na, mane gan nuvylė broliai... Nors taip , patys jie kalti, kad prieš tai povandenines kronikas išleido! Dabar pagal jas ir lūkesčiai iškelti buvo. Bet kartu ir keista, kad muzikinė raiška liko labai panaši (na, akordeono partijos kai kurios beveik identiškos, ir net pats komponavimo išpildymas panašus), nors tema ir visiškai skiriasi...
Povandeninės kronikos buvo labai geros, bet Broliai viršijo ir jas. Dabar jau kartelė labai iškelta.
na, mane gan nuvylė broliai... Nors taip , patys jie kalti, kad prieš tai povandenines kronikas išleido! Dabar pagal jas ir lūkesčiai iškelti buvo. Bet kartu ir keista, kad muzikinė raiška liko labai panaši (na, akordeono partijos kai kurios beveik identiškos, ir net pats komponavimo išpildymas panašus), nors tema ir visiškai skiriasi...
AŠ taip pat pritariu Xpo. Matyt, čia visi bijojo klausytis "Brolių". Nes aš asmeniškai nesu prieš partizanines dainas, bet kažkaip jų klausytis šiaip sau nesinori. Ir gerai nepasidomėjęs galvojau, kad Skylė tiesiog perdainuos senas liaudies dainas, apsirodo ne. Už Kronikas nėra geriau, bet kažkur šalia. Tai skirtingą nuotaiką atspindintis albumas, labai dinamiškas. Šiaip po "Per brolių galvas" išvis tikėjausi kažkokio epinio albumo, bet ta daina vienintelė labiausiai išsiskyrė savo aranžuote ir garso kokybe Bet šiaip neabejotinai geriausias pernai metų LT albumas.
O dabar jau reiktų laukti "normalaus" skylės albumo
Po kiek laiko vėl užsukau gerbiami muzikiečiai ir nustembu, kad apie Skylės naują albumą Broliai nieko nepridiskutuota. Nusivyliau jumis, tamstos. O albumas vertas daug pagyrų. Tiesa, kad su Povandeninėmis kronikomis, ši grupė užsikėlė labai aukštą kartelę, tad gan po trumpo laiko tarpo išleisti dar vieną albumą kiek rizikinga, tačiau... rezultatas yra nenuviliantis. Žinoma, savo poetiškumu Broliai neprilygsta kronikoms, bet čia ir turi būti kitas akcentas. Juo tapo Rokas, mat turbūt sutiksit, kad Kronikos labiau asocijuojasi su Aistės soluotėm. Na o štai šitam Rokas atsiskleidžia ir kaip puikus vokalas. Labai džiugu, kad yra tokia grupė, kuri kiek papropaguoja patriotizmą, mat šiek tiek jo dar niekam nepamaišė. Nors man asmeniškai norėtųsi patriotizmą sieti su nostalgija ir daugiau džiaugtis minorine albumo dalimi, tačiau kitokių garsų mėgėjai gali rasti ir visai judrių dainų. Įkvepiančių, lyg kokių maršų kaip pvz. Žalia daina ar Priesaika. Tekstai išties žavi, kai kur naudoti autentiški, kai kur pačių atlikėjų kūryba. Beje, pati darbo struktūra yra puikiai apgalvota, gyvai tai sakmba dar įspūdingiau. man albumo charakterį geriausiai perteikia daina Per Brolių galvas. Tokios autentikos su modernu seniai negirdėjau. Žodžiu skylei LT follk-rocko scenoj kol kas lygių nėr.
Aš irgi galvoju nuvykti į tą koncertų salę... bet vieta, tai irgi galėtų būti kita..
baisiausia yra kad kai nueini prabalsuot už skylę reikia gerai pasukt galvą už ką likusius du balsus atiduot šiaip kaip jau kažkur minėjau, esu isitikinęs, kad balsuojantys už skylę ten to top 20 net nesiklauso niekad, bet džiugu kad bent daugiau žmonių turi išgirst tokį gėrį kaip Skylė su Aiste.
2012 m. rugpjūčio 6 d. 16:07:53
Povandeninės kronikos buvo labai geros, bet Broliai viršijo ir jas. Dabar jau kartelė labai iškelta.
2011 m. vasario 1 d. 15:19:58
2011 m. sausio 28 d. 18:58:40
2011 m. sausio 26 d. 10:30:50
Matyt, čia visi bijojo klausytis "Brolių".
Aišku, aišku... Na matai, prieš baimes nelabai ir pakovosi, tai gal ir nieko baisaus, kad tų Brolių neišgirs muzikietis.
2011 m. sausio 22 d. 10:50:12
O dabar jau reiktų laukti "normalaus" skylės albumo
2011 m. sausio 21 d. 18:45:56
Iš tikro nenusivyliau, nors nedrąsu buvo klausytis, po kronikų
2011 m. sausio 20 d. 23:54:03
2008 m. kovo 11 d. 21:44:05
beto Kovo 28 ir Vilniuje
2008 m. sausio 27 d. 15:31:42
2008 m. sausio 27 d. 15:04:47
2008 m. sausio 27 d. 14:38:20
2007 m. gruodžio 25 d. 13:17:51
joa aš ir nei kart neklausiau tik nete pažiūriu kaip sekas ir prabalsuoju
Butent pastaruoju metu rc top-20 ir mano trys balsai atitenka Skylei, mamontovui ir jurgai.
2007 m. gruodžio 25 d. 13:06:42
2007 m. gruodžio 25 d. 13:05:55
2007 m. gruodžio 25 d. 11:30:18
2007 m. gruodžio 24 d. 23:11:00
2007 m. gruodžio 23 d. 16:03:49
2007 m. gruodžio 23 d. 14:54:12
2007 m. gruodžio 23 d. 14:09:24
2007 m. gruodžio 23 d. 12:44:52