mes wagys, nes wagiam kitu zmoniu muzika, cia panasiai kaip ieit i parduotuwe pasiimi koki cd ir issinesi tik siuntimasis is interneto yra labai paprastas...
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas....
Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti....
Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti....
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
As Isleideidau apie 3000 doleriu ant compactu bet as pasisiunciau apie 25000 dainu dykai as perku tous kur labai patinka o visa kita dykai. Bet neparsisiuntes nei vienos Lieyuviskos dainos nes nerandu is kur. Bet cia australijoje nedauk zmoniu perka muzika
nu zinokit nesu labaj pastebejus kad piratinio cd kokybe ziauriai prastene negu orginalo. su drauges cd sulyginom... tas pats... o jeigu ta paty daikta galima gaut uz 50LT ar uz 10LT o gal net nemokamai parsisiust, taj geriau as jau siusiuos nemokamai... jei tai butu labai didelis nusikaltimas juk butu gaudomi tokie vartotojai kaip mes, o dabar visiem px... galiu dar pasakyt kad siek tiek per brangu man yra duoti tokia duokle mano megstamoms grupems...po 50LT pfff.... pasvajokit...
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 9 d. 13:22:25
ewana_ rašė: As stengiuosi pirkti originalius cd. Tu grupiu, kurios man tikrai labai patinka. O jei tk paziureti, ka jie groja, tai nusiperku piratini, ir jei buna vertas demesio, tai perku originala. Nes manau, kad pirkadami originalius cd, mes parodom pagarba atlikejams ir ivertinam ju darba.
nesubankrutavai?
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 12:00:06
2005 m. rugpjūčio 8 d. 20:40:50
2005 m. rugpjūčio 8 d. 20:33:27
2005 m. rugpjūčio 8 d. 20:28:26
2005 m. rugpjūčio 7 d. 09:02:46
2005 m. rugpjūčio 6 d. 19:34:35
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. rugpjūčio 5 d. 15:08:13
2005 m. rugpjūčio 5 d. 08:32:37
visgi mes vagys nes tokie dalykai yra nelegalus ,vietoj to kad palaikytumem savo megstamiausias grupes ,mes is ju pizdinam pinigus
Mes iš muzikantų pinigų nevagiam
2005 m. rugpjūčio 4 d. 19:17:21
2005 m. rugpjūčio 4 d. 18:39:19
2005 m. liepos 30 d. 02:33:51
2005 m. liepos 29 d. 23:02:08
2005 m. liepos 29 d. 22:56:50
2005 m. liepos 11 d. 18:01:17
2005 m. liepos 11 d. 17:07:33
2005 m. liepos 10 d. 22:30:39
2005 m. gegužės 10 d. 09:45:00
2005 m. gegužės 10 d. 09:42:56
2005 m. gegužės 9 d. 13:22:25
As stengiuosi pirkti originalius cd. Tu grupiu, kurios man tikrai labai patinka. O jei tk paziureti, ka jie groja, tai nusiperku piratini, ir jei buna vertas demesio, tai perku originala. Nes manau, kad pirkadami originalius cd, mes parodom pagarba atlikejams ir ivertinam ju darba.
nesubankrutavai?
2005 m. gegužės 6 d. 18:37:33