na, mano nuomone, tai jei tau daugiau nei 12-13 metu, rukymas jau nebe mados reikalas ! nors ir tokiam amziuje dar viskas priklauso nuo aplinkybiu.. sakyciau, rukymas nemadingas !
aviettine rašė: Rukyt siandien visiskai nemadinga!!!!....o jei kazkam tai malonumas tai puiku,gal dar puikiau tokiem zmonem bus narkotikai...Ka gali zinoti ka jaunimelis dar sugalvos...Bet cia tik mano nuomone...
O gal vėliau tie rūkantys žmonės į vienuolyną įstos ir celibato laikysis. Niekada nesakyk niekada
Rukymas madingas gal tik vaiku tarpe, del sustrumo... O siaip, mano nuomone cigarete dantyse, tai tikrai nieko nepuosia, tuo labiau kai panele ruko... Na, vaikinai, kad ruko tai yra iprasta... Jie visada ruke, ruko ir rukys... As asmeniskai pati tai nerukau, nepatinka man ir as nejauciu jokio malonumo... Geriau renkuosi sokolada... Rukykit, man jus netrukdot... Jums gerai, man gerai...
P.S. Tik bukit zmone, jei jau rukot, tai rukykit geras cigaretes, o ne kazkoki slamsta...
manau, kad niekad nebuvo madinga.. na galbut labai jau senai, kai tik tabakas atsirado.. ,
pritariu daug kas taip daro.. bet manau, kad anksciau ar veliau jie supras ir pasirinks ar ir tyoliau but susmirdusiu, pageltusiais dantimis rukoriumi ar sveiku zmogumi
'Kančia yra kas rytą nubusti griuvėsiuose. / ir kančia yra suprasti, kad negali nenubusti.'
[S. Parulskis]
tai kad tie rukaliai blyn ne kokie degradai jau kaip cia ziuri i juos visi... nu ir kas kad tie "vaikai" ruko? juk patys zn kas ju laukia ir neturim tykoti uz kiekvieno kampo ir musti cizu jiems is dantu. Parukys nusibos ir mes. o gal ir ne. Vieni ruko kiti ne.
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2006 m. kovo 10 d. 19:20:29
2006 m. kovo 9 d. 20:23:04
2006 m. kovo 9 d. 20:14:43
2006 m. kovo 8 d. 14:49:53
2006 m. kovo 7 d. 23:54:15
2006 m. kovo 7 d. 23:51:03
2006 m. kovo 7 d. 23:32:09
2006 m. kovo 7 d. 19:55:29
O iš vis kokia čia mada?
2006 m. kovo 7 d. 02:38:13
2006 m. kovo 6 d. 18:25:58
Rukyt siandien visiskai nemadinga!!!!....o jei kazkam tai malonumas tai puiku,gal dar puikiau tokiem zmonem bus narkotikai...Ka gali zinoti ka jaunimelis dar sugalvos...Bet cia tik mano nuomone...
O gal vėliau tie rūkantys žmonės į vienuolyną įstos ir celibato laikysis. Niekada nesakyk niekada
2006 m. sausio 13 d. 15:46:12
2006 m. sausio 13 d. 15:32:32
o as net nespejau.!............
ohh...
siais laikais nelengva koja kojon su mada...oj nelengva....;<
2006 m. sausio 13 d. 15:24:51
P.S. Tik bukit zmone, jei jau rukot, tai rukykit geras cigaretes, o ne kazkoki slamsta...
2006 m. sausio 13 d. 14:52:02
2006 m. sausio 10 d. 14:51:12
pritariu
2006 m. sausio 9 d. 19:23:29
seip rukancios panos man paciso slyksciausios..fu....
2006 m. sausio 9 d. 19:00:48
2006 m. sausio 9 d. 18:34:54
2006 m. sausio 9 d. 18:31:23
2006 m. sausio 9 d. 18:27:45