Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar mes vagys?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ewana_
2005 m. gegužės 6 d. 18:13:42
As stengiuosi pirkti originalius cd. Tu grupiu, kurios man tikrai labai patinka. O jei tk paziureti, ka jie groja, tai nusiperku piratini, ir jei buna vertas demesio, tai perku originala. Nes manau, kad pirkadami originalius cd, mes parodom pagarba atlikejams ir ivertinam ju darba.

2005 m. gegužės 6 d. 18:09:06
geras, idomiai jus chia. suwerskim kalte tiems, kurie parduoda piratinius cd. bet jej niex nepirktu, nejtu biznis ir jie ju nepardawinetu. ishejna del to, kad jie pardawineja, kalti mes. apskritaj taj ash pati turiu gal tik pora originaliu cd ir jau senaj ju nebeperku. nenoriu nieko tejsti, nes pati esu wagile ir man ish esmes taj nerupi. tik idomi kitu nuomone. wat isijungiu mtw o ten man sako - "piracy is a crime". arba: "u wont steal a car, u wont steal a handbag, u wont steal smth else. downloadin movies is stealin.". tajgi pamaniau pasidomet kitu nuomone. ir wisgi ji man pasirode kejsta. o del to, kad tipo jej patinka grupsas taj gali pasitaupyt.... aj, ble, jie ir tajp babkiu uzhsikala kam jiems tie mano babkiai uzh cd? tegu groja gywaj ir uzh taj gawna shlamanchius.

Atsakyti
viva-ice
2005 m. gegužės 6 d. 17:57:20
na uzsienietisku grupiu cd gali kainuoti kur kas daugiau nei 70lt , as jau geriau parsisiusiu dainas, negu mokesiu piratams (jei negaliu tos grupes cd nusipirkti), bet jei esi didelis kieno nors gerbejas, tai manau galima pataupyti ir isigyti

2005 m. gegužės 3 d. 14:26:36
kad ir kokia gera kokybe butu, as vistiek neleisiu gyventi piratams is mano pinigu

Atsakyti
Mirtis
2005 m. gegužės 3 d. 14:19:41
www.ledotakas.net - legali kopija kainuoja ~20 litų. Vos keliais litais daugiau negu piratinis CD turgelyje. Ir kokybė visai kita. gera išeitis tiems, kas nenori mokėti kosminės kainos perkant originalų CD. Ir, beje, retas CD siekia 100Lt kainą. Vidutiniškai tai kainuoja 60-70 Lt

2005 m. gegužės 3 d. 14:19:08
visi vagys bet ne mes

Atsakyti
Biguzas
2005 m. gegužės 3 d. 14:18:29
puikiai enigmatic

Atsakyti
enigmatic
2005 m. gegužės 3 d. 14:12:01
ne,mes vartotojai

2005 m. gegužės 3 d. 13:55:15
Nemanau, kad mes vagys... Tai ne nuskaltimas as manau nes seis laikai cd ziaurai brangus ir nerealu moketi tokius pinigus uz cd. Todel reikia nudotis proga...

2005 m. gegužės 3 d. 06:00:37
as myliu muzika ir ja gausiu bet kokiais tikslais, taciau as mp3 siuciuosi nevagiliaudamas, man saitas leidzia siustis chaliaviai

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 3 d. 05:27:07
joo cd uz 100 lt tikrai nepirksiu... Siaip mes skaitomes vagys, bet kaip jums patiems atrodo??? Man atrodo siunciames, tai ir siuskimes sau laimingi, kol niekas per daug nepradejo kliudyt sios prooblemos...

2005 m. gegužės 3 d. 05:05:27
Besishypsanti rašė:
Ne, nevagys..
Manau nesąmonė yra pirkti cd už 100litų.. Kuo jis geresnis už piratinį, kad ten yra žodžiai?? Na gal kokybe, bet.. už 100litų galima 10 piratinių nusipirkti
Nors aš pastauroju metu cd iš vis neperku

nusisneki kam vagys vogia ? tam ,kad nereiketu moketi , faktas kad apsimokiau siustis is interneto arba pirkti piratinius cd ,bet visgi mes vagys nes tokie dalykai yra nelegalus ,vietoj to kad palaikytumem savo megstamiausias grupes ,mes is ju pizdinam pinigus ,taip as siuo atveju vagys

Atsakyti
ZiebraZ
2005 m. gegužės 3 d. 00:39:23
wagys jei siunciames is interneto nemokant nie vieno cento.

2005 m. gegužės 2 d. 20:01:57
Zinoma, kad mp3 ir piratiniai kompaktai yra vagyste, nors pats placiai tuo naudojuosi. Taciau piratinis CD ir mp3 niekad neprilygsta originaliems kompaktams ir as nesigailedamas sumoku uz CD 100 - 150 Lt vien tam, kad galeciau pasimegaut tikrai gera muzika, tikrai gera kokybe, bet jei jums muzika yra tik siaip fonas arba bumcikas ten koks nors, tai zinoma nera tikslo leisti pinigus.

2005 m. balandžio 30 d. 23:57:41
Shadow_Dweller rašė:
Dėl mp3 - ne (jie vistiek niekada neprilygs audio cd).
Dėl piratinių cd - taip.

Gal mp3 ir neprilygsta originaliems cd, bet man atrodo, tai irgi traktuojama kaip piratavimas... Va, pavyzdžiui, man visiškai užtenka tokios kokybės, kokius mp3 parsisiunčiu, bet kas ten sugaudys: per visokius e-mule, iMesh, kazaa ir kitokį softą per dieną pripirataujama milijonais visame pasaulyje...

Atsakyti
MoHax
2005 m. balandžio 30 d. 18:46:54
reikes paklausti kunigo

2005 m. balandžio 30 d. 17:29:30
DefLeppard>
Na,ne Aisku,kompaktu skaicius per metus sumazeja iki kokiu 4-5... (Nors siaip,siais metais ne vieno nepirkau!:-/)

2005 m. balandžio 30 d. 17:21:34
theJumpoff rašė:
Manau,kad as ne vagis tada,nes jau 3metai eina,kai perku tiktai originalius CD.
nebankrutavai dar?

2005 m. balandžio 30 d. 17:18:23
Manau,kad as ne vagis tada,nes jau 3metai eina,kai perku tiktai originalius CD.

2005 m. balandžio 30 d. 17:16:07
Agonia rašė:
Vagys yra tie,kurie orginalus cd uz tokias kainas pardavineja [;

hehehehehe...pritariu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 360
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446