Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manot apie "McDonalds" ir, apskritai, greitą maistą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stripped
2010 m. kovo 29 d. 22:22:51
LustaEtano rašė:
McDonalds, Nesveika, tiesa, riebu ir tiesa... Bet skanu... E621 padaro savo ;>
Kad ir žinau kad prikimšta sh ten, bet ledai tai skanūs, ir karšti pyragėliai su obuoliukais. Va dar kava dažnai ten rytais imu.
Nors man asmeniškai, jei kas perkat maistą Statoil degalinėse nusipirkit kada mėsainį pas juos. Atneš tokį griozdišką muštinį su baisiai skanų... vat tą galiu ėst ir ėst.
Nesenai (na kaip pasakius nesenai) atsidarė hezburger.. ar kaip ten. Man ten geriau nei mcdas... kažkaip jei valgai tai natūralesnis maistas... tik kad jie labai neprieinamose vietose pastatyti... Da shit.

Bet kuriame restorane užsisakęs sumuštinį,picą ar burgerį - sveiko maisto negausi.Nėra taip - mcdonalde ,blogi hamburgeriai,o burgerking - sveikesni,geresni

2010 m. kovo 29 d. 22:18:11
McDonalds, Nesveika, tiesa, riebu ir tiesa... Bet skanu... E621 padaro savo ;>
Kad ir žinau kad prikimšta sh ten, bet ledai tai skanūs, ir karšti pyragėliai su obuoliukais. Va dar kava dažnai ten rytais imu.
Nors man asmeniškai, jei kas perkat maistą Statoil degalinėse nusipirkit kada mėsainį pas juos. Atneš tokį griozdišką muštinį su baisiai skanų... vat tą galiu ėst ir ėst.
Nesenai (na kaip pasakius nesenai) atsidarė hezburger.. ar kaip ten. Man ten geriau nei mcdas... kažkaip jei valgai tai natūralesnis maistas... tik kad jie labai neprieinamose vietose pastatyti... Da shit.

2010 m. kovo 29 d. 21:37:50
jis neskanus, nesveikas. nevalgau

Atsakyti
loVePresley
2009 m. lapkričio 29 d. 21:33:22
na prisideciau prie tos tavo akcijos Stripped, bet jau esu tokia, kad isitikint noriu pati kuo ten tas slykstus maistas yra.

2009 m. lapkričio 29 d. 21:30:49
Tas kad tos bulvytės PADORIOS geriausiu atveju

Atsakyti
Stripped
2009 m. lapkričio 29 d. 21:20:51
loVePresley rašė:
McDonalds bulvyčių neatsisakyčiau

Niekaip nesuprantu,kaip žmonės gali ryti tas taukuotas lazdeles.Nėra ten jokių bulvių,atsipeikėkit vafliai...Šūdas paskutinis ten... Norėčiau padaryti akciją - papiketuoti ,atsineščiau plakatų su nutukusių amerikiečių nuotraukom - tegu visi valgo ir žiūri,kas atsitiks ir jiems...

2009 m. lapkričio 29 d. 20:18:59
loVePresley rašė:
mass_hysteria, nejaugi nenorėtum bulvyčių? D

Nei jų, nei ko nors kito, ką ten parduoda.

2009 m. lapkričio 29 d. 12:54:31
mass_hysteria, nejaugi nenorėtum bulvyčių? D

2009 m. lapkričio 28 d. 23:19:15
sunku atsakyti.. zavintis

Atsakyti
mass_hysteria
2009 m. lapkričio 28 d. 17:28:19
Man tai jis nėra tiek skanus, kad patiktų. O dar pagalvojus koks jis nesveikas, tai man tikrai nesunku jo atsisakyti.

2009 m. lapkričio 28 d. 17:17:41
McDonalds bulvyčių neatsisakyčiau

2009 m. lapkričio 24 d. 21:12:58
Valgiau porą kartų gyvenime McDonald's. Nu buvo skanu. O ar sveika/nesveika tada mažiausiai rūpėjo.

Atsakyti
latras
2009 m. lapkričio 23 d. 23:00:10
valgau greita maista tik del to kad svorio reikia na ta prasme greiciau jis uzauga, dar 3 kg ir busiu laimingas bet vis tiek mcdonalde nevalgiau ir nevalgysiu,ten tikrai neskanu,geriau jau submarina,pica,lazanija,ar angliska gera 3 sluoksniu deckeri!!! kitaip tariant hamburgeri;] ir triguba bulvyciu su suriu ir majonezu ir litra milkshake,mmmm malonumas bet tik ne is mcdonald!!!!!!!

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Unholy_Massacre
2009 m. lapkričio 23 d. 19:42:08
miculka rašė:
nu zinau kad tas greitas maistas nesveikas bet man jis patinka. ypac tas kur degalinese buna ir mcdonalde

Man jis net neskanus...

Atsakyti
miculka
2009 m. lapkričio 23 d. 19:02:43
nu zinau kad tas greitas maistas nesveikas bet man jis patinka. ypac tas kur degalinese buna ir mcdonalde

Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 23 d. 19:01:08
kaktusas2598 rašė:
LoseControl rašė:
Valgiau aš, valgiau, aš kalbu apie sveikatą - tai yra toks pats greitas maistas.

Nu vat butent ne tas pats, net negalim lygint su mcdonalds, ten grynai nuodu privaro kai daro, o cia gal tik gamina is chemikaliniu indigrientu, bet nuodu, kad ispust i dydi tikrai nededa

Tai jei pripažįsti, kadten deda chemikalinių ingridientų, tai pripažįsti, kad tas pats mėšlas, nes tie chemikalai ir yra tie 'nuodai'.

Atsakyti
Unholy_Massacre
2009 m. lapkričio 23 d. 18:52:30
Gretas maistas yra šūdas.

Atsakyti
Problematique
2009 m. lapkričio 23 d. 18:25:29
Dabar vos ne kiekvienam produkte tų 'nuodų' gausu. Jau geriau neskaityti etikečių, o tai supykins. Žinoma, geriau ir nevartoti prastų ir pigių gaminių, bet čia jau kaip kieno piniginė išneša.
O greitas maistas apskritai yra blogis. Riebalai, riebalai, riebalai tik tam, kad jaustumeis sotus, o kartais, kad dar daugiau valgyt norėtum.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. lapkričio 23 d. 18:16:44
LoseControl rašė:
Valgiau aš, valgiau, aš kalbu apie sveikatą - tai yra toks pats greitas maistas.

Nu vat butent ne tas pats, net negalim lygint su mcdonalds, ten grynai nuodu privaro kai daro, o cia gal tik gamina is chemikaliniu indigrientu, bet nuodu, kad ispust i dydi tikrai nededa

2009 m. lapkričio 23 d. 18:12:21

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 15
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1539
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062