By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
Na, jei reiktu rinktis, tai imciau "Trick Me", nes ta kita, tai ishvis tragishka. Ten ta dainininke klykia kaip vishta, ant baro kaip kokia shalava voliojasi, ta marmala savo siurbia. O ir zodziai, tai atsiprashau... Kaip ji dar galejo top'uose tokias geras vitas uzimt???
Man iš vis nepatinka.Tiesą sakant negaliu pakęsti nei vienos iš šių dainų.Tai tik mano subjektyvi nuomonė ir mano skonio apraiška,taigi kažkokio protingo tokio nemėgimo preteksto nėra,tačiau man Tiesiog Nepatinka {:
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. balandžio 30 d. 17:49:05
2005 m. balandžio 30 d. 17:35:59
2005 m. balandžio 30 d. 17:28:25
2005 m. balandžio 30 d. 09:37:29
2005 m. balandžio 29 d. 19:35:18
2005 m. balandžio 29 d. 17:21:38
2005 m. balandžio 29 d. 17:19:40