Visos o ypac tos po kuriu gauni nd!!!!!!!!! Hrrrr... nemegstu as ju nes ju per daug!!!! ir jos levo neidomios slykscios ir dar kazkokios slykscios karves aiskina koks tu durnas(a)....
and teach them to hate this place...
turejau daugiau nei pakankamai. si as beweik pamoku nelankiau.. sirgau ir pan...
Shadow_Dweller> aisku ne tik mokytoja kalta, bet uzknisa tokie dalykai, kai kitiems paraso papildomu balu, nemato akivaizdziai nusirasinejant, o tu - visada uzkliuvi
Nemanau, kad neigiamas iš vienos ar kitos pamokas išeina ven todėl, kad mokytojas nespinduliuoja jums simpatija. Visi iškart skuba kaltint mokytojus, o į save pažiūrėt vengia.
Man labiausiai nepatinka biologija, informatika ir rusų.
man labai nepatinka vokieciu,nes klasej visada dvokia,o dar ir mokytoja tokia miela... karta klasej ant radiatoriaus prie mokiniu pasidziove kojines..dar ji nevengia nosies pasikrapstyt,zodziu,tikra dama.
ir dar uzknisa chemija nes beveik nieko nesuprantu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 25 d. 17:28:31
2005 m. balandžio 25 d. 17:11:24
2005 m. balandžio 25 d. 17:10:24
O anam kiek turejai?
turejau daugiau nei pakankamai. si as beweik pamoku nelankiau.. sirgau ir pan...
Shadow_Dweller> aisku ne tik mokytoja kalta, bet uzknisa tokie dalykai, kai kitiems paraso papildomu balu, nemato akivaizdziai nusirasinejant, o tu - visada uzkliuvi
2005 m. balandžio 25 d. 17:04:22
Man labiausiai nepatinka biologija, informatika ir rusų.
2005 m. balandžio 25 d. 17:00:50
ir dar uzknisa chemija nes beveik nieko nesuprantu
2005 m. balandžio 25 d. 17:00:07
2005 m. balandžio 25 d. 16:59:37
me irgi chemija. o priezastis - mokytoja. ji manes nemegsta ir as turbut si pusmeti turesiu neigiama
nepavydziu tau
2005 m. balandžio 25 d. 16:58:01
2005 m. balandžio 25 d. 16:57:58
2005 m. balandžio 25 d. 16:56:50
2005 m. balandžio 25 d. 16:53:37