tetis tai moka, o mama gal labiau mano kad moka. jeigu jau jinai seda prei kompiuterio tai mes su sese is kart begam visus darbus savo paliktus isjungt ir viska, nes paprastai mama ka nors pridirba ir aiskina kad nieko nepadare
Tėtis tai dar moka visai normaliai,nes biški tenka su juo dirbti.Mama..na spausdinti moka,bet jei man nestebint ji su kompu padirbtų turbūt ne kas būtų.
mmm. pamenu kazkada gryztu is parduotuve (pc buvo ijungtas) pajudinu poele, monitorius isijungia,m ziuriu juoda viskas. na ta prasme ekrano uzsklanda juoda. ne vienos ikonos. tik recycle bin. restartinu pc. tas pac. "mamaaaaaaa ka nebuvai prie kompiuterio"."mm buvau siek tiek" "matai akd viskas ismesta" "galvojau, kad nepastebesi..."o siaip jai reikia siust ataskaitas darbo. sako, ismokyk mane siust. hmm. kaip as tave ismokysiu dirbt su exeliu, ji tu su wordu nemoki. moku. zinai, aks yra wordas? ne..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Nea, nemoka, ir, kazkodel, viskai nenori ismokti..
mama tai moka, bet tevo zinios apsiriboja kompiuterio ijungimu. As turiu stoveti salia ir jam viska padeti darryti
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Na tėvai moka, bet jau kaip man juokas ima kai spaudina ką nors nu šakės su vienu prištu ir kol randa kokią raidę tai nusišaut gali. Mama neblogai moka su kompu jai ir darbe reikia ir pan, bet jau kartais kaip užknisa kai net elmentariausių dalykų nemoka, kartais būna sėdi kokioj pamokoj atvaro į pamoką (ji mokytoja) ir sako tipo ateik nelaimė atstiko. Ateinu kompas pastrigęs restartuot nemoka, bandžiau išmokint trijų pirštų kombinaciją ctrl+alt+del bet niekaip jai ten nesigauna. Tėtis tai dažniausiai delfyje sėdi. Bet sykį sugalvojo ir music.lt apsilankyti. Tipo apie grupes pasiskaitinėti, gerai, kad mano niko nežinojo o tai aš ten turėjau kelis girtuoklingų įspūdžių pilnus dienoraščius. Ai dar atsmineu sykį grįžtu namo o mama į mano failus įlindusi skaitinėja sensacingą medžiagą. Gerai, kad nein į my computer D disk ir ten yra failas fotos. Rastų jį tai nežinau, nežinau kaip ten broliui būtų, nes ten yra tokių pilna fotkių iš jo baliukų.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 8 d. 18:30:39
2005 m. lapkričio 8 d. 18:17:14
2005 m. lapkričio 8 d. 18:13:00
2005 m. lapkričio 8 d. 18:09:31
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:27:57
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:21:29
2005 m. rugsėjo 28 d. 07:31:26
2005 m. rugsėjo 5 d. 08:58:25
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 4 d. 11:29:30
2005 m. rugsėjo 4 d. 11:28:24
2005 m. rugsėjo 4 d. 11:15:22
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugsėjo 4 d. 10:40:13
2005 m. rugsėjo 4 d. 10:37:57
2005 m. rugpjūčio 16 d. 09:35:00
2005 m. rugpjūčio 14 d. 16:02:15
bet mama užknisa, kai klausia visokių nesamonių...
2005 m. rugpjūčio 4 d. 07:16:52
mama kuri laika nezinojo kaip ikist diskeli 'i kompiuteri' tai treniravosi
2005 m. rugpjūčio 4 d. 06:26:23
2005 m. rugpjūčio 3 d. 22:30:08
2005 m. rugpjūčio 3 d. 22:10:46
2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:54:20