LustaEtano rašė: McDonalds, Nesveika, tiesa, riebu ir tiesa... Bet skanu... E621 padaro savo ;>
Kad ir žinau kad prikimšta sh ten, bet ledai tai skanūs, ir karšti pyragėliai su obuoliukais. Va dar kava dažnai ten rytais imu.
Nors man asmeniškai, jei kas perkat maistą Statoil degalinėse nusipirkit kada mėsainį pas juos. Atneš tokį griozdišką muštinį su baisiai skanų... vat tą galiu ėst ir ėst.
Nesenai (na kaip pasakius nesenai) atsidarė hezburger.. ar kaip ten. Man ten geriau nei mcdas... kažkaip jei valgai tai natūralesnis maistas... tik kad jie labai neprieinamose vietose pastatyti... Da shit.
Bet kuriame restorane užsisakęs sumuštinį,picą ar burgerį - sveiko maisto negausi.Nėra taip - mcdonalde ,blogi hamburgeriai,o burgerking - sveikesni,geresni
McDonalds, Nesveika, tiesa, riebu ir tiesa... Bet skanu... E621 padaro savo ;>
Kad ir žinau kad prikimšta sh ten, bet ledai tai skanūs, ir karšti pyragėliai su obuoliukais. Va dar kava dažnai ten rytais imu.
Nors man asmeniškai, jei kas perkat maistą Statoil degalinėse nusipirkit kada mėsainį pas juos. Atneš tokį griozdišką muštinį su baisiai skanų... vat tą galiu ėst ir ėst.
Nesenai (na kaip pasakius nesenai) atsidarė hezburger.. ar kaip ten. Man ten geriau nei mcdas... kažkaip jei valgai tai natūralesnis maistas... tik kad jie labai neprieinamose vietose pastatyti... Da shit.
Niekaip nesuprantu,kaip žmonės gali ryti tas taukuotas lazdeles.Nėra ten jokių bulvių,atsipeikėkit vafliai...Šūdas paskutinis ten... Norėčiau padaryti akciją - papiketuoti ,atsineščiau plakatų su nutukusių amerikiečių nuotraukom - tegu visi valgo ir žiūri,kas atsitiks ir jiems...
valgau greita maista tik del to kad svorio reikia na ta prasme greiciau jis uzauga, dar 3 kg ir busiu laimingas bet vis tiek mcdonalde nevalgiau ir nevalgysiu,ten tikrai neskanu,geriau jau submarina,pica,lazanija,ar angliska gera 3 sluoksniu deckeri!!! kitaip tariant hamburgeri;] ir triguba bulvyciu su suriu ir majonezu ir litra milkshake,mmmm malonumas bet tik ne is mcdonald!!!!!!!
LoseControl rašė: Valgiau aš, valgiau, aš kalbu apie sveikatą - tai yra toks pats greitas maistas.
Nu vat butent ne tas pats, net negalim lygint su mcdonalds, ten grynai nuodu privaro kai daro, o cia gal tik gamina is chemikaliniu indigrientu, bet nuodu, kad ispust i dydi tikrai nededa
Tai jei pripažįsti, kadten deda chemikalinių ingridientų, tai pripažįsti, kad tas pats mėšlas, nes tie chemikalai ir yra tie 'nuodai'.
Dabar vos ne kiekvienam produkte tų 'nuodų' gausu. Jau geriau neskaityti etikečių, o tai supykins. Žinoma, geriau ir nevartoti prastų ir pigių gaminių, bet čia jau kaip kieno piniginė išneša.
O greitas maistas apskritai yra blogis. Riebalai, riebalai, riebalai tik tam, kad jaustumeis sotus, o kartais, kad dar daugiau valgyt norėtum.
LoseControl rašė: Valgiau aš, valgiau, aš kalbu apie sveikatą - tai yra toks pats greitas maistas.
Nu vat butent ne tas pats, net negalim lygint su mcdonalds, ten grynai nuodu privaro kai daro, o cia gal tik gamina is chemikaliniu indigrientu, bet nuodu, kad ispust i dydi tikrai nededa
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. kovo 29 d. 22:22:51
McDonalds, Nesveika, tiesa, riebu ir tiesa... Bet skanu... E621 padaro savo ;>
Bet kuriame restorane užsisakęs sumuštinį,picą ar burgerį - sveiko maisto negausi.Nėra taip - mcdonalde ,blogi hamburgeriai,o burgerking - sveikesni,geresni
2010 m. kovo 29 d. 22:18:11
2010 m. kovo 29 d. 21:37:50
2009 m. lapkričio 29 d. 21:33:22
2009 m. lapkričio 29 d. 21:30:49
2009 m. lapkričio 29 d. 21:20:51
McDonalds bulvyčių neatsisakyčiau
Niekaip nesuprantu,kaip žmonės gali ryti tas taukuotas lazdeles.Nėra ten jokių bulvių,atsipeikėkit vafliai...Šūdas paskutinis ten... Norėčiau padaryti akciją - papiketuoti ,atsineščiau plakatų su nutukusių amerikiečių nuotraukom - tegu visi valgo ir žiūri,kas atsitiks ir jiems...
2009 m. lapkričio 29 d. 20:18:59
mass_hysteria, nejaugi nenorėtum bulvyčių?
Nei jų, nei ko nors kito, ką ten parduoda.
2009 m. lapkričio 29 d. 12:54:31
2009 m. lapkričio 28 d. 23:19:15
2009 m. lapkričio 28 d. 17:28:19
2009 m. lapkričio 28 d. 17:17:41
2009 m. lapkričio 24 d. 21:12:58
2009 m. lapkričio 23 d. 23:00:10
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 23 d. 19:42:08
nu zinau kad tas greitas maistas nesveikas bet man jis patinka. ypac tas kur degalinese buna ir mcdonalde
Man jis net neskanus...
2009 m. lapkričio 23 d. 19:02:43
2009 m. lapkričio 23 d. 19:01:08
Valgiau aš, valgiau, aš kalbu apie sveikatą - tai yra toks pats greitas maistas.
Tai jei pripažįsti, kadten deda chemikalinių ingridientų, tai pripažįsti, kad tas pats mėšlas, nes tie chemikalai ir yra tie 'nuodai'.
2009 m. lapkričio 23 d. 18:52:30
2009 m. lapkričio 23 d. 18:25:29
O greitas maistas apskritai yra blogis. Riebalai, riebalai, riebalai tik tam, kad jaustumeis sotus, o kartais, kad dar daugiau valgyt norėtum.
2009 m. lapkričio 23 d. 18:16:44
Valgiau aš, valgiau, aš kalbu apie sveikatą - tai yra toks pats greitas maistas.
2009 m. lapkričio 23 d. 18:12:21