My Oh MyRun RunawayAll Join HandsCum On Feel The Noise
Ooh La La In L.A.
Hey Ho Wish You Well
Walking On Water, Running On Alcohol
Myzsterious Mizster Jones
Still The Same
Harmony
Far Far Away
Asmeniškai man labiausiai patinkantis yra būtent 1985'ųjų albumas „Rogues Galery“.
Bo mane kur kas labiau ‚veža‘ būtent vėlyvasis SLADE kūrybos laikotarpis (1984-1987 m.) palyginus su iki tol išleistais albumais ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Ką tiktai padariau reviziją Slade discografijoje. Iš naujo atgimė prisiminimai, kai jie buvo grojami mokyklos šokių salėje.
Dabartinėje perspektyvoje ir turint begalę su kuo lyginti, Slade nebeatrodo supergrupė. Ji trumpai žibėjusi roko, glem roko žvaigždė (nuo Slade Alive iki Slade in Flame) - čia mano nuomonė. Beje buvo sėkmingas sugrižįmas su albumu You Boyz Make Big Noize. Grupė turi išskirtinio balso vokalista Nodį Holderį , kai kam gal nepatiks jo kiek karkiantis šaižus balsas, bet man jis malonus. Jei reiktų išsirinkt vieną albumą, tai būtų Slade Alive (koncertinis).
kinomane rašė: Gera grupė , pradėjau klausyt nuo dainos "far far away" . Bent top 10 geriausių jų dainų tikrai sudaryčiau.
Keista , kad šią grupę palaiko tiek mažai žmonių, o ir dainos mėgiamos tik keletos.
Albumai "Feel the Noize - Greatest Hits" ir "Wall of hits" geriausi dainų rinkiniai. verta paklausyt .
Visiskai sutinku su tavimi.As Slade,pradejau klausyt nuo dainos "Cum on fell the noize" ir " Oh la la in L.A"
Gera grupė , pradėjau klausyt nuo dainos "far far away" . Bent top 10 geriausių jų dainų tikrai sudaryčiau.
Keista , kad šią grupę palaiko tiek mažai žmonių, o ir dainos mėgiamos tik keletos.
Albumai "Feel the Noize - Greatest Hits" ir "Wall of hits" geriausi dainų rinkiniai. verta paklausyt .
Žinau tik Ooh La La In LA ir Cum On Feel The Noize, bet abi labai patinka. Turėjau planų paklausyti daugiau šios grupės dainų, bet kol kas to dar nepadariau.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. liepos 28 d. 16:19:14
Man tai patinka šita grupė, iš vienos pusės tai tėčio dėka. Bet tuo pačiu tai nemirštantis old school'as.
Išskirčiau dainas:
C'mon feel the noize
Far Far Away
Mama Weer All Crazee Now
My Oh My
Ooh La La In L.A.
Radio Wall Of Sound
2012 m. liepos 28 d. 01:39:19
Na,mes dar gyvutėliai,jūsų tėvai,ir su malonumu klausom SLADE
2012 m. balandžio 1 d. 19:39:51
**
P.S. mhh, štai maniškis SLADE TOP‘ų 11-kas
Asmeniškai man labiausiai patinkantis yra būtent 1985'ųjų albumas „Rogues Galery“.
Bo mane kur kas labiau ‚veža‘ būtent vėlyvasis SLADE kūrybos laikotarpis (1984-1987 m.) palyginus su iki tol išleistais albumais ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
2011 m. lapkričio 15 d. 22:18:04
2011 m. sausio 20 d. 17:59:11
Dabartinėje perspektyvoje ir turint begalę su kuo lyginti, Slade nebeatrodo supergrupė. Ji trumpai žibėjusi roko, glem roko žvaigždė (nuo Slade Alive iki Slade in Flame) - čia mano nuomonė. Beje buvo sėkmingas sugrižįmas su albumu You Boyz Make Big Noize. Grupė turi išskirtinio balso vokalista Nodį Holderį , kai kam gal nepatiks jo kiek karkiantis šaižus balsas, bet man jis malonus. Jei reiktų išsirinkt vieną albumą, tai būtų Slade Alive (koncertinis).
2010 m. spalio 13 d. 16:18:34
2010 m. spalio 13 d. 00:39:46
Gera grupė , pradėjau klausyt nuo dainos "far far away" . Bent top 10 geriausių jų dainų tikrai sudaryčiau.
Visiskai sutinku su tavimi.As Slade,pradejau klausyt nuo dainos "Cum on fell the noize" ir " Oh la la in L.A"
2010 m. spalio 12 d. 13:21:46
2010 m. spalio 12 d. 00:43:07
2010 m. spalio 12 d. 00:24:05