rabithunter rašė: 1. eini www.google.com
2. surenki "unbreak my heart"
3. spaudi pirma rezultata
uztrunka mazdaug 5 sekundes
p.s. Toni Braxton jei visdelto sita procedura per daug sudetinga
Dėkui už patarimus, bet paiešką apsunkino tai, kad nei neįsivaizdavau, kaip daina turi skambėt : )
1. eini www.google.com
Sveiki. Seniau, 2010 metais klausiau vieną electro gabaliuką. Ir nors tu užsimušk, pamiršau pavadinimą. Pamenu žodžius, bet protarpiais:
Everybody chooses own way, someone wants to stay... And it's like mask on a face. Somebody knows that we... Build our worlds, future plans..
Labai dėkinga būčiau, jei kas galėtų padėt, parašyti pavadinimą.
Sveiki. Gal galite man padeti radau klipa su daina kuri mane uzkabliavo. bet nezinau jos pavadinimo. https://www.youtube.com/watch?v=3ZLp_3pP7 xI stai klipas, daina prasideda 3.50 min. tikiuosi padesite man.
sveiki, reikia pagalbos , isgirdau siandien daina ir dabar niekur nerandu jos , dainoje dainuoja ... as jauciu malonuma pabudus ryte ... ismatuoti atstuma tarp taip ir ne... kazkas tokio, galvojau, kad Empti dainuoja, bet neradau ju repertuare tokios dainos
labas pagelbekit kas galit nezinau dainos pavadinimo prasideda taip (stengiuos ko tiksliau parasyt) that sun in night in to way to stars up this town everyone like fing we crazy but we want be coming down. gal nelabai tikslei parasiau bet aciu kas padesit
Friebel rašė: Okey. Žodžių gal ir nežinau, bet kažką panašaus žinau. Žodžiu, kažkada draugė buvo atsiuntus link'ą youtubėj vienos dainos. Ir ten pradžioj labai jau gerai su būgnais varė, taip thrašovai, nu žodžiu labai patiko ten ypač tas būgnų "solo" pradžioj ir pan., bet neatsimenu dainos pavadinimo, grupė berods Slayer(galiu ir klysti), o klipas berods su karu susijęs.
Sveiki, senai senai klausiau tokia daina man sake kad ja atlieka Monte bet pas jy playliste neradau, kazkaip ten dainuoja apie baltas rozes, is pradziu kad jis merginai dovanoja baigus mokykla o gale dainos ant kapo nunesa ar panasiai kazkaip ten tikiuosi kas nors turit ta daina!
Okey. Žodžių gal ir nežinau, bet kažką panašaus žinau. Žodžiu, kažkada draugė buvo atsiuntus link'ą youtubėj vienos dainos. Ir ten pradžioj labai jau gerai su būgnais varė, taip thrašovai, nu žodžiu labai patiko ten ypač tas būgnų "solo" pradžioj ir pan., bet neatsimenu dainos pavadinimo, grupė berods Slayer(galiu ir klysti), o klipas berods su karu susijęs.
Dėkui
sveiki, labai reikia atsakymo!!! dainos ieskau labai ilgai, bet niekaip nerandu... siam mixe ji groja kelias minutes, bet man tai nieko nesako... ji groja tarp 4.40 - 5.33... https://www.youtube.com/watch?v=9...featu re=related
Noreciau paklausti, kaip vadinasi si daina: ji panasi i love the way you lie, na zinote repuoja, o po to priedainis, o zodziu nelabai prisimenu, kaskaip lyg priedainio paskutiniam stulpelyje dainuoja "love haven't no walls" ar panasiai nes buvo triuksmas ir nelabai isgirdau.
Is anksto aciu
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2011 m. gruodžio 9 d. 20:31:55
1. eini www.google.com
Dėkui už patarimus, bet paiešką apsunkino tai, kad nei neįsivaizdavau, kaip daina turi skambėt : )
2011 m. gruodžio 9 d. 18:54:09
2011 m. gruodžio 9 d. 18:34:37
2011 m. gruodžio 9 d. 08:09:47
Everybody chooses own way, someone wants to stay... And it's like mask on a face. Somebody knows that we... Build our worlds, future plans..
Labai dėkinga būčiau, jei kas galėtų padėt, parašyti pavadinimą.
2011 m. lapkričio 6 d. 20:46:15
2011 m. lapkričio 6 d. 20:24:00
Sveiki,gal kas kartais žino kieno daina atliekama filmo ,,Tadas Blinda.Pradžia" pačioje pabaigoje?
https://www.music.lt/lt/daina/Iev...vakar ai/122969/
Ne šita?
2011 m. lapkričio 6 d. 19:49:00
2011 m. lapkričio 3 d. 22:03:22
2011 m. lapkričio 2 d. 11:15:46
2011 m. spalio 31 d. 19:34:19
2011 m. spalio 29 d. 09:54:52
2011 m. spalio 26 d. 03:25:08
2011 m. spalio 24 d. 17:20:03
Okey. Žodžių gal ir nežinau, bet kažką panašaus žinau. Žodžiu, kažkada draugė buvo atsiuntus link'ą youtubėj vienos dainos. Ir ten pradžioj labai jau gerai su būgnais varė, taip thrašovai, nu žodžiu labai patiko ten ypač tas būgnų "solo" pradžioj ir pan., bet neatsimenu dainos pavadinimo, grupė berods Slayer(galiu ir klysti), o klipas berods su karu susijęs.
Dėkui
Gal netyčia Slayer - Raining Blood?
https://www.youtube.com/watch?v=4wNmy1InA yc
Nors klipo tai neradau.
2011 m. spalio 11 d. 01:08:18
2011 m. spalio 9 d. 14:01:16
2011 m. spalio 9 d. 14:00:10
2011 m. spalio 8 d. 22:22:32
Dėkui
2011 m. rugsėjo 1 d. 15:26:24
2011 m. rugsėjo 1 d. 15:25:14
2011 m. rugpjūčio 29 d. 12:40:32