išgirdau kažkur daina ir niekaip negaliu surasti atlikejo ir dainos pavadinimo. Gal žinote? tik prisimenu kelias eilutes:
ir po tukstancio metu taves man reikes net jei tektu sugrizti is laimes zvaigzdes
koks tiksliai sitos dainos atlikejas? originala zinau, Gnarls Barkley - Crazy. O cia kita versija, ar kaip? gal kas turit, parasykit pavadinima, pagal kuri galeciau susirast.
Telefonas rašė: Sveiki,
Keliose maximose groja tokia daina pastarosiomis dienomis. lyricu nelabai girdejau. stilius i Matt Monro(born to be free) . Nezinau kaip dar daugiau apibudinti. Rami tokia dainele. Su skardoku vokalu lyg ir.
Radau pats
Louis Armstrong - What a wonderful world
famas669 rašė: Sveiki, sita daina isgirdau per \"Moterys meluoja geriau\" serija kai kristina ejo ziedlapiu keliu nubarstytu to advokato.. Bei irasiau su mikrafonu..Isanksto didelis didelis aciu!!!
Sveiki, sita daina isgirdau per \"Moterys meluoja geriau\" serija kai kristina ejo ziedlapiu keliu nubarstytu to advokato.. Bei irasiau su mikrafonu..Isanksto didelis didelis aciu!!!
sveiki,
gal kas atpažinote dainą iš naujausios Vodafone reklamos, kurioje vyrukas lanksto visus daiktus? Australijos ir kitų šalių (bent kiek man teko rasti) Vodafone reklamose groja kita daina, todėl niekaip nerandu kas yra lietuviškosios versijos autorius. (:
Keliose maximose groja tokia daina pastarosiomis dienomis. lyricu nelabai girdejau. Na balsas panasus i Joe Cocker, o stilius i Matt Monro(born to be free) . Nezinau kaip dar daugiau apibudinti. Rami tokia dainele. Su skardoku vokalu lyg ir.
Nežinau nei kas atlieka šią dainą, nei pavadinimo tik prisimenu vieną eilutę, "Ant pasaulio krašto tau Dievas laišką rašo" (ar kažkas pan.) gal kas galėsit padėti
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2010 m. spalio 15 d. 09:03:26
ir po tukstancio metu taves man reikes net jei tektu sugrizti is laimes zvaigzdes
2010 m. spalio 11 d. 18:31:42
koks tiksliai sitos dainos atlikejas? originala zinau, Gnarls Barkley - Crazy. O cia kita versija, ar kaip? gal kas turit, parasykit pavadinima, pagal kuri galeciau susirast.
2010 m. spalio 10 d. 16:45:11
Sveiki,
Keliose maximose groja tokia daina pastarosiomis dienomis. lyricu nelabai girdejau. stilius i Matt Monro(born to be free) . Nezinau kaip dar daugiau apibudinti. Rami tokia dainele. Su skardoku vokalu lyg ir.
Radau pats
Louis Armstrong - What a wonderful world
2010 m. spalio 8 d. 23:53:43
Žinau, tik žodžius, kurie lyg ir prie priedainio ''hit me'', kažkas tokio. Roko daina.
radau.
2010 m. spalio 8 d. 13:05:01
2010 m. spalio 7 d. 13:08:13
2010 m. spalio 5 d. 22:15:18
Sveiki, sita daina isgirdau per \"Moterys meluoja geriau\" serija kai kristina ejo ziedlapiu keliu nubarstytu to advokato.. Bei irasiau su mikrafonu..Isanksto didelis didelis aciu!!!
Daina.wma - 1.1 Mb
Katie Melua - What I Miss About You
2010 m. spalio 5 d. 21:15:02
Daina.wma - 1.1 Mb
2010 m. spalio 4 d. 09:24:42
vieną rytą, o gal vakarą,
vieną žiemą, o gal vasarą
Kiek išsiaiškinau, čiau pagal A.Baltakio eiles. Galbūt kas nors galite pagelbėti?
2010 m. spalio 3 d. 22:52:28
gal kas atpažinote dainą iš naujausios Vodafone reklamos, kurioje vyrukas lanksto visus daiktus?
2010 m. spalio 1 d. 23:54:16
Keliose maximose groja tokia daina pastarosiomis dienomis. lyricu nelabai girdejau. Na balsas panasus i Joe Cocker, o stilius i Matt Monro(born to be free) . Nezinau kaip dar daugiau apibudinti. Rami tokia dainele. Su skardoku vokalu lyg ir.
2010 m. rugsėjo 23 d. 09:40:18
Sveiki.Per lietuvos talentu anonsa isgirdau daina."Ir kodel kodel gi broli tu ir vel ir vel isjoji" gal kas pavadinima zinot?
Tai Bjelle ir Peru "Brolužis"
https://www.youtube.com/watch?v=jjo4Oj8Fo tM
2010 m. rugsėjo 15 d. 23:18:59
2010 m. rugsėjo 5 d. 14:21:23
2010 m. rugpjūčio 31 d. 09:28:19
2010 m. rugpjūčio 29 d. 22:30:03
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:12:29
Gal žinote dainos pavadinimą,kur dainuoja Reamonn(nors gal ir klystu),priedainis toks: (She set me free)?
aha, turbut sita? https://www.music.lt/Set-Me-Free-...aina- 43131.html
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:41:36
2010 m. rugpjūčio 27 d. 13:32:07
2010 m. rugpjūčio 27 d. 12:59:13