Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar rūkyti vis dar madinga?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
qui3t (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 3 d. 17:52:21
reklama jūs užsidraudėte, o ji ir yra klyksmas mados. tai net nepadoru. tačiau įsivaizduojant jog dar greitai viešose vietose nebus kabinėjamos lenteles 'nesidulkinti', tai skamba keistai.

2005 m. rugsėjo 3 d. 14:58:17
Nzn ar dabar madinga, nzn ar iwis kada nors buvo madinga, bet ateje mokslai matyt mane paveike,nes vis dazniau uztraukiu duma

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
Sunline (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 3 d. 14:57:48
geraij zinokit..ash turejau tokia pamoka gyvenime,..ir ja labaij dziaugiuosi nes esu labaij laiminga.9tam danguje.taij wa:su drauem rukem ruke.po to isvaziavau i danija kelionen ten rukaiu su kita drauge o po to gryzusi vel rukiau.drauge ishvaziuovo i amerika jai labaij neatinka kad mes rukom ir geraij nusprendziau padaryti perttrauka..kita drauge mane ikalbinejo taij daryti bet nesutikdavau su ja taip su atsikalbinedavimaijs praejo menuo.ir ji pareijske tu vaijkas tu nerukaij ir ash su tavim nebenoriu bendraut.nu ir geraij galvojiu buk tu apsirukius kale..dabar ji ruko iki siol o ash laiminga nes meciau taij ir sugebejau atsispirti pagundai..o drauge??jei ji butu buvus tikra drauge tikraij manes neverstu to daryti..dabar isisgijau nuostabiu naujiu draugu nerukau,o geriu tik ipatingom progom.

2005 m. rugsėjo 3 d. 14:54:18
bet as pastebejau, kad daug paaugliu pradeda rukyt tam, kad prisijungtu prie kabutese "kietu" rukoriu chebros... ir tai mane labai knisa... nes mano klasej lb panasiai vyksta ..;[

2005 m. rugpjūčio 30 d. 16:23:56
what afuck> visiem ir taipaisku kad cia ne del mados

2005 m. rugpjūčio 30 d. 16:18:04
Kvailystė.. Kokia sušikta toji visuomenė!!! Mada verčia net tokius dalykus kaip rūkymas.. eh..

Žmonės, KAM SEKTI BANDOS INSTINKTŲ, daryti taip, kaip daro kiti vien dėl mados.. KAM?? Negi, nenorite būti individualūs, patys kurti save, savo įsitikinimus, požiūrį, pasaulėžiūrą? Ar geriau, kai suknista visuomenės mada jums sukiša mėšlą į burną, neva "TAI yra būtent tai, ko tau reikia". Cha. Kvailystė...

Atsakyti
Paull
2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:04:04
kai vyresni ruko tai jau yprotis bet kai ketvirtokai su penktokais lekia parukyt tai jau mada ju tarpe

2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:03:36
cmon kas wel ishkisho shia nemirtinga tema priekin??

Atsakyti
_psichė_
2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:00:25
allergia rašė:
nu cia tai gera tema madinga..!!! siaubas..!!! niekada nebuvo ir nebus (mano manymu) madinga.. cia tipo "rukaliai"jus taip galvojat.. o as rukai as tipo "kietas" arbas as madingas nu ziauru.. jau ko nekenciu tai nekenciu rukaliu

o uz ka tu juos nekenti? uz tai kad ruko? atleisk,man atrodo, nekest kazko vien del to kad zmogus ruko yra kvailoka

2005 m. rugpjūčio 30 d. 09:57:30
nu cia tai gera tema madinga..!!! siaubas..!!! niekada nebuvo ir nebus (mano manymu) madinga.. cia tipo "rukaliai"jus taip galvojat.. o as rukai as tipo "kietas" arbas as madingas nu ziauru.. jau ko nekenciu tai nekenciu rukaliu

2005 m. rugpjūčio 29 d. 14:18:03
KAS MAN PASAKYS: kada rukyt buwo MADINGA?

2005 m. rugpjūčio 29 d. 13:18:01
kas cia per kvailyste? rukymas ir mada.. prie ko cia? cia nebent kokie veplos bandos instinku seka, jei ruko draugas tai ir asbusiu kietas... normalus zmones po visu pabandymu ir t.t. nusprendzia, ar rukyti, ar ne, ne del to, kad tai madinga ar dar kaip nors, o ar jie to nori, ar ne... cia tas pats butu, ar madinga gerti kava, ar madinga gerti, ar madinga vazineti dviraciu... kiekvienas elgiasi taipl kaip jam atrodo geriau ir as priemiau tam tikra sprendima siuo klausimu tikrai ne del mados ar dar del kokiu kvailysciu...

2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:58:36
ir randa kur zmones mada įžvelgt.....

Atsakyti
Misantropia
2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:47:28
denyGIRL rašė:
nemadinga rukyti.tos cigaretes yra plauciu Zudikes! zmones,nerukykit!negadinkit sweikatos!juk dar tokie jauni esat!o kurie norit isgarset per sporta,tikraj neisgarsesit,nes rukymas ir sportas-priesaj! bukit protingi,neleiskit tokiam suduj pinigu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X

who wants to live forever?
Aš ir rūkau ir sportuoju ir jaučiuos puikiai.

2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:42:58
nemadinga rukyti.tos cigaretes yra plauciu Zudikes! zmones,nerukykit!negadinkit sweikatos!juk dar tokie jauni esat!o kurie norit isgarset per sporta,tikraj neisgarsesit,nes rukymas ir sportas-priesaj! bukit protingi,neleiskit tokiam suduj pinigu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X

Atsakyti
Misantropia
2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:34:26
Temos klausimas: ar rūkyt vis dar madinga? Norėčiau paklaust temos autorės:
1. kada konkrečiai rūkyti buvo madinga?
2. Jeigu kas pasakytų, kad tai paskutinis mados klyksmas, ar pradėtum rūkyt?

2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:30:06
juoda_tyla rašė:
rukyti nera jokia mada..db pas daugeli taj jau tapo iprociu..

o tai kodel pradeda? didzioji dauguma - del mados, gal kai kurie is smalsumo. ai rukymas jei ir yra "mada", tai tik is kvailosios puses..aisku cia kiekvieno rukanciojo reikalas.

2005 m. rugpjūčio 19 d. 11:53:54
SeNAi NeBe!

2005 m. rugpjūčio 18 d. 10:46:35
rukyti nera jokia mada..db pas daugeli taj jau tapo iprociu..

2005 m. rugpjūčio 18 d. 10:35:22
Madinga? Man tai kvailai skambetu "rukau, nes madinga". Reikia savo galva galvoti, o ne gyvuliskai sekti kazkokias kvailas "madas". Reikia buti asmenybe, o ne bijoti pasipriesinti. Rukyti NEBEMADINGA+ kvaila, ypac jei tai darai del to, kad visi draugai ruko, tai kaipgi tu gali taip baisiai issiskirti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Yes Ariadne
 Yes

Very_crazy_enough Sportas Aš užmušiu tave
 Sportas
 Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti
Sahja 69 Danguje 16 metų
 69 Danguje

Šiuo metu vertiname

Brian Johnson Brian Johnson
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

05:55 - Very_crazy_enough
Ura! 3:1 Reamas, Reamanas zaide uz Jav.
05:23 - Very_crazy_enough
Geicas gali sau leist, fifos gali sau leist. Jei neatsikelsiu - tai ir neziuresiu
05:14 - Very_crazy_enough
Praita cempionata leido kartojama nemokamai tv ziuret. Nesamone kazkokia 11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
17:50 - Gulbe225
Sveiki Kolegos, Noriu daryti remix Rolando Kindaravičiaus dainos Kaip gi taip. bet niekur nerandu pilnos versijos dainos. Gal kas turite?
07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3382
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 185878