But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Tetis moka siektiek, bet ir tai kartais mane kviecia. O mama tai dar bandziau mokint, bet nelabai kas isejo.. Tik mokescius susimoka o jei siaip ka nors susizinot reikia tai manes paparao
kai mano teciuj kas pagenda-kokia nors technika, jis wisada mane kviecia
o seip-tetis kartais ilenda-palandzioja, zaidimus kartais zaidzia, o mama-buvo karta prisedus-mokescius sumoket, tai kol ji sumokejo.... seip-nei vienas zmogiskai naudotis juo nemoka..mama sako-kad eis i kompiuteriu kursus bet man kazkaip nesitiki
Tėtis moka šiek tiek - laikraščius ir kitas naujienas paskaityt ir emailą one.lt patikrint. Dabar išvis naglas jaučiasi - one.lt mano draugės gezą draugaut kviečia.
O mama.. Darbas jos kompiuteriu. Tai nelabai ir domėjaus kiek ji moka.
tėtis kompiuterių žinovas, labai gerai moka knaisiotis tiek po įjungtą, tiek po išjungtą kompiuterį...
mama visiškai pasiklydus - mokėsi, neišmoko anglų kalbos, ne viską moka, todėl mane kviečia, o aš jai nenoriu nieko aiškint, nes po to jinai žiūrės mano paštą ir t.t.
Viskas priklauso nuo to, ka tevai veikia. Jei darbe prisireikia kompo - tai ir ismoksta juo naudotis. O jei ne, tokiu atveju tik vienas kitas tevas/mama entuziastai atsiranda, kurie savo noru ryztasi tokiai naujai patirciai
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. birželio 7 d. 14:14:24
2010 m. birželio 7 d. 13:54:50
2010 m. birželio 7 d. 12:37:19
2010 m. birželio 7 d. 12:22:21
2010 m. birželio 7 d. 12:15:44
2007 m. vasario 25 d. 19:16:27
o seip-tetis kartais ilenda-palandzioja, zaidimus kartais zaidzia, o mama-buvo karta prisedus-mokescius sumoket, tai kol ji sumokejo....
2007 m. vasario 25 d. 14:39:50
2007 m. vasario 25 d. 14:04:06
2007 m. vasario 25 d. 12:50:18
tėtis...hm na įsijungti manau mokėtų.
2007 m. vasario 9 d. 20:31:14
O mama.. Darbas jos kompiuteriu. Tai nelabai ir domėjaus kiek ji moka.
2006 m. spalio 29 d. 14:54:28
2006 m. spalio 23 d. 21:29:19
2006 m. spalio 13 d. 11:31:49
2006 m. rugpjūčio 14 d. 21:17:45
mama visiškai pasiklydus - mokėsi, neišmoko anglų kalbos, ne viską moka, todėl mane kviečia, o aš jai nenoriu nieko aiškint, nes po to jinai žiūrės mano paštą ir t.t.
2006 m. rugpjūčio 14 d. 20:25:43
2006 m. rugpjūčio 10 d. 11:11:07
2006 m. rugpjūčio 10 d. 11:07:57
2006 m. rugpjūčio 7 d. 19:16:29
2006 m. rugpjūčio 7 d. 17:55:13
2006 m. rugpjūčio 5 d. 21:34:16