Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kai nežinai grupės / atlikėjo ir dainos pavadinimo, o tik kelis žodžius, klausk čia!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456 ... 56
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2010 m. gruodžio 26 d. 02:05:53
Snieguracka_ rašė:
Turiu problemytę... Vaikščiojau kažkada Oze New Yorker parduotuvėje ir ten grojo vieną dainą. Balsas manau ten buvo vaikino, bet pats tembras toks lemtingas, tragiškas ir jis kažkaip dainavo ...passion of love... šeip daina tokia lėtoka, bet kažkokia pusiau lliūdna, pusiau tragiška. Ir vat nžn kur ją rasti. Žadu vėlo eiti ir trintis new yorkeryje gal užgaudysiu tą dainą bet gal Jūs iš mano labai kuklių prisiminimų ką nors atkastumėte? Žinojau daugiau dainos žodžių ir TIKRAi maniau kad prisimninsiu, bet paskui ir pamiršau

ar vyras ar moteris dainavo. ar grupe?

Atsakyti
Snieguracka_
2010 m. gruodžio 26 d. 02:01:18
Turiu problemytę... Vaikščiojau kažkada Oze New Yorker parduotuvėje ir ten grojo vieną dainą. Balsas manau ten buvo vaikino, bet pats tembras toks lemtingas, tragiškas ir jis kažkaip dainavo ...passion of love... šeip daina tokia lėtoka, bet kažkokia pusiau lliūdna, pusiau tragiška. Ir vat nžn kur ją rasti. Žadu vėlo eiti ir trintis new yorkeryje gal užgaudysiu tą dainą bet gal Jūs iš mano labai kuklių prisiminimų ką nors atkastumėte? Žinojau daugiau dainos žodžių ir TIKRAi maniau kad prisimninsiu, bet paskui ir pamiršau

Atsakyti
juozulis
2010 m. gruodžio 11 d. 15:50:03 2010-12-11 15:50:59
reikia dainos:
priedainis:
last night everybody talk about last night

Atsakyti
pagalve
2010 m. lapkričio 24 d. 00:07:38
Justee rašė:
https://www.youtube.com/watch?v=N4 lhJj4tZWM
Gal zinote koks cia gabalas? tikslus pavadinimas?
https://www.youtube.com/watch ?v=e9wXO8EFMNE tikriausiai šitas

2010 m. lapkričio 23 d. 23:59:23
https://www.youtube.com/watch?v=N4lhJj4tZ WM
Gal zinote koks cia gabalas? tikslus pavadinimas?

Atsakyti
Rutonė
2010 m. lapkričio 22 d. 18:33:05
onewildflower rašė:
gal kas nors žinote, kokia čia (nuo 07:12) daina ir kas ją atlieka? (atleiskit jau man, kad tiek iki jos reikia laukti ) https://www.youtube.com/watch?v=1...featu re=related

Na bet ir klausimą kad uždavei, brangioji.... pusę galiu atsakyt. Tai Miserere, ir aišku tiek, kad vienas iš dainavusių yra Luciano Pavarotti (tą ir pati puikiai žinai), na bet antrojo balso niekaip neidentifikuoju..... Netinka nei Zucchero, nei Bocelli, nei Bono, nei Danilo Torroni.... :?

Atsakyti
onewildflower
2010 m. lapkričio 22 d. 13:57:06
gal kas nors žinote, kokia čia (nuo 07:12) daina ir kas ją atlieka? (atleiskit jau man, kad tiek iki jos reikia laukti ) https://www.youtube.com/watch?v=1...featu re=related

2010 m. lapkričio 12 d. 23:09:40
TaPatiOlivija rašė:
FOLDAS rašė:
ai bsk bet no liferis nesu bet cia neesme man tos dainos reikia nezinau atrodo gal kas is tnn ar dj dalgis dainuoja bt nieko panasaus nerandu gal kas is cia esanciu zino ?
girdėjau, kad tas game plauna smegenis

tj jei neturi ko veikt ir losi belekiek nu gal ir plauna bt as tik seip kartais palosiu na baikim apie ta game geriau pasakyk kaip ta daina vadinas jei zinai na arba kas ja atlieka

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. lapkričio 12 d. 21:46:39
FOLDAS rašė:
ai bsk bet no liferis nesu bet cia neesme man tos dainos reikia nezinau atrodo gal kas is tnn ar dj dalgis dainuoja bt nieko panasaus nerandu gal kas is cia esanciu zino ?
girdėjau, kad tas game plauna smegenis

Atsakyti
FOLDAS
2010 m. lapkričio 12 d. 21:44:03

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. lapkričio 12 d. 21:34:05
FOLDAS rašė:
Sveiki. gal kas zinot ALEKSANDRAS MAKEJEVAS uzdaryk mane teveli sios dainos perdainavima nezinau kas dainuoja o ieskot ieskojau bet nieko neradau tik https://www.youtube.com/watch?v=XA3vSzE3G kM va sitas video nuo 4min prasideda sita daina jei kas zinot pavadinima ir kas ja atlieka parasykit cia labai ačiu

chi Žaidi Lineage2?

Atsakyti
FOLDAS
2010 m. lapkričio 12 d. 21:29:21
Sveiki. gal kas zinot ALEKSANDRAS MAKEJEVAS uzdaryk mane teveli sios dainos perdainavima nezinau kas dainuoja o ieskot ieskojau bet nieko neradau tik https://www.youtube.com/watch?v=XA3vSzE3G kM va sitas video nuo 4min prasideda sita daina jei kas zinot pavadinima ir kas ja atlieka parasykit cia labai ačiu

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. lapkričio 12 d. 13:10:41
Muhamedas rašė:
Kas atlikejas sios dainos?
https://www.videogaga.lt/video?id=olgsrxj krbybmojdb

Lava su daina "Vova"

Atsakyti
Muhamedas
2010 m. lapkričio 12 d. 13:04:39
Ragatkee
2010 m. lapkričio 11 d. 17:41:52
Gal kas žino šią dainą? Priedainis: "Laimės mes troškom abu, ji akmenim mus apmėtė, dabar aš bijau pagalvoti, kad galiu į akis tau žiūrėti...".. Daugiau ištraukų " Ir šią naktį laimingas esu, kad mes audžiam šią mėlyną tylą..." ; " Čia pražydo balta obelis, prisišliejus prie mėlyno klevo, čia ir ........... atšuoliavo ir vėl nušuoliavo".. Gal ir padariau kur klaidų, bet tik tiek pamenu.. Būčiau labai dėkinga..

Atsakyti
FOLDAS
2010 m. lapkričio 11 d. 16:34:57
Sveiki. gal kas zinot ALEKSANDRAS MAKEJEVAS uzdaryk mane teveli sios dainos perdainavima nezinau kas ka dainuoja o ieskot ieskojau bet nieko neradau tik va sitas video nuo 4min prasideda sita daina jei kas zinot pavadinima ir kas ja atlieka parasykit cia labai ačiu

Atsakyti
baliavas77
2010 m. spalio 30 d. 16:07:50
Gal kas galite pasakyti senos geros rusiškos klubinės dainos pavadinimą, niekaip nerandu, nežinau kas atlieka ir pan.

Rusiškai nelabai moku bet žodžiai kažkas pan į : mechti ushly, on stanet rukadam ar pan )

Atsakyti

2010 m. spalio 30 d. 12:06:55
Katukee rašė:
as tik tezinau kelis sios dainos zodziu ir jei butu tokie "sa la la tau as dainuoju sirdyje meile nesioju o pa pa kas ryta buciuoju tau vienai geles dovanoju" kas zino sitos dainos atlikeja ir pavadinima? is anksto lb aciu

ŽYGIS - ŠA LA LA

Atsakyti
Katukee
2010 m. spalio 30 d. 11:20:18
as tik tezinau kelis sios dainos zodziu ir jei butu tokie "sa la la tau as dainuoju sirdyje meile nesioju o pa pa kas ryta buciuoju tau vienai geles dovanoju" kas zino sitos dainos atlikeja ir pavadinima? is anksto lb aciu

Atsakyti
Evilboy
2010 m. spalio 20 d. 19:37:38
nemiegu rašė:
sveiki,
gal kas atpažinote dainą iš naujausios Vodafone reklamos, kurioje vyrukas lanksto visus daiktus? Australijos ir kitų šalių (bent kiek man teko rasti) Vodafone reklamose groja kita daina, todėl niekaip nerandu kas yra lietuviškosios versijos autorius. (:

aha, aš irgi norėčiau, kad kas nors pasakytumėte šito dainos pavadinimą

Atsakyti
Puslapiai: 123456 ... 56
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Richard Wagner Richard Wagner
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:14 - Silentist
Nebera Guy Klucevsek avant-garde akordeonisto grojusio su Laurie Anderson, Tom waits, John Zorn. RIP
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
06:44 - Silentist
Romantic mode:
With the rays of morning light that shines
Paints a smile across your pretty face
I know everythings alright
sWeeT, sWeeT is the night
Now you are near
Dark, dark were the days
They disappear
sWeeT, sWeeT is the night
(Piosenka do WeeTolda)
06:30 - Silentist
LABAS RYTAS. Jimmy pop is saying nothing romantic or delicious. He's saying that he's worried he will suffer premature ejaculation, and that he has a small penis, and the last bit is a reference to precum. (BAD TOUCH)
06:25 - Silentist
Just like the Coca-Cola stock you are
inclined
To make me rise an hour early just like Daylight Savings Time
if I capsize on your thighs high tide, B5 you sunk my battleship
Please turn me on I'm Mister Coffee with an automatic drip
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
08:43 - Silentist
Squeeze me, baby, till the juice runs down my leg. When you squeeze my lemon, I’m gonna fall right out of bed. LABAS RYTAS, plantatoriai
22:43 - einaras13
Jei trumpai tariant - nerealiai. Planto dumplės praktiškai nesusidėvėjusios, kai užtraukia net pats vibruot pradedi. O ir Saving Grace yra labai solidūs instrumentalistai. Pabandysiu rasti laiko ir suraityti ilgesnį pasisakymą.
20:54 - einaras13
Tas pasisekimas kainavo visai nemažai dešimčių eurų. Reportažo nepažadu, music.lt man nuo kovido nebesiūlo reportažus serviruoti. Bet gal tiesiog pakankamai noro bus ir parašysiu taip.
19:57 - Alvydas1
Tikimės reportažo.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 307
  Iš viso užsiregistravę: 73631
  Naujausias narys: valeriehea
  Šiandien apsilankė: 112470