nu bet cia kai kurie ir duoda nemegstu rusu kalbos nes nemegstu rusu
tai ko mokotes ja?! D
ir isvis, taip manyt kvaila yr.
visu nemegstu... o labiausiai matiekos. ir fizinio.
kodel? matiekos nesuprantu, (na, tik kai ka, su dyydelem spragom)
o fizinio nemegstu nes rengtis tingiu, be to, per kitas pamokas sedet parkaituotai nera didelis malonumas.
rusu nes nemegstu rusu kalbos ir paciu rusu
matiekos nes mokyta dauzta
fizikos nes mokytojas visiems lievus pazymius raso ir man ir per pamokas kramto guma
Fizinis. Nes reikia persirenginėti. Nes reikia persirenginėti sumaitai smirdinčiuose ir mažuose kambarėliuose. Nes persirengus i salę negalima neštis savo daiktų, juos reikia palikti ir tuomet mane apima manija - o jeigu pavogs mano telefoną/piniginę/MP3? Tuomet gaunu nepaprastai didelę adrenalino ir streso dozę, kuri baigėsi gastritu, migrena bei dar šiuo tuo.
Nepaisant to, salė, vienu metu besprtuojančioms 4 klasėms, yra per maža akivaizdžiai. Todėl neretai pamokos baigiasi svaigstančia galva - kitaip būti po 7 į galvą iš kito salės galo atskriejusųo krepšinio kamuoliū ir negali.
O pavasarį labai lauke kaitina saulė. Man tai nepatinka.
Štai todėl man labai nepatinka fizinio lavinimio pamokos, kuriose fiziškai išlavintas netampi. Tampi tik sužeistas. Manau, kad jos yra visisškai nereikalingos.
Taipogi nėra dušo kabinų, o man smirdėti nepatinka.
Dar po šių pamokų būni visas sušilęs ir raudonas. Bei pavargęs. Būti raudonam ir sušilusiam - menkas, malonumas. Pavargusiam irgi.
o man patinka mokytis tirlim pam pam, visos pamokos mielos joke jauciu db gerai pagalvojus galetu nebuti choro ir kuno kulturos. nu niekaip man neiaiskinsit kam ju reikia
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 24 d. 21:13:12
2006 m. rugpjūčio 24 d. 20:53:57
2006 m. rugpjūčio 24 d. 20:15:32
tai ko mokotes ja?!
ir isvis, taip manyt kvaila yr.
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. rugpjūčio 24 d. 20:13:23
kodel? matiekos nesuprantu, (na, tik kai ka, su dyydelem spragom)
o fizinio nemegstu nes rengtis tingiu, be to, per kitas pamokas sedet parkaituotai nera didelis malonumas.
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. rugpjūčio 24 d. 20:07:01
2006 m. rugpjūčio 19 d. 00:10:47
2006 m. rugpjūčio 18 d. 14:30:04
2006 m. rugpjūčio 18 d. 12:23:07
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:22:10
matiekos nes mokyta dauzta
fizikos nes mokytojas visiems lievus pazymius raso ir man ir per pamokas kramto guma
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:14:03
2006 m. rugpjūčio 13 d. 13:14:20
2006 m. rugpjūčio 13 d. 13:05:30
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:21:17
Nepaisant to, salė, vienu metu besprtuojančioms 4 klasėms, yra per maža akivaizdžiai. Todėl neretai pamokos baigiasi svaigstančia galva - kitaip būti po 7 į galvą iš kito salės galo atskriejusųo krepšinio kamuoliū ir negali.
O pavasarį labai lauke kaitina saulė. Man tai nepatinka.
Štai todėl man labai nepatinka fizinio lavinimio pamokos, kuriose fiziškai išlavintas netampi. Tampi tik sužeistas. Manau, kad jos yra visisškai nereikalingos.
Taipogi nėra dušo kabinų, o man smirdėti nepatinka.
Dar po šių pamokų būni visas sušilęs ir raudonas. Bei pavargęs. Būti raudonam ir sušilusiam - menkas, malonumas. Pavargusiam irgi.
2006 m. rugpjūčio 10 d. 12:01:36
2006 m. rugpjūčio 10 d. 11:41:44
2006 m. rugpjūčio 9 d. 20:00:23
2006 m. rugpjūčio 9 d. 19:43:02
2006 m. rugpjūčio 9 d. 19:16:08
2006 m. rugpjūčio 9 d. 19:15:55
2006 m. rugpjūčio 9 d. 19:12:45