Rusų- nes mokytoja šlykštynė ir nuobodi labai pamoka.
Chemija- nes siutas ima, kaip nieko nesuprantu.
Matematika- nes nesuprantu, o mokytoja net nesiruošia aiškinti.
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. liepos 3 d. 15:00:41
hole rašė: chemija, ba bijau mokytojos
dar buvo technologijos ir daile-bet ju daugiau nebusYES!!!!!!
yes man rusu ir chemijos irgi daugiau nebus
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
2005 m. birželio 30 d. 14:33:46
rusu chemijos istorijos
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
krc nekenciu rusu!!! ne del to kad man nesiseka, as mokaus super, bet nepatinka pamoka, nes ten per daug heroglifu ir is vis net nemanau kad ji man reikalinga.
taip pat nekenciu visokiu braizymu kai reikia labai tiksliai atmatuoti ar pan.
dar nekenciu pamoku kur reikia diskutuoti, nes as visada netycia isitraukiu i diskusijas, o kadangi mano ir mokytoju nuomones beveik visada nesutampa is pamokos iseinu susinervinus
bet visu siu dalyku nekenciu ne del to kad nesiseka, o del to kad NEKENCIU!!! cia nera normalaus paaiskinimo
nekenciu rusu kalbos pamokos, nors mokytoja man ir lb patinka.
rusu nemegstu del to, kad visiskai nieko nekertu, bet jau taip ziauriai nieko nekertu, akd net opuikiausiai suprasdama nepajegiu suprast, akd suprantu ir pan. o skaityt kirilica sek tiek sunku o dar kirciavimas. ugh.
nemegstu kuno kulturos, nes nekenciu sportavimo . ziauraii.
siaip nemegstu matematikos , nors tai yra dalykas, kuris man labiausiai is visu sekasi, kuri puikiai kertu ir esu puiki matematike, bet man vi stiek nhuobodu tose opamokose ir as 45 min praleidziu visiskai neturiningai ir dar yra galimybe uz ne darba neigiamu pasirinkt.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ai, dar informatikos nemegau, ne del pacio dalyko, o del mokytojos, totalios nuobodybes... man nuo to jos kostiumelio dar dabar akyse zalia sakau jai: "kompas neveikia", o ji ir sako "tai jau viskas dabar, tai ji tik ishmest?", tai ka tokiai atsakyt... taigi ir sakydavau "nemeskit, bet ish pamokos ishleisti galetumete"
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 4 d. 09:55:01
2005 m. liepos 3 d. 15:51:14
Chemija- nes siutas ima, kaip nieko nesuprantu.
Matematika- nes nesuprantu, o mokytoja net nesiruošia aiškinti.
2005 m. liepos 3 d. 15:49:22
2005 m. liepos 3 d. 15:01:38
2005 m. liepos 3 d. 15:00:41
chemija, ba bijau mokytojos
dar buvo technologijos ir daile-bet ju daugiau nebus
yes
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. liepos 3 d. 15:00:32
2005 m. liepos 3 d. 14:56:22
Visu nekenciu vienodai...
Joa, labiausiai fizinio ir etikos, ane?
2005 m. liepos 3 d. 14:55:29
2005 m. birželio 30 d. 14:33:46
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 30 d. 14:33:25
2005 m. birželio 29 d. 20:35:35
taip pat nekenciu visokiu braizymu kai reikia labai tiksliai atmatuoti ar pan.
dar nekenciu pamoku kur reikia diskutuoti, nes as visada netycia isitraukiu i diskusijas, o kadangi mano ir mokytoju nuomones beveik visada nesutampa is pamokos iseinu susinervinus
bet visu siu dalyku nekenciu ne del to kad nesiseka, o del to kad NEKENCIU!!! cia nera normalaus paaiskinimo
2005 m. birželio 29 d. 20:30:51
rusu nemegstu del to, kad visiskai nieko nekertu, bet jau taip ziauriai nieko nekertu, akd net opuikiausiai suprasdama nepajegiu suprast, akd suprantu ir pan. o skaityt kirilica sek tiek sunku o dar kirciavimas. ugh.
nemegstu kuno kulturos, nes nekenciu sportavimo . ziauraii.
siaip nemegstu matematikos , nors tai yra dalykas, kuris man labiausiai is visu sekasi, kuri puikiai kertu ir esu puiki matematike, bet man vi stiek nhuobodu tose opamokose ir as 45 min praleidziu visiskai neturiningai ir dar yra galimybe uz ne darba neigiamu pasirinkt.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 22 d. 17:31:04
2005 m. birželio 22 d. 17:29:36
*fizikos!!
*technologiju brrrr
sucks
2005 m. birželio 22 d. 16:26:18
2005 m. birželio 22 d. 16:23:24
2005 m. birželio 22 d. 09:26:56
2005 m. birželio 22 d. 08:51:29
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 29 d. 13:22:04
2005 m. gegužės 29 d. 13:01:41