AnsweR rašė: jei matematika beprasme, tai kas tada literatura???DDD
nevaryk ant literaturos, ten bent nusishneket leidzhia man shiaip labai praeina, bet shiais metais gaila kad jos pamoku buvo mazhai...o va pernai tai buvo linxma ir mokytoja labai faijna turejom, jinai visuomet mano nesamones suprasdavo
viskas baigesi mano megstamiausios pamokos,nemegstamiausios...Bet siaip buvo:iki kalezkintos klases geografija(ne tik pamoka uzknisdavo kiek mokytoja) iki 10 klases chemija,meteka,fizika.O iki 12 klases mateka.Na mokytoja labai suvaikejusi buvo,siaip tik musu klase moke.Blyyn pasiilgsiu tu "nesamonisku" pamoku...
QueenOfTheDamned rašė: uj klausyma ne taip perskaiciau kas man dazniausiai pasitaiko..labaiusiai nemegstu rusu pamkos..fui..wisai ne rusu norejau imti o prancuzu...bet tewai liepe rusu...tad gal del to ir nemegstu rusu kad jos wisai nenorejau...
na o man tevai liepe imt prancuzu, o ne rusu taia tie kurie pasieme rusu daug geriau moka, as prancuzu tik kelis zodzius geriau buciau pasiemus rusu
QueenOfTheDamned rašė: uj klausyma ne taip perskaiciau kas man dazniausiai pasitaiko..labaiusiai nemegstu rusu pamkos..fui..wisai ne rusu norejau imti o prancuzu...bet tewai liepe rusu...tad gal del to ir nemegstu rusu kad jos wisai nenorejau...
na o man tevai liepe imt prancuzu, o ne rusu taia tie kurie pasieme rusu daug geriau moka, as prancuzu tik kelis zodzius geriau buciau pasiemus rusu
uj klausyma ne taip perskaiciau kas man dazniausiai pasitaiko..labaiusiai nemegstu rusu pamkos..fui..wisai ne rusu norejau imti o prancuzu...bet tewai liepe rusu...tad gal del to ir nemegstu rusu kad jos wisai nenorejau...
Lija lietus...
Man atrodo beprasmiška mokytis apie butanus ir propanus, kur man to gali prireikti gyvenime? Chemija tikriausiai naudingas dalykas, tik mokykloje mums pateikia visai ne tą informaciją, kurios reikėtų..
Apskritai didžioji dalis mokykloje mokomos informacijos reikalinga tik egzaminams išlaikyti.
Just my opinion.
pernai nemegstamiausiu saraso virsuneje puikavosi rusu k. , nes ten reikedavo pasakoti...o rusu net galuniu nelabai moku suderinti..bet turejau 7...o siaip tai mokytoja idomiai pasakodavo apie rusu rasytojus ar dailininkus
kadangi siemet rusu jau nebelankau, tai labiausia nekenciu kuno kulturos nemegstu persirengineti, po to klaseje reik sedeti...nieko smagaus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 29 d. 12:59:59
2005 m. gegužės 28 d. 15:40:56
2005 m. gegužės 28 d. 15:38:24
jei matematika beprasme, tai kas tada literatura???
nevaryk ant literaturos, ten bent nusishneket leidzhia
2005 m. gegužės 28 d. 15:37:46
2005 m. gegužės 28 d. 15:27:05
2005 m. gegužės 28 d. 15:12:12
2005 m. gegužės 28 d. 12:29:36
uj klausyma ne taip perskaiciau kas man dazniausiai pasitaiko..labaiusiai nemegstu rusu pamkos..fui..wisai ne rusu norejau imti o prancuzu...bet tewai liepe rusu...tad gal del to ir nemegstu rusu kad jos wisai nenorejau...
na o man tevai liepe imt prancuzu, o ne rusu taia tie kurie pasieme rusu daug geriau moka, as prancuzu tik kelis zodzius
pas mane sustiprinta prancu...nemegstu
2005 m. gegužės 28 d. 12:23:22
na o man tevai liepe imt prancuzu, o ne rusu taia tie kurie pasieme rusu daug geriau moka, as prancuzu tik kelis zodzius
2005 m. gegužės 28 d. 12:10:31
2005 m. gegužės 15 d. 12:04:00
2005 m. gegužės 15 d. 11:59:30
2005 m. gegužės 10 d. 18:45:20
2005 m. gegužės 10 d. 16:26:21
2005 m. gegužės 6 d. 12:47:35
2005 m. gegužės 5 d. 14:30:39
2005 m. gegužės 5 d. 13:30:04
2005 m. gegužės 5 d. 12:19:25
Man atrodo beprasmiška mokytis apie butanus ir propanus, kur man to gali prireikti gyvenime? Chemija tikriausiai naudingas dalykas, tik mokykloje mums pateikia visai ne tą informaciją, kurios reikėtų..
Apskritai didžioji dalis mokykloje mokomos informacijos reikalinga tik egzaminams išlaikyti.
Just my opinion.
2005 m. gegužės 5 d. 11:47:08
kadangi siemet rusu jau nebelankau, tai labiausia nekenciu kuno kulturos
2005 m. gegužės 4 d. 15:06:12
daug kam cia nuo mokytojo priklauso..man viso patinka...na gal nebent biologija nes nieko nemoku
na o man biologija labai lengva praita pusmeti giologijos turejau vien desimtus
2005 m. gegužės 3 d. 22:17:37