dabar mane žudo "sintaksė", nors tvarkarašty pavadinimas toks viliojantis - "Komunikacijos įgūdžiai"... ot, totalus išdūrinėjimas
gyvenu kaip moku gyvent...
Galbūt fizinio nekenčiu. Mokytoja tokia... Bet jei reikia tai padarau. Stengiuos kuo geriau padaryt, kad tik ji nepradėtų manęs mokyt ir liestis (daug kas mano, kad ji lesbė). Bet kai nėr nuotaikos tai visos pamokos nepatinka, ir ypač tos kurioms reikėjo gerai pasiruošti.
gal anglu nes mokytoja ziauriai tupa ir fizikos nes mokytojas dar tupesnis (jei tik tai imanoma)
Kai buvau mazesne tai labai nemegau darbu pamokosvisada pirstus susibadydavauna bet dabar per darbus(technologijas) nieko panasaus nedaromo dabar labiausiai nemegstu fizikos,kadangi nieko nesuprantu ir mokytoja tokia ne viso proto...
o kodel???- nes daug reikalauja ir tiesiog pleso tave, kad atliktum namu darbus ar dar ka nors padarytum ir visiskai nedaeina mokytojoms, kad tu galbut gyvenimo su tuo dalyku nesiesi!!!!
tai priklauso nuo to, kaip man sekasi mokslai. vienais metais galiu nemegt matiekos, o kitais jau bus viena is idomiausiu.. o siuo metu tai nemegstu istorjos: tokios mokytojos dar reiketu paieskot.. visiskai nerupi musu gerove! o kiti, nors ir nekokie mokytojai, bet bent jau stengiasi del musu.
Rusu . - kadangi nepykanta inese dvi apgailetinos mokytojos.
Technologija(darbai)- ne man visokie virbalai, vaseliai, audimas ir apskritai rankdarbiai ;]
Chemija, nes mazai ka ten joje suprantu.
aj pas mane daug tokiu psichiniu mokytoju yra, bet labiausiai nemegstu trbt istorijos... mokytoja visiska vista, nesugeba tvarkytis su klase ir siaip, as per jos pamokas niekaip negaliu sulaukti galo!... tikrai kad nuo mokytojos ziauriai daug priklauso, nes siaip istorija dar puse bedos...
Hmm , na mano anglų mokytoja yra puiki, mes kalbam, rašom, skaitom, net dainuojam, ,,ir viskas labai aišku, glinamės į kiekvieną smulkmeną kad viskas būtų AIŠKU. laabi įdomios pamokos . .
Nemėgstu anglų kalbos. Nors su pačia kalba viskas tvarkoje, bet dabartiniai "mokymo metodai" varo į neviltį.
Anksčiau nemėgau matematikos, kuri man šiuo metu yra pati įdomiausia pamoka.
Sitting in the fire
Get along and have some fun
Floating to be higher
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
Dvyliktoj klasej pagaliau supratau, kad visu nekenciamiausias dalykas mano gyvenime - MATEMATIKA. Isvede man 7. Jeigu ne sis prastas pazimys, buciau gavusi pagyrima, nes daugiau net astuonetu ner.
Nemegstu visu tiksliuju, nes nesuprantu, amn ten kankyne, kad ir kaip stengciaus. Po to anglu nepatinka, pati pamoka faina, bet mokytoja paskutine prieplauku prieplauka...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 28 d. 13:30:36
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. balandžio 27 d. 23:55:59
2006 m. balandžio 27 d. 20:52:54
Galbūt fizinio nekenčiu. Mokytoja tokia... Bet jei reikia tai padarau. Stengiuos kuo geriau padaryt, kad tik ji nepradėtų manęs mokyt ir liestis (daug kas mano, kad ji lesbė). Bet kai nėr nuotaikos tai visos pamokos nepatinka, ir ypač tos kurioms reikėjo gerai pasiruošti.
2006 m. balandžio 27 d. 20:36:15
2006 m. sausio 21 d. 19:57:55
..this page exists in time as the first cause of all its future diverging effects.. i'm not cocky enough to think i'm better then anyone else, but i'm confident enough to know that anyone else is better than me
2006 m. sausio 21 d. 17:18:15
2006 m. sausio 21 d. 12:41:02
2006 m. sausio 21 d. 12:38:32
2006 m. sausio 8 d. 20:08:16
2006 m. sausio 8 d. 17:38:57
Technologija(darbai)- ne man visokie virbalai, vaseliai, audimas ir apskritai rankdarbiai ;]
Chemija, nes mazai ka ten joje suprantu.
2006 m. sausio 8 d. 17:36:07
chemija - bezdalu kampelis!!!
matka - nevirskinama lengvai
lytu - nesamoniu kampelis
2006 m. sausio 8 d. 17:22:04
2006 m. sausio 8 d. 17:01:27
viskas nuo mokytojos priklauso ;]
2006 m. sausio 8 d. 16:33:34
2006 m. sausio 8 d. 16:23:07
2006 m. sausio 8 d. 16:12:07
Anksčiau nemėgau matematikos, kuri man šiuo metu yra pati įdomiausia pamoka.
2006 m. sausio 8 d. 16:11:54
2006 m. sausio 8 d. 16:07:28
2006 m. sausio 8 d. 15:16:33
2006 m. sausio 8 d. 15:10:57