mama tai visai nemoka o tetis tik tiek kiek jam butina darbe( o tai lb mazai)
and teach them to hate this place...
nu tetis tai normaliai su juo elgiasi, bet va mama klavetura ir pele liechia taip lyg bijotu ka nors sugadint, man shiaip juokinga i r nervai nelaiko y ja zhiuret kaip jinai ten kokios raide ieshko ir neranda...
nu jie su kompajs dirba. bet tipo mano tewelis brangiausias taj geriau uzh mane matyt moka. "matyt" nerejkia. tikraj geriau wat ash negaliu kajp jam pawydzhiu jo kompo.... shakes. tox dellas su kaukolem. welnias....
tetis isvis nemoka nors jei reiketu labai gal sumastytu kaip ijungti... Mama lanke kazkada kursus, bet darbe kompo nebuvo tai pamirso, o namie neturedavo laiko ir noro prisest.Dabar darbe turi kompa tai mokinas kaip naudotis biski ir po neta narso jei nezio ka spaust tai iskart man skambina, bet kol isaiskini pacius elementariausius dalykus.. tai va as kolkas geriausiai moku naudotis
mama dirba tik su savo programom o tevas kiek zinau moka tik jam dabar nelabai reikia....tai net nepriseda...
mano tevai tai naudojasi juo tikrai neblogai. abieju darbai susije su kompiuteriu ir jie maigo ji kiekviena diena (kaip ir as ) mano tevas tai is viso nesulyginamas profas kompuose, jei tik kas, is karto kreipiuosi i ji mama kol kas dar naudojasi uz mane prasciau, bet moka kai ka, ko nemoku as... bet manau, kad ja prisivysiu as greitai, o ji mane nelabai...
Tetis moka,bet ... jei reikia kazka nuspausti,tai 15min. nagrineja kas bus,jei paspausi, pasiziuri kokioj knygoj apie kompa, ir tik tada vis dar abejodamas paspaudzia..labai atsargus tas mano tetis..
Mama visai nieko nemoka,ji isvis nenorejo kompo pirkti, bet kadangi didzioji dauguma musu seimos nariu norejo,jai teko nusileisti.. as nemanau,kad ji zino,kaip reikia kompa pvz. isjungti..
taip.. tėvas moka naudotis, bet aš vis tiek daugiau suprantu (nes jo ir anglų k. žinios siauros). ir šiaip naudotis, ir internete naršyti, bet irgi, kaip dauguma tėvų, rašo vienu - dviem pirštais. mama labai gerai naudojasi Word'u ir Exel'iu bei dar pora panašių programų, o rašo dviem - keturiais pirštais ;] moka naršyti internete, susirast informacijos, bet ir už ją daugiau nusimanau ;]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 1 d. 16:33:00
2005 m. birželio 1 d. 16:31:42
2005 m. birželio 1 d. 16:17:29
2005 m. birželio 1 d. 16:17:17
2005 m. birželio 1 d. 16:12:02
2005 m. gegužės 30 d. 14:25:03
2005 m. gegužės 26 d. 15:35:37
2005 m. gegužės 26 d. 15:25:22
2005 m. gegužės 26 d. 14:54:24
o mama tai isjunkt moka..niu dar ijunkti...na cia wisos jos zinios apie kompiuterius...
2005 m. gegužės 26 d. 14:49:13
2005 m. gegužės 26 d. 14:20:42
2005 m. gegužės 22 d. 09:30:07
2005 m. gegužės 22 d. 09:04:32
2005 m. gegužės 22 d. 08:54:07
bet kiekwienas su sawom programom wa!!!
2005 m. gegužės 22 d. 08:42:26
2005 m. gegužės 22 d. 08:30:58
Mama visai nieko nemoka,ji isvis nenorejo kompo pirkti, bet kadangi didzioji dauguma musu seimos nariu norejo,jai teko nusileisti..
2005 m. gegužės 10 d. 18:21:23
2005 m. gegužės 7 d. 16:19:23
2005 m. gegužės 7 d. 16:18:43
2005 m. gegužės 7 d. 16:18:19