neseniai užsisakiau asmeninį horoskopą ir... nusivyliau. vietoj to, kad jis bent kiek atspindėtų mane, buvo reklaminio turinio, be to, man išpranašavo, kad dar šį mėnesį tris kartus gausiu milžinišką sumą pinigų taip pat kažką "išpranašavo", kad šiuo metu man sudėtinga finansinė situacija (???), kad skęstu skolose (????????) ir dar pasiūlė išbristi iš šių ir ne tik šių problemų už pinigus su jos pagalba vaje, skubu.
Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis.
Spindi menesiena.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. liepos 22 d. 14:57:49
exlina rašė: matyt astrologe kokia profesionali dar siaip teko girdet, kad palmiros asmenines prognozes labai geros- drauge su motina buvo, tai viska ten joms pasake
siaip butu labai idomu tokia asmenine prognoze suzinot...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
horoskopai yra n-e-s-a-m-o-n-e. cia faktas. nesuprantu tokiu zmoniu, kurie jais tiki. turbut truksta siek tiek issilavinimo. kas tikit, paskaitykit cia:
matyt astrologe kokia profesionali dar siaip teko girdet, kad palmiros asmenines prognozes labai geros- drauge su motina buvo, tai viska ten joms pasake
2005 m. birželio 27 d. 15:27:18
aha paneles horoskopai man irgi pildosi
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 30 d. 10:04:07
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:21:50
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:15:47
2005 m. liepos 22 d. 21:51:19
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 22 d. 20:17:02
2005 m. liepos 22 d. 15:02:41
2005 m. liepos 22 d. 14:57:49
matyt astrologe kokia profesionali
siaip butu labai idomu tokia asmenine prognoze suzinot...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. liepos 22 d. 13:01:27
2005 m. liepos 22 d. 12:28:42
2005 m. liepos 22 d. 00:27:57
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. birželio 29 d. 12:59:36
2005 m. birželio 29 d. 12:55:09
2005 m. birželio 29 d. 11:21:01
2005 m. birželio 28 d. 18:30:55
2005 m. birželio 28 d. 18:22:41
2005 m. birželio 28 d. 09:50:36
https://www.lizdas.lt/skeptic/ast...gija/ ivadas.htm
jei vis dar tikit, tai nzn ka bepasakyti...
2005 m. birželio 27 d. 17:58:43
2005 m. birželio 27 d. 15:31:37
2005 m. birželio 27 d. 15:27:18
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 27 d. 15:25:52