Hey, gal kas zinot/turit muzika is dabar (jau koki menesi) per LRT rodomo filmo "Meistras ir Margarita" muzika? Ar gal bent tiksliai zinot, kokio kompozitoriaus ir kaip vadinasi? Buciau labai dekinga
Gal galit padeti? pasakyti kas dainuoja ir kokia daina?
bufuuuuu rašė: nzn ar pagelbesit,bet gal zinot kokiu dainu kurios ispudingai skamba.na ar tose dainose galingi musamieji ar dar kas.nzn kaip apibudinti jas daugiau ,bet manau supratot.jei zinot gal kelias parasykit.aciu
Atrocity - Aeon, Moonspell - From Lowering Skies.....
labas dar karta wisi... )
wel su kalwsimu...gal matet nauja reklama ford man rodos masinu... ir ten jos ant balionu skraido tos masinos, tj gal zinot kas atlieka ta daina?? :>>
Sumushtinis rašė: Gal zinot kas ;>
beda, kad ta daina labai seniai girdejau ir nelabai ka teatsimenu.
zinau, kad vaikinuku grupe dainuoja, ir vidury dainos panos zodziai yra tel kazaks panasaus "I'm just a tiny stupid baby..."
Klipas tos dainos lyg neklystu mokykloj ten ar panasiai labai.
Gal zinot kas buciau dekinga (sun)
burundukai rašė: sweiki. anksciaw rodydawo tokia reklamele... man atrodo televizoriaws reklama, kur rodydawo gatwe ir ten dawg spalwotu kamuoliuku shokineja.... ir ta muzika lb grazi.. gal kas zinot pawadinimas tos dainos/????
sweiki. anksciaw rodydawo tokia reklamele... man atrodo televizoriaws reklama, kur rodydawo gatwe ir ten dawg spalwotu kamuoliuku shokineja.... ir ta muzika lb grazi.. gal kas zinot pawadinimas tos dainos/????
Gal zinot kas ;>
zinau, kad vaikinuku grupe dainuoja, ir vidury dainos panos zodziai yra tel kazaks panasaus "I'm just a tiny stupid baby..."
Gal zinot kas buciau dekinga (sun)
lithium1993 rašė: gal kas zino is kur butu galima nemokamaj atsisiust sita dajna hanna pakarinen-leave me alone jejgu ka taj cia siu metu eurovizijos suomiu dajna
IstillmissU rašė: Rusiškos muzikos žinovams! ---> gal pamenat, prieš kokius 3 metus rodydavo per muzikinį kanalą OTV (gal ir per kitus) tokį klipą, kur atlikėjas, panašus į PLACEBO vokalistą, juodu sijonu, juodai lakuotais nagais dainavo ant tilto... tai kas ten toks? įdomu būtų pažiūrėt jau kitomis akimis ;-]
A tai čia ne Vitas kartais?
Vitas tikrai nėra panašus į Placebo.. ne, bet vistiek ačiū
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2007 m. birželio 15 d. 11:39:18
2007 m. birželio 11 d. 16:47:25
2007 m. birželio 6 d. 23:58:32
2007 m. birželio 6 d. 23:43:52
2007 m. birželio 6 d. 23:10:58
2007 m. birželio 6 d. 22:51:53
Ooo Whoa whoa whoa (pagroja muzikele tokia pati pora kartu) Ooo whoa whoa whoa
Gal galit padeti? pasakyti kas dainuoja ir kokia daina?
2007 m. gegužės 31 d. 22:30:15
nzn ar pagelbesit,bet gal zinot kokiu dainu kurios ispudingai skamba.na ar tose dainose galingi musamieji ar dar kas.nzn kaip apibudinti jas daugiau ,bet manau supratot.jei zinot gal kelias parasykit.aciu
Atrocity - Aeon, Moonspell - From Lowering Skies.....
2007 m. gegužės 31 d. 21:28:06
wel su kalwsimu...gal matet nauja reklama ford man rodos masinu... ir ten jos ant balionu skraido tos masinos, tj gal zinot kas atlieka ta daina?? :>>
2007 m. gegužės 28 d. 19:04:55
Gal zinot kas ;>
Gal zinot kas
Greičiausiai Wheatus - Teenage Dirtbag.
2007 m. gegužės 28 d. 18:48:51
sweiki. anksciaw rodydawo tokia reklamele...
Jose Gonzalez - Heartbeats
2007 m. gegužės 28 d. 14:55:43
2007 m. gegužės 24 d. 20:10:22
Gal zinot kas
2007 m. gegužės 21 d. 18:13:50
2007 m. gegužės 20 d. 09:16:03
gal kas zinot kokia cia daina? :
https://www.youtube.com/watch?v=m9eVxZMKs B4
jej gerai pamenu tai Bushman-No One Else
taip ta, dekui
2007 m. gegužės 17 d. 20:27:00
gal kas zinot kokia cia daina? :
jej gerai pamenu tai Bushman-No One Else
2007 m. gegužės 16 d. 11:28:14
ej sveiki visi, gal zinote kokia daina groja 300 filmo pabaigoje? a?
Enya - We are free, jei neklystu. Gladiator soundtrack
2007 m. gegužės 16 d. 11:24:37
gal kas zino is kur butu galima nemokamaj atsisiust sita dajna hanna pakarinen-leave me alone jejgu ka taj cia siu metu eurovizijos suomiu dajna
dc++
2007 m. gegužės 16 d. 11:22:09
2007 m. gegužės 16 d. 08:57:26
2007 m. gegužės 16 d. 08:28:43
Rusiškos muzikos žinovams! ---> gal pamenat, prieš kokius 3 metus rodydavo per muzikinį kanalą OTV (gal ir per kitus) tokį klipą, kur atlikėjas, panašus į PLACEBO vokalistą, juodu sijonu, juodai lakuotais nagais dainavo ant tilto... tai kas ten toks? įdomu būtų pažiūrėt jau kitomis akimis ;-]
A tai čia ne Vitas kartais?
Vitas tikrai nėra panašus į Placebo.. ne, bet vistiek ačiū