Musu geaografijo mokytoja pasakojo apie geishas : ''Norint tapti geisha reikia baigti ''didelius'' mokslus....tik nesijuokit, geisha-ne prostitute!....kodel juokies? jei nesi girdejes zodzio 'prostitute' tau tik SLEPTIS SIENO KUPETOJ!!! ''
P.S. Cia tik vienas is daugelio jos 'genialiu' pasakymu....siaip ju galima prisiklausyt per kiekviena pamoka....
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
qui3t rašė: kazkada. mokykloje. darbu pamokoje. kazkas is kazkur pasidare beisbolo lazda ir nuejo paklausti mokytojo ar gerai pasidare. mokytojas paeme ja, apziurejo, pasiziurejo y kazka is kazkur , trenke jam 2 kartus y kuna ir - gerai? man atrodo gerai.
Tai tada ne pas tave viena mokykloj toks darbu mokytojas.
7.visa pamoka kartojusi visiskai teisingai lietuviu mokytoja i neteisinga atsakyma negalejo nesureaguoti : visiskai neteisingai
va taip turejo but
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
mano lietuviu mokytoja labai megsta kalbeti. bet ka. kad tik daugiau pasakyti.
1.klausimas jums kaip siaurine zvaigzde. klausimas jums kaip vetrunge.(cia apie klausima koks?)
2.visada turi prideti jeunuoliaia ar panasiai.kieviena karta pasisveikinus ji atsalko:sveiko merginos.geriausia buvo kai pasake:-sveiki, vaikinai.
3.mano klasiokas susinervines pradejo kaukt koridoriuje :bl nx debilas,ziurek ka darai, pzdc.. ir t.t. ilekia rusu mokytoja ir saukia:
- karta mergaite ten taip keiketes koridoriuje.
4.lietuviu mokytoja kalbedama apie Salomeja Neri visa laika sake "rasytoja Marija Peckauskaite(Satrijos Ragana)".o kai pamate knygoje Satrijos raganos portreta sako:matote,kokia grazi buvo poete.
5.surasysiu visiems minusus ir bus lygybe = brolybe. taip ir pasaky. lygu.matematikos mokytoja
6.saipymasis is zmogaus ir juokimasis is to,is ko saipais yra du skirtingi dalykai.
7.visa pamoka kartojusi lietuviu mokytoja i neteisinga atsakyma negalejo nesureaguoti : visiskai neteisingai
8.ne visiskai teisingai
9.-nepadarius nd, linai, tavo vietoj nusizudyciau. tada nuskambejo tylus ,bet aisku
-bukit gera, padarykit tokia paslauga.
10. tas bjaurybe ir NEGRAZUS bronchitas,kad prispaude.
11. as kaip sventas Jonas Kuno Kulturos sales durs atrakineju.
12.gintaras urbikaite
13.matyt mociutei turksta demesio.
14.kokie jus geri vaikai.
15.jei mano nuotraukos grazios,kad rytoj visos sienos butu nukabinetos.
16. zaidziant stalo tenisa. mokytoja patarineja mokiniui. stai iki ko prieina:
- saunuolis ,Lukai, 10 parasysiu.
dar paziuresiu ka gero pasakys. parasysiu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
per tarpklasines kashio varzybas sedejau salia auklifos (LT mokytojos). tai pasakojau, kad vienas toks turi praleisti dvi rungtynes del diskvalifikacines prazangos, tai ji pasake: reikia sakyti "dvejas", o ne "dvi"
Jo......šiais laikais mokytojų mintys tiesiog nepakartojamos!!! skaitau, kai anekdotus... ;]]]
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. gegužės 3 d. 11:00:10
jezau, jezau kokiu cia tu mokytoju minciu yra..
jo blem bet fainej tokius mokytojus turet=DDD
2005 m. gegužės 3 d. 10:50:15
2005 m. gegužės 3 d. 10:42:45
Musu geaografijo mokytoja pasakojo apie geishas : ''Norint tapti geisha reikia baigti ''didelius'' mokslus....tik nesijuokit, geisha-ne prostitute!....kodel juokies? jei nesi girdejes zodzio 'prostitute' tau tik SLEPTIS SIENO KUPETOJ!!! ''
wujetau ji nepakartojama ir wienintele turinti 'gera' humoro jausma
2005 m. gegužės 2 d. 20:33:54
2005 m. gegužės 2 d. 19:48:22
2005 m. gegužės 2 d. 19:40:25
2005 m. gegužės 2 d. 19:29:57
"Tuek kur randiesi"
...
Veliau parasysiu dar... Ten tipo anglu mokytojos, uzsirasiau per pamoka...
2005 m. gegužės 2 d. 13:26:45
sndn per liet.k.: mokytoja-"tai va,tai K.Borutos istorija apie meile tarp Jurgio ir Girdvainio"...
2005 m. gegužės 1 d. 17:49:08
-siandien rasom.
mes:
-mokytoja, juk neperspejot!
mok:
-o man pochui, visada turit but pasiruose.
ir taip daznai, su tokiais issireiskimais, ji sako: "jus jau dvyliktokai, galiu sneket kaip su zmonemis"
2005 m. gegužės 1 d. 07:16:37
2005 m. gegužės 1 d. 06:52:22
2005 m. gegužės 1 d. 05:40:10
kazkada. mokykloje. darbu pamokoje. kazkas is kazkur pasidare beisbolo lazda ir nuejo paklausti mokytojo ar gerai pasidare. mokytojas paeme ja, apziurejo, pasiziurejo y kazka is kazkur , trenke jam 2 kartus y kuna ir - gerai? man atrodo gerai.
Tai tada ne pas tave viena mokykloj toks darbu mokytojas.
2005 m. balandžio 30 d. 13:13:27
va taip turejo but
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. balandžio 30 d. 13:06:28
1.klausimas jums kaip siaurine zvaigzde. klausimas jums kaip vetrunge.(cia apie klausima koks?)
2.visada turi prideti jeunuoliaia ar panasiai.kieviena karta pasisveikinus ji atsalko:sveiko merginos.geriausia buvo kai pasake:-sveiki, vaikinai.
3.mano klasiokas susinervines pradejo kaukt koridoriuje :bl nx debilas,ziurek ka darai, pzdc.. ir t.t. ilekia rusu mokytoja ir saukia:
- karta mergaite ten taip keiketes koridoriuje.
4.lietuviu mokytoja kalbedama apie Salomeja Neri visa laika sake "rasytoja Marija Peckauskaite(Satrijos Ragana)".o kai pamate knygoje Satrijos raganos portreta sako:matote,kokia grazi buvo poete.
5.surasysiu visiems minusus ir bus lygybe = brolybe. taip ir pasaky. lygu.matematikos mokytoja
6.saipymasis is zmogaus ir juokimasis is to,is ko saipais yra du skirtingi dalykai.
7.visa pamoka kartojusi lietuviu mokytoja i neteisinga atsakyma negalejo nesureaguoti : visiskai neteisingai
8.ne visiskai teisingai
9.-nepadarius nd, linai, tavo vietoj nusizudyciau. tada nuskambejo tylus ,bet aisku
-bukit gera, padarykit tokia paslauga.
10. tas bjaurybe ir NEGRAZUS bronchitas,kad prispaude.
11. as kaip sventas Jonas Kuno Kulturos sales durs atrakineju.
12.gintaras urbikaite
13.matyt mociutei turksta demesio.
14.kokie jus geri vaikai.
15.jei mano nuotraukos grazios,kad rytoj visos sienos butu nukabinetos.
16. zaidziant stalo tenisa. mokytoja patarineja mokiniui. stai iki ko prieina:
- saunuolis ,Lukai, 10 parasysiu.
dar paziuresiu ka gero pasakys. parasysiu.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. balandžio 30 d. 13:00:19
...
2005 m. balandžio 30 d. 12:37:18
2005 m. balandžio 30 d. 12:36:29
trečioji labai protinga mintis
2005 m. balandžio 30 d. 12:33:51
2005 m. balandžio 29 d. 17:48:50
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
2005 m. balandžio 29 d. 17:25:50
"mastyk ka galvoji!"
"visi moka matyti, bet ne visi moka ziureti"