jei gadini skrandi ir visa kita, tai gaidn is pagrindu
kaip sakoma - kad ara, daryk gerai!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nesilankau. pas mane jo nėra, o jei ir būtų, vargu, ar eičiau. net būdama maža taip labai jo nemėgau.. nors norėjau tada Happy meal'o dėl žaisliukų..
šiaip LTU McDakai dar nėra tokie žiaurūs kaip štatuose. ten mėsa dirbtinė, o salotos šaldytuve laikomos daugiau kaip po savaitę ar dvi. išimtos jos būna bespalvės, o tik pašildžius mikrobangėj įgauna "normalią" žalią spalvą.. žodžiu, skanu ir sveika
greitas maistas yra jega,bet mcdonalds tik lasiniu auginimui.....
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 1 d. 08:45:20
2005 m. lapkričio 30 d. 19:36:08
jo.......tragikomedija
2005 m. lapkričio 30 d. 19:23:14
2005 m. lapkričio 30 d. 19:06:03
kaip sakoma - kad ara, daryk gerai!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 30 d. 18:30:27
2005 m. lapkričio 30 d. 18:06:05
2005 m. lapkričio 30 d. 17:57:36
2005 m. lapkričio 30 d. 17:34:20
2005 m. lapkričio 30 d. 17:33:32
šiaip LTU McDakai dar nėra tokie žiaurūs kaip štatuose. ten mėsa dirbtinė, o salotos šaldytuve laikomos daugiau kaip po savaitę ar dvi. išimtos jos būna bespalvės, o tik pašildžius mikrobangėj įgauna "normalią" žalią spalvą.. žodžiu, skanu ir sveika
2005 m. lapkričio 30 d. 17:28:47
Nu siajp man patinka.. mmm..
2005 m. lapkričio 30 d. 17:23:15
kaip nuodas koks
2005 m. lapkričio 30 d. 17:21:05
2005 m. liepos 22 d. 16:56:23
2005 m. liepos 22 d. 14:16:23
2005 m. liepos 22 d. 13:54:11
2005 m. liepos 21 d. 19:00:29
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. liepos 21 d. 12:57:06
2005 m. birželio 7 d. 21:22:58
2005 m. birželio 7 d. 16:43:11
2005 m. birželio 7 d. 16:22:24