Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokios pamokos labiausiai nemėgsti ir kodėl?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
green_moon
2006 m. sausio 8 d. 14:17:46
o as nemegstu biologijos-nes mokytoja nesugeba atsimerkt kaj desto pamokos temaD

2006 m. sausio 8 d. 14:07:34
Nesuprantu poreikio diskutuoti apie tai ko nemėgstam.
Galiu vat pasakyti, ką tikrai mėgau.. Anglų kalbą.

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. sausio 8 d. 13:54:28
dar karta rasau kad lietuviu tik sikart parasau konkreciau - literatura. as koki syki numirsiu toj pamokoj. dievuleliau, man ten taip neidomu, mokytoja kabinejasi. bet kabinejasi ne siaip. o klausia kaip ciut ne koleges. jai idomi mano nuomone apie toki ir toki teksta. paliktu mane ramybej. isvis nesuprantu, kam man gyvenime prireiks zinoti "kaip jis jautesi pajudines pirsta ir koki emocini sukretima isgyveno jo vidinis pasaulis kai jis persoko tilteli" snekam nesamones apvallia pamoka. mano sasiuvinis prisiopilfde "armiju" (kokio nors objekto. tarkim sniego senio pripiesimas daugybe per visa psl) .. dieve kaip nekenciu tos pamokos. dar labai nemegstu muzikos. nes, kaip minejo Dj-Dizzy ir _Mopey_, (pas ta pacia mokosi) mokytoja kazkokia harpija. man tiesa jinai kelia juoka. bet jeez. astuntine su tasku sesioliktine mokiaus muzikos mokykloj 1moj klasej. dar labai nemegstu kuno kulturos, nes amzinai bunu susitraumavus. koja ranka aki plauka pirsta. px. dabar pradejau nemegst gegrafijos. kaip dalyka ja megstu bet kaip pamoka.. po to , kai pasikeite mokytojos, as nieko naujo neismokau - priesingai viska ka mokejau uzmirsau. i pamoas galima neiti, nes mokytoja nelabai zino, kad egzistuoju. per apmoaks galima nieko nekveikti, nes paprasciausiai nieko ir nereikia.

krc..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
wilmensina
2006 m. sausio 8 d. 13:46:29
rusu, nes niekda nemokejau, nemoku, ir nenoriu ismokt! ir dar lietuviu literaturos nekenciu, nes uzknisa kiekvienai pamokai analizes ir rasinius rasyt

2006 m. sausio 8 d. 13:42:21
manau kiekvienam nemegstamiausia ta pamoka kurios jis nifiga nesupranta
man nemegstamiausia daile nes nepagaunu kam jos isvis reikia

2006 m. sausio 7 d. 17:48:06
Negaliu pakesti matematikos. Man tiesiog neidomu. Per daug sausas mokslas

Atsakyti
DJ_dizzy
2006 m. sausio 7 d. 11:05:19
Nemegstu lietuviu ir muzikos todel kad mokytojos paskutines daunes !!

2006 m. sausio 7 d. 10:56:11
nekenciu tu dalyku, kuriu mokytojai yra siaubingi ir man nepatinka!!!! Jie tik viska ir gadina!!!

2005 m. gruodžio 25 d. 06:50:23
rusu...del visko.

2005 m. gruodžio 25 d. 04:47:51
man rusu... nes nieko nemoku

2005 m. gruodžio 18 d. 15:34:51
Biologija - mokytoja mano organizmui sukelia labai priešišką rekaciją ir iš B lygio reikalauja kaip iš A+++
Literatūra - man tie marazmai ir analizės visokios atrodo labai beprasmiška (nors skaityt ir mėgstu), be to mokytoja amžinai susiraukus ir nepatenkinta
Kitkas visai pakenčiama.....

2005 m. gruodžio 17 d. 15:50:25
Lietuviu kalba - nemegstu musu naujosios mokytojos, nors siaip anksciau pamoka patiko.
Fizika - visiskai nieko nesuprantu, daug laiko uzima speras darytis, bijau, kad gali kviesti atsakineti.
Fizinis - tyngiu, nemegstu persirenginet, nemegstu mokytojo.
Chemija - irgi nieko nesuprantu, mokytojos niekas neklauso (gerai tik tai, kad per pamoka galima paklausyt muzikos ar papepet su draugais).

2005 m. gruodžio 17 d. 12:51:37 2013-06-22 22:13:13

Biologija- mokytoja perkrovusi savo smegenis žiniomis, ateina nesusišukavusi Chemija- mokytoja kalba nerišliais sakiniais Geografija- nuobodi pamoka.

Atsakyti
xdidix
2005 m. gruodžio 10 d. 20:34:50
fizika - nieko nesuprantu, bijau kad nekviestu..
vokieciu - nieks nieko nesupranta, mokytoja durna ir irzli
chemija - nieks nieko nesupranta, daug rasymo ir triuksmo..

Atsakyti
kojote666
2005 m. gruodžio 10 d. 20:04:57
White_Weapon rašė:
nemegstamiausia pamoka-psichologija,todel,kad mokytoja uzknisa ir siaip nematau tokios prasmes,jeigu buciau zinojas,kad tai tokia nesamone tikrai nebuciau jos rinkesis,padariau klaida...

o kuo psichologija bloga? apie ka ten mazdaug kalbat? as taip noreciau psichologija studijuot kada nors

2005 m. gruodžio 10 d. 20:03:01
nekenciu fizikos ir chemijos - man ten tamsus miskas ir baisiau uz matematika.
fizinis - brrr... ir mokytojas daunas, iskrypelis kazkoks... kai sugalvos, tai...

2005 m. gruodžio 10 d. 11:09:06
Matematika - nes dazniausiai man ten marseiciu kalba buna. Bet kai mokiniesi mano klaseje, tai imanoma ten sedet ^^
Chemija - baisiau uz matematika. SImet daugiau kaip 3 - eto neturiu }XD
Kuno kultura - taip taip, skamba keistai. Bet mano mokytoja lezbiete. Graibosi uz uzpakaliu, glosto nugaras ir panasiai...Brrr...
Muzika - paskuinis teismas pries laisve i savaitgali. Nieko mes ten nemuzikuoja, tik isbaria, apsaukia mus. Ir svarbiausia - mes visi jos bijom. Meduza...Eek.

2005 m. gruodžio 7 d. 18:40:10
nemegstamiausia pamoka-psichologija,todel,kad mokytoja uzknisa ir siaip nematau tokios prasmes,jeigu buciau zinojas,kad tai tokia nesamone tikrai nebuciau jos rinkesis,padariau klaida...

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
linze
2005 m. gruodžio 7 d. 18:26:22
oj informatika..mokytoja kazkokia psixine ..da siajp istorija nes mokytoja manes nemegsta.aj daaug....

2005 m. gruodžio 7 d. 16:56:12
Matematika......nes nesuprantu
Fizinis.........nes tingiu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Shania Twain Shania Twain
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3578
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 228400