Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gruodžio 10 d. 20:14:54
man bulvės fri makdonalde skaniausiosir koteiliaio mėsainių ir pan nevalgau, nes esu vegetarė.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
man tai skanu ir labai (turiu omenyje bulvytes fri ir panasiai, nes mesos nevalgau). o siaip, kai mama buna darbe, as ziauriai tingiu gamintis maista, tai pasigaminu arba greito gaminimo sriubu, arba saldytu bulvyciu issikepu arba pica pasisildau ir panasiai.. ai, dar kartais cebureku pakeliui is mokyklos nusiperku (su grybais arba suriu).
man jis patinka bet ziauriai nesveikas kai pagalvoji ui ...siurpuliukas perbega bet daug negaliu ir taip jo valgyti nors lb noreciau nes mano miestuke jo nera
Oooooo... what does this button do?
McDonalds - kitaip, liaudyje dar vadinamas Fuck foodo platintojas.
Nepatinka, nepripazistu. Teko girdeti, kaip is tikruju ten maistas gaminamas is tu, kurie JAV dirbo toj pramonej. po to, kai gauni tokio turinio zinutes, kaip : "prizadek man, kad niekada niekada niekada nevalgysi McDonalds", kazkaip nesinori net i ji ziuret ar galvot.
Globalizacijai - NE!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 10 d. 20:14:54
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. gruodžio 10 d. 20:08:44
2005 m. gruodžio 10 d. 11:01:41
2005 m. gruodžio 9 d. 19:44:56
2005 m. gruodžio 9 d. 13:43:00
2005 m. gruodžio 9 d. 13:11:51
2005 m. gruodžio 9 d. 13:02:24
2005 m. gruodžio 9 d. 12:23:31
2005 m. gruodžio 7 d. 16:33:04
2005 m. gruodžio 7 d. 15:51:10
2005 m. gruodžio 6 d. 10:38:52
ejq jau, kebabai valdo!
eik tu su tais savo kebabais
2005 m. gruodžio 6 d. 08:33:56
2005 m. gruodžio 6 d. 08:13:56
O aš mėgstu svogūnus. Jei nereikia rodytis visuomenėj - labai mielai jų kartais apsiryju.
O mane vien nuo ju kvapo... net nuo minties, kad as juos tureciau valgyti supykina...
2005 m. gruodžio 6 d. 08:12:40
2005 m. gruodžio 6 d. 08:00:46
2005 m. gruodžio 5 d. 21:55:38
2005 m. gruodžio 5 d. 19:30:30
2005 m. gruodžio 1 d. 14:54:57
2005 m. gruodžio 1 d. 14:47:00
2005 m. gruodžio 1 d. 10:08:03
Nepatinka, nepripazistu. Teko girdeti, kaip is tikruju ten maistas gaminamas is tu, kurie JAV dirbo toj pramonej. po to, kai gauni tokio turinio zinutes, kaip : "prizadek man, kad niekada niekada niekada nevalgysi McDonalds", kazkaip nesinori net i ji ziuret ar galvot.
Globalizacijai - NE!