Ne, tu nekalė - o papraščiausiai tau viskas ne taip, kaip verti save įsivaizduoti. Pakliūvai į save, gal nustok flood'intis ? Ne, aš ne psichoanalitikas - ir šiaip šis žodis man per sunkus. : ]
Negerietis rašė: Mados taikosi prie manęs, ne aš prie jų. Taip, aš egocentrikas ir baisus savimyla, kamuojamas NDT (Nuolatinis Dėmesio Trūkumas). Kas kam neaišku?
kur kur bet jau nete visi drasus..
o realybeje pilkos peles.
Būtent. Tiksliau tavęs net pats nebūčiau apibūdinęs.
Negerietis rašė: Mados taikosi prie manęs, ne aš prie jų. Taip, aš egocentrikas ir baisus savimyla, kamuojamas NDT (Nuolatinis Dėmesio Trūkumas). Kas kam neaišku?
SLD rašė: Zodziu vieni ruko del vienu priezasciu kiti del kitu.Pvz :uzauga vaikas prie rukanciu tevu ir jam jau savaime tas uzsifiksuoja , kad reikes kazkada pabandyti, pabando ir uzsikabina.Va ir visa mada
Na, nelabai sutinku su tavo pavyzdžiu... Ir labiausiai, nepatinka žodis "reikės" pabandyti. Na, sakykim, šnekėsiu iš savo patirties. Pradėjau rūkyti normaliai (ne po vieną cigaretę per savaitę) baigiusi mokyklą ir įstojusi į uniką - kažkur 19 metų. Paragavau 16 metų. Bet rūkiau geriausiu atveju, po vieną cigaretę per savaitę ir tai sunkokai.
Paragavau ne dėl to, kad aplinkui visi draugai rūkė, o todėl, kad pati norėjau išbandyti. ir apie tai nieks nežinojo.
Tikriausiai, kiekvienas iš mūsų yra mąstanti būtybė ir pats pasirenka, ko jisai nori, o ko ne. Ir nėra čia jokios mados reikalas. Arba jei yra, tai tada visi esame Emo ir pasaulį valdo Emo, nes tai mada.
Rūkykit į valias, arba nerūkykite visai - ne mums smerkti nei tuos, nei anuos.
It's a small crime
And I've got no excuse .. :)
kliedesys rašė: SLD >>> šiaip, jei rašytum normaliau ir aiškingiau - nebūtų jokių problemų
Kazkaip sunkiai siandien rasosi. kazkoks issiblaskes esu ,matyt laikrodzio pasukimas smegeneles paveike
Zodziu vieni ruko del vienu priezasciu kiti del kitu.Pvz :uzauga vaikas prie rukanciu tevu ir jam jau savaime tas uzsifiksuoja , kad reikes kazkada pabandyti, pabando ir uzsikabina.Va ir visa mada
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2007 m. balandžio 1 d. 16:09:11
2007 m. kovo 30 d. 22:39:19
2007 m. kovo 30 d. 22:30:55
2007 m. kovo 29 d. 17:52:32
2007 m. kovo 29 d. 17:27:37
ir dar kazkas rase apie negrazius zodzius ir menka proteli x-DDDDDD matyt tai taikei sau
2007 m. kovo 27 d. 21:41:09
2007 m. kovo 27 d. 07:30:39
Nevisproti, jei turi ką nors asmeniško pasakyti - rašyk pm, o neteršk temos savo nevykusiu analitiniu mąstymu.
2007 m. kovo 26 d. 23:40:45
2007 m. kovo 25 d. 20:56:17
Savo seilėjimus reikškite pm'uose.
2007 m. kovo 25 d. 20:20:18
Mados taikosi prie manęs, ne aš prie jų. Taip, aš egocentrikas ir baisus savimyla, kamuojamas NDT (Nuolatinis Dėmesio Trūkumas). Kas kam neaišku?
Būtent. Tiksliau tavęs net pats nebūčiau apibūdinęs.
2007 m. kovo 25 d. 19:53:22
2007 m. kovo 25 d. 19:49:02
Mados taikosi prie manęs, ne aš prie jų. Taip, aš egocentrikas ir baisus savimyla, kamuojamas NDT (Nuolatinis Dėmesio Trūkumas). Kas kam neaišku?
2007 m. kovo 25 d. 18:47:58
2007 m. kovo 25 d. 18:18:46
Aš rūkau. Taip išeina, madinga.
Tai tada tu esi mados auka. Taip išeina.
2007 m. kovo 25 d. 17:58:37
2007 m. kovo 25 d. 17:25:53
2007 m. kovo 25 d. 16:49:37
2007 m. kovo 25 d. 16:49:30
Zodziu vieni ruko del vienu priezasciu kiti del kitu.Pvz :uzauga vaikas prie rukanciu tevu ir jam jau savaime tas uzsifiksuoja , kad reikes kazkada pabandyti, pabando ir uzsikabina.Va ir visa mada
Na, nelabai sutinku su tavo pavyzdžiu... Ir labiausiai, nepatinka žodis "reikės" pabandyti. Na, sakykim, šnekėsiu iš savo patirties. Pradėjau rūkyti normaliai (ne po vieną cigaretę per savaitę) baigiusi mokyklą ir įstojusi į uniką - kažkur 19 metų. Paragavau 16 metų. Bet rūkiau geriausiu atveju, po vieną cigaretę per savaitę ir tai sunkokai.
Paragavau ne dėl to, kad aplinkui visi draugai rūkė, o todėl, kad pati norėjau išbandyti. ir apie tai nieks nežinojo.
Tikriausiai, kiekvienas iš mūsų yra mąstanti būtybė ir pats pasirenka, ko jisai nori, o ko ne. Ir nėra čia jokios mados reikalas. Arba jei yra, tai tada visi esame Emo ir pasaulį valdo Emo, nes tai mada.
Rūkykit į valias, arba nerūkykite visai - ne mums smerkti nei tuos, nei anuos.
2007 m. kovo 25 d. 16:44:49
2007 m. kovo 25 d. 15:54:42
SLD >>> šiaip, jei rašytum normaliau ir aiškingiau - nebūtų jokių problemų
Kazkaip sunkiai siandien rasosi. kazkoks issiblaskes esu ,matyt laikrodzio pasukimas smegeneles paveike