fizikos, matematikos, chemijos niekas jums neišaiškins jeigu patys negalvosite o kai pradedi galvoti ir nesieki tik gauti 10 tada ir prasideda visas įdomumas
O dbr man tai kazkaip chemija ir muzika ne prie sirdies... o tiksliau jos mokytojos... gal todel ir atgraso tos pamokos... as per muzika gal kas trecia pamoka teorijos kontrus rasom... siaubuas...
p.s. dziugu, kad ir po ilgo mano nesilankymo cia sukurtos mano temos vis dar gyvuoja
manyciau sita tema turetu but pakeista tokiu pavadinimu: "nemegstamiausias mokytojas". nes dauguma nekencia kazkokios tai pamokos atitinkamai koks mokytojas ja veda
na bet snekant, apie dalykus, tai man labiausiai gal ne tai kad nepatiko bet neisejo mokytis paprasciausiai tai fizika. todel as jos ir atsisakiau ir nebesimokau daugiau. argumentu dideliu nera, tiesiog fizika - ne man.
hole rašė: lietuvių kalba ir literatūra-per labai jau ant miego traukia.
vėl tą patį rašyt norėjau. DD
deja, tada,kai tai rašiau pirmąsyk,nė negalėjau įsivaizduot,kas dėsis šiais metais ir koks absoliutus sapnas visos lietuvių pamokos bus.
Aha as visada per leitku snusteliu bisq, nes per literatura mokytoja skaito arba su savim sneka, arba kitu konors klausineja tai baisiai jau miegas traukia.
hole rašė: lietuvių kalba ir literatūra-per labai jau ant miego traukia.
vėl tą patį rašyt norėjau. DD
deja, tada,kai tai rašiau pirmąsyk,nė negalėjau įsivaizduot,kas dėsis šiais metais ir koks absoliutus sapnas visos lietuvių pamokos bus.
Vokiečių kalba - nekenčiu mokytojos, totali antipatija jai. einmu maždaug į kas trečią vok. k.
Chemija- lieva mokytoja, nelankau pamokų, neiko neparaunu.
Istorija- visai patinka sužinoti daug ką, tačiau per kontrus būna lb prastai.
Pagaliau, lengviau
tartum tarytum..
susimovėm, susidirbom, susiporavom..
mus o ne mes pasirinkome aktoriams bravo. (!)
Dauguma pamoku yra gana nuobodzios... Siaip ir nuo mokytojo priklauso.. Pvz per literatura numirt galima: tas pats per ta pati, ir kodel mane turetu kasyt kodel kazkokiam bicui stogas vaziuoja ir ka jis tuo metu mato (V. Macernis)... Siaip per pamoka galima sumastyt visokiu nesamoniu... Pvz karta per istorija, praloshus kortum, teko dainuot lt himno pirma stulpeli... Klasiokas turejo pabuciuot klasioke kur pirmam suole sedi ir t.t. Cia fantazijos reikalas...
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
desa (Užblokuotas)
2006 m. gruodžio 11 d. 00:20:08
Mokiniai šiaip yra pernelyg mažai suaugę, arba šizofreniški - ir tas visas moduliavimas, elgesio ir atsakomybės praktikavimas negali būti naudingas, taip jie patys susikuria milijonus priešų, kuriems kelias nėra nutiestas, ir kurie tada patys turi jį tiesti. O pseudo 'mokslų visuma' turėtų būti tikslas, tokiems - vis dar laisviems klajotojams.
Jeigu miegociau ir staiga atsibusciau ant rusiskuju kalneliu, ka pajusciau?..
amicable rašė: biologija. nes man patinka gamta, zmogus, ir siaip viskas kas su ja susije
Cia klausia nemegstamiausios pamokos
Man tai turbut istorija, nes mokytojas didelis flegmatikas, ir apskritai nemoka vest pamoku. Jei butu normalus mokytojas gal visai nieko butu
Ir CHEMIJA! sakes, kaip nepernesu chemijos, tiesiog nemoku perprast as jos, sunku
literatura... nes mano poziuris i literatura ir skaitomos knygos laaaabi prasilenkia su maironiskaisiais, vaizgantiskaisiasi ir pan idealais... bet o uzknisa izvelginet kuriniuose tai, apie ka rasytojas toli grazu net ir negalvojo...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 21 d. 19:18:30
2007 m. sausio 16 d. 21:22:24
2007 m. sausio 16 d. 21:11:21
2007 m. sausio 16 d. 20:31:01
2007 m. sausio 16 d. 20:24:06
O dbr man tai kazkaip chemija ir muzika ne prie sirdies... o tiksliau jos mokytojos... gal todel ir atgraso tos pamokos... as per muzika gal kas trecia pamoka teorijos kontrus rasom... siaubuas...
p.s. dziugu, kad ir po ilgo mano nesilankymo cia sukurtos mano temos vis dar gyvuoja
2007 m. sausio 14 d. 23:40:29
2007 m. sausio 14 d. 19:13:11
2006 m. gruodžio 12 d. 22:49:59
na bet snekant, apie dalykus, tai man labiausiai gal ne tai kad nepatiko bet neisejo mokytis paprasciausiai tai fizika. todel as jos ir atsisakiau ir nebesimokau daugiau. argumentu dideliu nera, tiesiog fizika - ne man.
2006 m. gruodžio 12 d. 21:40:32
lietuvių kalba ir literatūra-per labai jau ant miego traukia.
vėl tą patį rašyt norėjau.
Aha as visada per leitku snusteliu bisq, nes per literatura mokytoja skaito arba su savim sneka, arba kitu konors klausineja tai baisiai jau miegas traukia.
2006 m. gruodžio 12 d. 21:36:26
lietuvių kalba ir literatūra-per labai jau ant miego traukia.
vėl tą patį rašyt norėjau.
2006 m. gruodžio 12 d. 21:33:18
2006 m. gruodžio 11 d. 19:25:17
2006 m. gruodžio 11 d. 18:29:14
Chemija- lieva mokytoja, nelankau pamokų, neiko neparaunu.
Istorija- visai patinka sužinoti daug ką, tačiau per kontrus būna lb prastai.
silentium post clamores ...................................... Bum bum bum, akmuo nusirito, Pagaliau, lengviau tartum tarytum.. susimovėm, susidirbom, susiporavom.. mus o ne mes pasirinkome aktoriams bravo. (!)
2006 m. gruodžio 11 d. 16:31:31
2006 m. gruodžio 11 d. 15:48:18
dar chemija, fizika, nes nieko nesuprasdavau
2006 m. gruodžio 11 d. 00:20:08
2006 m. gruodžio 9 d. 20:42:24
2006 m. rugpjūčio 27 d. 16:36:09
biologija. nes man patinka gamta, zmogus, ir siaip viskas kas su ja susije
Cia klausia nemegstamiausios pamokos
Man tai turbut istorija, nes mokytojas didelis flegmatikas, ir apskritai nemoka vest pamoku. Jei butu normalus mokytojas gal visai nieko butu
Ir CHEMIJA! sakes, kaip nepernesu chemijos, tiesiog nemoku perprast as jos, sunku
2006 m. rugpjūčio 27 d. 16:06:41
2006 m. rugpjūčio 27 d. 15:36:41