Mums karta pasakojo, kad buves musu matiekos mokytojos mokytojas B raide tardavo Bi, tai karta jam gavosi taip, moke apie trikampiu kampus jis tada, tai jis sako; A smailus, Bi bukas... nzn cia gal nejuokinga, bet bent musu klasei dar visa likuse pamoka taip neatrode : ), mokytojai taip pat... o siaip daba ir neprisimenu.
Labai juokinga ir gera tema juk išties kiekviena diena galima papilditi nerealeis šedevrais...
gaila, visos (mokytoju, destitoju) mintis jau išgaravo... nieko jeigu prisiminsiu ka butinai parašisiu.
ps ": nebuvai savaite tai nueik pas mergaite su sokoladiu ir tau tada tikrai duos" o ka neblogai
ir dar apie tai kai išpradžios paklausia, ar kas neaišku, o poto reke, kad čia viskas "TURI" buti aišku...
Matematikos mokytoja per wakarykste priespaskutine pamoka:
-Nu tokiu balamutu dar nemaciau...
Visi alaviniai berniukai ir mergaites bus isspirti lauk! Arba tylit kaip kapai, arba nesdninkites lauk! Nepakesiu sito garso, kuris gadina man ausis....
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
Lemna rašė: rusu mokytoja kai ja siutino musu klase: "ir as turiu pilna teise eiti parasyti pareiskima i direkcini.. ir cia ne tik berniukus liecia.. kai kurios mergaites labai jau soka auksciau bambos.. jauciasi grazuoles.. tegul pasiziuri i save lasiniai per dzinsus griuna.....klaseje tyla.... ir cia jokiu asmeniskumu!!!"
Ten pas jus mokytoja kuris turi "geras akis", mato realu pasauli. Skaudi tiesa, bet ka padarysi. Kartais tokios kandzios bet teisingos replikos tik i nauda. Nors nelabai... Tiksliau butu sakyt, nors nelabai koki efekta duoda, nes vistiek tos lasiniu nesiotojos ir augintojos kuriu yra tiek daug, isivaizduoja save neaisku kuo, super grazuolemis... Kita vertus mokytoja turetu susilaikyt nuo tokiu zodziu, nelabai kaip tai skamba is jos lupu, nors tai butu ir tiesa. Bet siaip as noreciau, kad pas mane mokykloj butu tokia mokytoja!
Geografijos mokytojas bendraklasei M.:
"M. čiupinėja smakrą. Išvada - barzda želia. Arba neželia.."
Lietuvių k. mokytojas (netiksliai bet panašiai):
"Kabinat šaukštais taukus, po to apimtys kaip tikrų lietuvaičių - 90,120,90.."
-Ne,nespesiu,siandien filma ziuresiu.
-Mokytojau "Rozalinda" ziurite?
-Ta filma,kur as ziuriu,rodo vienuolikta valanda...
-Tai "Suzadintos Aistros"??...
saduotu tevu (turejo buti sedinciu tevu)
Karolina ambroubrubrezeviciute (Ambrazeviciute)
mantai, pasakyk, kuo tau patrauklus jonukas?
viena sakini reikia parasyt, viena! aiskina mokytoja ir mosikuoja vienu istiestu viduriniu pirstu pries visa klase.
klasiokas ciulpia saldaini. istorikas:
tai ciulpi? duok, ir as paciulpsiu...
Musu klyfa kai susinerwuoja tai suwalkietiska tarme (kas Alytui nera daznas reiskinys) rekia: "Ale cia kap wajkoo darziely!!!!"
Arba geges mokytoja sako: "Isnara tu!"
Dar klyfa sako: "Gal tau i "Drevinuka" (darzelis prie sules) reikia?!?" (irgi suwalkietiskai) wisi zwengia, o ji dar labiau siunta...
Mates mokytoja sako: "Elementaru!" O kai kas nors suklysta (blogai apskaiciuoja ir pan.) tai rekia: "Nekalbek netiesos!" Ironiska, kai prisimeni, ka klyfa kazkada pasake apie multimedija (tox prietaisas, kuri prijungus prie kompo ant sienos atsiranda monitoriaus waizdas panasiai kaip "skaidriu rodytuwas" (nzn kaip tas aparats uzsiwadina)). Tai wa, ji pasake: "Atsargiai! Cia 15'000 Lt kainawo!"
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
2005 m. balandžio 29 d. 17:17:20
2005 m. balandžio 29 d. 16:50:56
Mokytoja: -As!
2005 m. balandžio 29 d. 16:46:58
1.Geografijos mokytoja Dirzyte:
-saugiausia jei plaukiat lektuvu...
2.Lt kalbos mokytoka:
-tipo ta prasme karocia jo...
daug ten mes tu fraziu prisigaude...net knygute vienas klasiokas ishleides yra su mokytoju pasakymais
2005 m. balandžio 29 d. 08:13:54
gaila, visos (mokytoju, destitoju) mintis jau išgaravo...
ps ": nebuvai savaite tai nueik pas mergaite su sokoladiu ir tau tada tikrai duos"
ir dar apie tai kai išpradžios paklausia, ar kas neaišku, o poto reke, kad čia viskas "TURI" buti aišku...
2005 m. balandžio 29 d. 07:24:45
2005 m. balandžio 29 d. 07:22:25
-Nu tokiu balamutu dar nemaciau...
2005 m. balandžio 27 d. 14:21:23
-matot as turiu viena problema - neatskiriu "p" nuo "b", tai kaip turi buti - pliomba ar bliomba?
smagu buvo...
2005 m. balandžio 27 d. 13:42:56
Visi alaviniai berniukai ir mergaites bus isspirti lauk! Arba tylit kaip kapai, arba nesdninkites lauk! Nepakesiu sito garso, kuris gadina man ausis....
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
2005 m. balandžio 26 d. 14:15:35
rusu mokytoja kai ja siutino musu klase: "ir as turiu pilna teise eiti parasyti pareiskima i direkcini.. ir cia ne tik berniukus liecia.. kai kurios mergaites labai jau soka auksciau bambos.. jauciasi grazuoles.. tegul pasiziuri i save lasiniai per dzinsus griuna.....klaseje tyla.... ir cia jokiu asmeniskumu!!!"
2005 m. balandžio 26 d. 13:55:11
cia bande zmoniu kalba aiskinti
2005 m. balandžio 26 d. 13:38:10
" 'n' nuo žodžio nabašnikas"
2005 m. balandžio 26 d. 13:28:35
-nu kokai cia spalva? zalia?
klase:
-melyna!!!!!
mokytojas:
aij matot as daltonikas, nelabai spalvas skiriu
2005 m. balandžio 25 d. 19:24:48
"M. čiupinėja smakrą. Išvada - barzda želia. Arba neželia.."
Lietuvių k. mokytojas (netiksliai bet panašiai):
"Kabinat šaukštais taukus, po to apimtys kaip tikrų lietuvaičių - 90,120,90.."
2005 m. balandžio 25 d. 13:14:41
"Taip sunkiai sirgau kad tapau invalidu.Tik,jusu nusivylimui,ne proto"
2005 m. balandžio 25 d. 13:08:32
-Mokytojau,ar istaisysit kontrolinius?
-Ne,nespesiu,siandien filma ziuresiu.
-Mokytojau "Rozalinda" ziurite?
-Ta filma,kur as ziuriu,rodo vienuolikta valanda...
-Tai "Suzadintos Aistros"??...
2005 m. balandžio 25 d. 12:23:29
Karolina ambroubrubrezeviciute (Ambrazeviciute)
mantai, pasakyk, kuo tau patrauklus jonukas?
viena sakini reikia parasyt, viena! aiskina mokytoja ir mosikuoja vienu istiestu viduriniu pirstu pries visa klase.
klasiokas ciulpia saldaini. istorikas:
tai ciulpi? duok, ir as paciulpsiu...
2005 m. balandžio 25 d. 11:54:00
2005 m. balandžio 25 d. 11:49:04
2005 m. balandžio 25 d. 07:44:58
2005 m. balandžio 24 d. 18:28:19
Arba geges mokytoja sako: "Isnara tu!"
Dar klyfa sako: "Gal tau i "Drevinuka" (darzelis prie sules) reikia?!?" (irgi suwalkietiskai) wisi zwengia, o ji dar labiau siunta...
Mates mokytoja sako: "Elementaru!" O kai kas nors suklysta (blogai apskaiciuoja ir pan.) tai rekia: "Nekalbek netiesos!" Ironiska, kai prisimeni, ka klyfa kazkada pasake apie multimedija (tox prietaisas, kuri prijungus prie kompo ant sienos atsiranda monitoriaus waizdas panasiai kaip "skaidriu rodytuwas" (nzn kaip tas aparats uzsiwadina)). Tai wa, ji pasake: "Atsargiai! Cia 15'000 Lt kainawo!"