aisku moka ;] ir mane ismoke, jei ko nezinau tai tewu klausiu ;]
Mama lanke kompiuteriu kursus, tai elementariausius dalykus moka parashyti. Juokingai rasho, spaudzhia su vienu pirshtu teksta Moka ir internetu naudotis ir informacijos nete ieshkoti. Gerai, kad moka, nes shiuo metu tik ir susirashinejam e-mailais. Juokingiausia buna, kai konors nemoka. Gali valanda laiko prasedet prie vienos programos ir galvoti kodel nesigauna kazhko padaryti. Sakyk nesakius, kad tai neimanoma, ji vistiek ishradineja dvirati antra karta Prie kompo nelabai megdavau leisti, nes vis pridaro kokiu nesamoniu, zhiurek jau kazhka paspaude
na, mano tevu gyvenimas be kompo neimanomas. abu tevai architektai ir visa ju kuryba patalpinta kompe. mama tik eskizuoti kompu moka, na o tetis ir internete panarsho ir net zaidimus zaidzia kur reikia 4 klvishu kombinacijos na, o siap tevukas esant reikalui A4 formato teksta per kokias 2 valandas surenka, tiksliau vienu pirshtu i raides baksnoja
gyvenu kaip moku gyvent...
Nupirko vaikam kompa. Tevas jaunesniojo ir klausia jo kaip su juo zaisti ir t.t. o tas atsako:
- Tete, prieik prie jo ir sakyk: "Labas. As Jonas. As noreciau su tavim pazaisti".
(Tikriausiai tada vaikas gavo i kaili)
E ka čia daba galvoji iš savo tevu šaipisios?
Na tevas geriau biški moka... moka ijungti, moka išjungti, moka i interneta ieiti, pažaisti kortas internete., nelabai moka patikrinti el. pašta, bet ji turi.
Motina tipo dirbti su wordu moka
tiesa keistokai pelite laiko...
viskas čiki
Man atrodo, šiek tiek nuo metų priklauso: jei tėvai dirba darbus, nesusijusius su kompais, tai kuo vyresnio amžiaus, tuo mažiau žino. Mano tėvukas išmoko tik su pele elgtis, kai šachmatais norėjo prieš kompą sužaisti
Ir papasakokit, gal kokų juokingų, linksmų istorijų yra nutikę, kai tėvai bandė "susikalbėti" su kompiuteriu, bet neišėjo
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 7 d. 16:14:31
2005 m. gegužės 7 d. 16:12:17
2005 m. gegužės 2 d. 14:35:09
2005 m. gegužės 2 d. 14:34:27
2005 m. gegužės 2 d. 14:15:49
2005 m. gegužės 2 d. 12:59:19
2005 m. gegužės 2 d. 12:58:08
ne siaip mama tai gerai nusimano . .
2005 m. gegužės 2 d. 12:58:02
2005 m. gegužės 2 d. 12:51:30
o tetis moka ijungti, bet tik tiek, seip brolis kazka moka, bet as geriausiai is visu
2005 m. gegužės 2 d. 12:47:39
2005 m. gegužės 2 d. 12:28:40
2005 m. gegužės 2 d. 12:23:41
2005 m. gegužės 2 d. 12:22:25
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 2 d. 12:21:58
2005 m. gegužės 2 d. 12:17:15
Linxma istorija is kaimynu gyvenimo:
Nupirko vaikam kompa. Tevas jaunesniojo ir klausia jo kaip su juo zaisti ir t.t. o tas atsako:
- Tete, prieik prie jo ir sakyk: "Labas. As Jonas. As noreciau su tavim pazaisti".
(Tikriausiai tada vaikas gavo i kaili
2005 m. gegužės 2 d. 12:02:40
Na tevas geriau biški moka... moka ijungti, moka išjungti, moka i interneta ieiti, pažaisti kortas internete., nelabai moka patikrinti el. pašta, bet ji turi.
Motina tipo dirbti su wordu moka
tiesa keistokai pelite laiko...
viskas čiki
2005 m. balandžio 30 d. 22:57:33
Ir papasakokit, gal kokų juokingų, linksmų istorijų yra nutikę, kai tėvai bandė "susikalbėti" su kompiuteriu, bet neišėjo