buvo tox gaidanskas..yra mirstanti gulbe..spurgos sou(cia vienos mokytojos pamokas taip vadinam),kresulys..ka as zinau daugiau..
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
fizikos-ZOMBE,nes atrodo kaip zombe kazkokia tokia
anglu-URVINE,nes kazkada jos zieminis paltas buvo kailinis ir atrode kaip is urvo,o jos kabineta URVU vadinam
matkes-ISKRYPELIS,nes atrodo kaip iskrypelis.
lietuviu-SATANISTE,nes moko mus visokios meditacijos ir t.t.
viena anglų mok. buvo Fėja (visąlaik pavėluodavo į pamoką ir atsirasdavo iš ten, iš kur niekas nesitikėjo ją atsirasiant)
dar vienas anglų mok. buvo Gaidys,
kitas - Senolis ir Briedis,
muzikos mok. yra Makalas (pagal pavardę, kurios jau beveik niekas tiksliai nebežino..),
biologijos mok. yra Varlė (nes ji žema, stora, o kai supyksta, jai išsprogsta akys...).
aukletoja - kablys (nes ji mokesi prancuzu kalbos, o per geografija mokytojas viena kart sako: visi prancuzai su tokim nosim kaip kabliai ir kalba per nosi)
rusu - zmogus anfibija (nes jos vardas anfija)
geografijos - albinosas (cia jau nuo senu laiku)
darbu mokytoja Birute Norkiene tiesig "Byrka" vadinom
istorikas, nepamenu pavardes, bet pravarde tai "Cicinas" buvo sakyciau jis ne kopija, o netgi grynas originalas galejo buti
Biologe uz kalbejimo maniera "robote" vadinom
psichologijos mokytoja, tokia jauna pana buvo, tiesiog psiche vadinom, sakyciau labai pelnytai...
o apie valgyklos vedeja sakydavom "boba su usais" va tiek dar visaip vadinom, bet tai paprastai, pagal vardus: Raimis, Petka ir t.t.
ai, dar fizike vadinom "Karve",, nes akis tokias kaip karves turejo
gyvenu kaip moku gyvent...
matematikos mokytoja Gevonvaite Janusauskiene - slyvukas, spirgis apuokas.
Informatikos mokytojas Sigitas (del vardo nesu tikra bet bent visada rasoma S. kairys) Kairys - gejus, pyderas arba zydrieji treningai
darbu mokytojas Zigmas Rimgaila -geriausias mano draugas
anglu kalbos mokytoja Sigita Sernaite -sernas
lietuviu kalbos mokytoja Silva Grusaite - grusa, lesbiete, ryzagalve, universalioji
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Fizinio mokytojas bulvenosis
Pavaduotojas agurkas
Anglu mokytoja fishfeisas
Darbu mokytojas medpisys
Muzikos mokytojas karosas
Visos pravardes jau tapo ant tiek iprastos kad niekas mokytoju vardu nezino
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2005 m. liepos 20 d. 16:11:28
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. liepos 20 d. 11:53:04
anglu-URVINE,nes kazkada jos zieminis paltas buvo kailinis ir atrode kaip is urvo,o jos kabineta URVU vadinam
matkes-ISKRYPELIS,nes atrodo kaip iskrypelis.
lietuviu-SATANISTE,nes moko mus visokios meditacijos ir t.t.
2005 m. liepos 18 d. 20:44:22
viena anglų mok. buvo Fėja (visąlaik pavėluodavo į pamoką ir atsirasdavo iš ten, iš kur niekas nesitikėjo ją atsirasiant)
dar vienas anglų mok. buvo Gaidys,
kitas - Senolis ir Briedis,
muzikos mok. yra Makalas (pagal pavardę, kurios jau beveik niekas tiksliai nebežino..),
biologijos mok. yra Varlė (nes ji žema, stora, o kai supyksta, jai išsprogsta akys...).
kas dar? lyg ir viskas.. ;]
2005 m. liepos 18 d. 16:21:06
rusu - zmogus anfibija (nes jos vardas anfija)
geografijos - albinosas (cia jau nuo senu laiku)
2005 m. liepos 18 d. 16:05:36
2005 m. liepos 18 d. 16:05:09
2005 m. liepos 18 d. 15:50:16
2005 m. liepos 18 d. 15:41:39
2005 m. birželio 6 d. 22:35:09
2005 m. birželio 3 d. 21:25:31
kadaise buves informatikas Mindaugas Saldukas - "Hitleris"
kai buvom jauni ir kvaili viena mokytoja del suprantamu priezasciu "Mikchikiene" vadinom, bet manau kad darem labai labai negerai
darbu mokytoja Birute Norkiene tiesig "Byrka" vadinom
istorikas, nepamenu pavardes, bet pravarde tai "Cicinas" buvo
Biologe uz kalbejimo maniera "robote" vadinom
psichologijos mokytoja, tokia jauna pana buvo, tiesiog psiche vadinom, sakyciau labai pelnytai...
o apie valgyklos vedeja sakydavom "boba su usais"
ai, dar fizike vadinom "Karve",, nes akis tokias kaip karves turejo
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. birželio 3 d. 19:54:47
istorijos mokytoja Lina Saltmyryte - izaura
matematikos mokytoja Gevonvaite Janusauskiene - slyvukas, spirgis apuokas.
Informatikos mokytojas Sigitas (del vardo nesu tikra bet bent visada rasoma S. kairys) Kairys - gejus, pyderas arba zydrieji treningai
darbu mokytojas Zigmas Rimgaila -geriausias mano draugas
anglu kalbos mokytoja Sigita Sernaite -sernas
lietuviu kalbos mokytoja Silva Grusaite - grusa, lesbiete, ryzagalve, universalioji
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 3 d. 14:06:12
Informatikos mokytojas-kirvis(atitinka labai jo charakteri)
Aukletoja- Kapsas
Chamike-Ragas
2005 m. birželio 3 d. 14:05:58
2005 m. birželio 3 d. 13:42:32
2005 m. birželio 3 d. 13:39:59
2005 m. birželio 3 d. 12:18:45
2005 m. birželio 2 d. 22:46:26
Pavaduotojas agurkas
Anglu mokytoja fishfeisas
Darbu mokytojas medpisys
Muzikos mokytojas karosas
Visos pravardes jau tapo ant tiek iprastos kad niekas mokytoju vardu nezino