uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. spalio 27 d. 13:59:37
Net nezinau,kartais tikiu kartais netikiu tai priklauso nuo nuotaikos ir dar nuo to koks horoskopas ar geras ar blogas siaip kai blogas as netikiu o kai geras tai tikiu.
Tyliai lauksiu tavo žvilgsnio..
Mano laimė taip arti..
Mylet.. Tave.. Taip beprotiška ir keista..
Mylet.. Tave..
ai ten galimi [ershalimai, kurie baigsis sunkiopm komplikacijom, avarijos, pnigu vagystes uir t.t. nu krc mirtis.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
_Mopey_ (Užblokuotas)
2005 m. spalio 26 d. 18:43:42
The_Wicked_One rašė: kazkada buvo ziauraii gera diena man ir SHIT o pasirodo, akd horoskopai sake, kad jeigu iseisim is namu tai ten krc... nu vienu zodziu pagal horoskopus ta diena numirt turejom. ^^
Oho...KUr cia taip rase? Pasiimsiu savo beizbolke ir redaktoriu adresu nukeliausiu
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Netikiu, bet persiskaitau, kad pasijuokčiau. Beje, pastebėjau atvirkštinę priklausomybę, kai rašo, jog bus gera diena, dažniausiai viskas klostosi priešingai.
Nitroceliulioze rašė: horoskopai..pffff.... kazkoz dede neturi ka veikt ir kasdien prirasio dvylika ..nu siaip.... tada burtu keliu nusprendzia kas kur ir isspausdina rytiniame laikrastyje,.... kuria dalim reik tiket?!!
nenoriu girtis,bet tiesiog mano mama astrologe,ir tai nera "sove i galva dvylika pasakeliu,ir uzrasiau"...ir ka visi sako "man nesipildo"-taip,nesipildo,nes yra toks dalykas ,kad reik skaityt ne savo zenklo,kada gimei,horoskopa,o ta,kuri tau pasako astrologas,sudares horoskopa....
horoskopai..pffff.... kazkoz dede neturi ka veikt ir kasdien prirasio dvylika ..nu siaip.... tada burtu keliu nusprendzia kas kur ir isspausdina rytiniame laikrastyje,.... kuria dalim reik tiket?!!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 4 d. 15:18:58
2005 m. gruodžio 4 d. 10:26:02
Aš jais netikiu.
2005 m. spalio 27 d. 13:59:37
2005 m. spalio 27 d. 13:51:13
2005 m. spalio 26 d. 18:47:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 26 d. 18:43:42
kazkada buvo ziauraii gera diena man ir SHIT o pasirodo, akd horoskopai sake, kad jeigu iseisim is namu tai ten krc... nu vienu zodziu pagal horoskopus ta diena numirt turejom. ^^
Oho...KUr cia taip rase? Pasiimsiu savo beizbolke ir redaktoriu adresu nukeliausiu
2005 m. spalio 26 d. 18:27:57
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 25 d. 14:54:03
2005 m. rugsėjo 25 d. 14:29:50
2005 m. rugsėjo 25 d. 13:24:49
2005 m. rugsėjo 25 d. 13:14:28
2005 m. rugsėjo 25 d. 13:10:56
2005 m. rugsėjo 25 d. 12:25:33
2005 m. rugsėjo 25 d. 12:10:49
2005 m. rugsėjo 25 d. 07:52:22
2005 m. rugsėjo 25 d. 07:24:53
horoskopai..pffff.... kazkoz dede neturi ka veikt ir kasdien prirasio dvylika ..nu siaip.... tada burtu keliu nusprendzia kas kur ir isspausdina rytiniame laikrastyje,.... kuria dalim reik tiket?!!
nenoriu girtis,bet tiesiog mano mama astrologe,ir tai nera "sove i galva dvylika pasakeliu,ir uzrasiau"...ir ka visi sako "man nesipildo"-taip,nesipildo,nes yra toks dalykas ,kad reik skaityt ne savo zenklo,kada gimei,horoskopa,o ta,kuri tau pasako astrologas,sudares horoskopa....
2005 m. rugsėjo 24 d. 19:10:05
2005 m. rugsėjo 24 d. 18:12:14
2005 m. rugsėjo 24 d. 17:02:48
2005 m. rugsėjo 24 d. 16:34:23