Šiaip buvo tarp malalietkų tokia kaip ir mada, bet labai greit praėjo
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
seniau buvo labai madinga, o dabar truputi apmažėjo. Labai gerai kai rūkantis vaikinas įsivaizduojantys, kad yra krūtas prieina prie merginos ir jam pasako: "fūūūū, kaip tu smirdi" ir visa mada dingsta... ;]
Xpo rašė: No jau, nepradėk išvedinėti, kad visi rūkoriai neparūkę būna pikti, gadinasi gyvenimą, kaip pati sakei nesimoko. Tiesiog tai dar vienas įprotis. Kaip ryte gerti kavą, užmigti prie tv, ar užsikabinti duris tualete. O paskutinio sakinio nesupratau
Nu tos kelios klasiokės jau ir anksčiau nesimokė, o dabar tai nebežinau išviso išdurnėjo. Na aš norėjau pasakyti,kad jos prastai apsirengusios.Taigi galėtų pasitaupyti pinigų ir nusipirkti gražesnių , tvarkingesnių rūbų,bet kadangi rūko negali.Paskaityk apie rūkymo žalą.Rūkymas labai kenkia širdžiai.Na pažįstų draugės tėvą, kuris rūko 20metų.Jo plaučiai prarūkyti.Serga širdies liga, su kepenimis turi problemų...Štai kodėl turėtume nerūkyti ir labiau tausoti savo sveikatą...
o kadanors tai buvo mada? Jei zhmogus neturi savo nuomones ir megdzioja tai ka daro kiti, tai nesiskaito mados reikalu, o tiesiog parodo zhmogaus nepinavertishkuma, na o jej ruko del to kad tai jam patinka tai tegul kiekvienam savo...
No jau, nepradėk išvedinėti, kad visi rūkoriai neparūkę būna pikti, gadinasi gyvenimą, kaip pati sakei nesimoko. Tiesiog tai dar vienas įprotis. Kaip ryte gerti kavą, užmigti prie tv, ar užsikabinti duris tualete. O paskutinio sakinio nesupratau
Rūkiti niekada nebuvo madinga, nėra ir nebus. Tai tik silpnavalių kuras. Nuo kurio tampama priklausomu. Aš pažįstų daug tokių. Žinau kaip jie smarkiai gadina savo gyvenimą. Mano kelios klasiokės rūko. Neparukiosios būna piktos. Pradėjo bėgti iš pamokų, nebesimoko. Išleidžia daug pinigų. Kaip sakoma geriau suplišusiam negu ne parukiusiam...
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2008 m. birželio 10 d. 10:35:31
2008 m. birželio 3 d. 17:07:18
2008 m. gegužės 31 d. 18:39:09
2008 m. gegužės 31 d. 18:25:02
2008 m. gegužės 11 d. 14:18:59
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. gegužės 6 d. 19:43:20
O nuo kada rūkymas ar nerūkymas yra mada???
wowo, jau čia persūdėt biškely, atsirado mat rūkymo mada...
2008 m. gegužės 6 d. 18:57:57
2008 m. gegužės 6 d. 18:44:56
2008 m. gegužės 6 d. 18:41:49
2008 m. gegužės 6 d. 17:54:37
2008 m. gegužės 6 d. 17:52:08
2007 m. balandžio 15 d. 10:15:15
2007 m. balandžio 15 d. 10:15:02
2007 m. balandžio 15 d. 03:23:09
2007 m. balandžio 14 d. 21:51:13
2007 m. balandžio 13 d. 21:24:57
No jau, nepradėk išvedinėti, kad visi rūkoriai neparūkę būna pikti, gadinasi gyvenimą, kaip pati sakei nesimoko. Tiesiog tai dar vienas įprotis. Kaip ryte gerti kavą, užmigti prie tv, ar užsikabinti duris tualete. O paskutinio sakinio nesupratau
Nu tos kelios klasiokės jau ir anksčiau nesimokė, o dabar tai nebežinau išviso išdurnėjo. Na aš norėjau pasakyti,kad jos prastai apsirengusios.Taigi galėtų pasitaupyti pinigų ir nusipirkti gražesnių , tvarkingesnių rūbų,bet kadangi rūko negali.Paskaityk apie rūkymo žalą.Rūkymas labai kenkia širdžiai.Na pažįstų draugės tėvą, kuris rūko 20metų.Jo plaučiai prarūkyti.Serga širdies liga, su kepenimis turi problemų...Štai kodėl turėtume nerūkyti ir labiau tausoti savo sveikatą...
2007 m. balandžio 12 d. 23:10:51
2007 m. balandžio 12 d. 22:15:55
2007 m. balandžio 12 d. 20:38:40
2007 m. balandžio 12 d. 20:32:44