literatura - mokytoja kazka kalba visa pamoka nuobodziai, niekas jos nesiklauso, visi uzsiimineja savo darbais. siaip ar taip, po sitos pamokos visi jauciasi isseke...
biologija - durna mokytoja - B lygiui duoda tokius dalykus, kad nzn......
jau mokytojos nebebijau, bet vistiek napatinka man chemija, nes nesuprantu biski josios.
dar nepatinka lietuviu ir fizika, nes per daug miegas ima, o tai pagalviu neduoda
dar nepatinka teatras, nes fyfu koncentracija ten siemet kenksminga sveikatai-virsija visas normas bent devyniolika kartu. fek.
per vokieciu beveik miegu(nes lb salta o kai salta visada noriu miego... )
per kuno kultura pavargstu numuilinu ir siaip tingis...
per biologija sedziu tik todel kad reikia bet cia ziauriai neidomu
durniausia mokytoja-geges...
krc jinai snekedama taip gestikuliouoja, akd engirdedamas suprasi, koki velnia sneka.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
prispausta-medzio rašė: Biologija su gerb. mokytoju Algimantu: "kas yra miskas? kas atsakys tam 2 balai, kas neatsakys, tam minus 2".
infa, nes lievas kompas, kuris pastoviai luzineja ir del to bunu apkaltinta as
vokieciu, nes siaubingesnes nuobodybes kaip 10 kartu per nauja klausytis ta pacia vokiska kasete apie narkotikus, DJ'us, klubus ir jaunima... jau tikriausiai neimanoma buvo sugalvoti geresnio mokiniu pakankinimo...
as irgi su "dideliu malonumu" prisimenu ta vok...
o bio tai dar ne taip ziauru budavo, bent negaledavai per pamokas uzmigti, o sededavai akis pastates po ilgo bio mokymosi sios pamokos isvakarese...
man paciai dar istorija nepatinka, kalimas bl
Fizika, nes nesuprantu jos ir nesistengiu suprast. Deka mokytojo, kuris du metus nieko neismoke, o perejus i kita mokykla pas normalia mokytoja, jau neisejo pasiekt labai geru rezultatu, kai du metus nebuvai nieko ismokoma...
Rusu k., nes mokytoja nieko nemoko, o be to, rusu k. man labai negrazi, nemegstu jos labai. O dar, kaip humanitare, turesiu ja mokytis iki kol pabaigsiu mokykla...
Biologija, nes lieva mokytoja ir siaip neidomu.
Darbai, nes nekenciu rankdarbiu
Ir dar gal kelios nemegstamos yra, nepamenu
chemija.....turbut mokytoja kalta ( aisku, kaip gi kitaip ) Stengiuosi kuo maziau laiko su ja praleisti... Nes paprasciausiai su ja neimanoma susineket, jei kazkas nesupranta kazko, tai iswadina degradais mus... tai va, pabuvus jos pamokoj tik nuotaika susigadinu... fun
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 7 d. 16:55:34
O rusu pas mus kaip super faina mokytoja, visiems ji labai patinka
2005 m. gruodžio 7 d. 16:35:28
2005 m. gruodžio 5 d. 17:32:31
biologija - durna mokytoja - B lygiui duoda tokius dalykus, kad nzn......
2005 m. gruodžio 5 d. 17:31:32
ir rusu , nes Ninfa rusiskai nyponimajut............
2005 m. gruodžio 5 d. 17:28:34
2005 m. gruodžio 5 d. 16:01:11
2005 m. gruodžio 5 d. 14:36:28
2005 m. gruodžio 3 d. 22:39:18
lietuwiu tos wisos - mokytoja pYp.
wokiechiu - mokytoja pYp ir dar daug n.d buna..
2005 m. gruodžio 1 d. 17:01:11
chemija, ba bijau mokytojos
jau mokytojos nebebijau, bet vistiek napatinka man chemija, nes nesuprantu biski josios.
dar nepatinka lietuviu ir fizika, nes per daug miegas ima, o tai pagalviu neduoda
dar nepatinka teatras, nes fyfu koncentracija ten siemet kenksminga sveikatai-virsija visas normas bent devyniolika kartu. fek.
2005 m. gruodžio 1 d. 17:00:33
2005 m. gruodžio 1 d. 16:28:18
per kuno kultura pavargstu numuilinu ir siaip tingis...
per biologija sedziu tik todel kad reikia bet cia ziauriai neidomu
durniausia mokytoja-geges...
2005 m. gruodžio 1 d. 15:59:58
2005 m. lapkričio 30 d. 19:16:52
2005 m. lapkričio 30 d. 19:09:21
mes visus kuciuosius ir nebylius kvieciame i S. Grusaites lietuviu kalbos pamokas.
krc jinai snekedama taip gestikuliouoja, akd engirdedamas suprasi, koki velnia sneka.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 30 d. 17:21:42
2005 m. lapkričio 30 d. 17:20:54
Biologija su gerb. mokytoju Algimantu: "kas yra miskas? kas atsakys tam 2 balai, kas neatsakys, tam minus 2".
infa, nes lievas kompas, kuris pastoviai luzineja ir del to bunu apkaltinta as
vokieciu, nes siaubingesnes nuobodybes kaip 10 kartu per nauja klausytis ta pacia vokiska kasete apie narkotikus, DJ'us, klubus ir jaunima... jau tikriausiai neimanoma buvo sugalvoti geresnio mokiniu pakankinimo...
as irgi su "dideliu malonumu" prisimenu ta vok...
o bio tai dar ne taip ziauru budavo, bent negaledavai per pamokas uzmigti, o sededavai akis pastates po ilgo bio mokymosi sios pamokos isvakarese...
man paciai dar istorija nepatinka, kalimas bl
2005 m. lapkričio 30 d. 17:15:09
2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:44:42
Rusu k., nes mokytoja nieko nemoko, o be to, rusu k. man labai negrazi, nemegstu jos labai. O dar, kaip humanitare, turesiu ja mokytis iki kol pabaigsiu mokykla...
Biologija, nes lieva mokytoja ir siaip neidomu.
Darbai, nes nekenciu rankdarbiu
Ir dar gal kelios nemegstamos yra, nepamenu
2005 m. rugpjūčio 24 d. 12:02:45
2005 m. rugpjūčio 24 d. 11:53:52