lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 5 d. 18:32:11
LoseControl rašė: patogu, skanu, nesveika.... galima retai, bet nepastoviai
Man tai neskanu.Kai pats pasidarau namie burgerį,pats mėsą normalią įsidedu,bulką normalią,tai pasidarau skaniai.Ir žinau,kad shūdų neėdu.ShDonaldse kitas reikalas - neskanu...Mėsa - Iš naftos,Bulka iš kartono fabriko atliekų,o padažas - Kepintų žiurkių skonio...Vos nepaisvėmiau šią vasarą apsilankęs populairiajame SHūdonaldse...
Vibratorius (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:39:53
lietusryte rašė:
mechanical_animal rašė:
Kastuvas rašė: nesveika, bet skanu
riebus, bet tikrai ne nesveikas
Kaip tai nesveikas?Riebus ir su visokiais cheminiais priedais - burgerio mėsa nėra gryna mėsa,nes į ją privaryta visokių cheminių piedų.Su bulka tas pats.
su bybiais bl, o ne hemikalais, vienintelis blogumas ten tai suniukai
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:37:55
mechanical_animal rašė:
Kastuvas rašė: nesveika, bet skanu
Kaip tai nesveikas?Riebus ir su visokiais cheminiais priedais - burgerio mėsa nėra gryna mėsa,nes į ją privaryta visokių cheminių piedų.Su bulka tas pats.
Tik nereikia Pamiršai pridurti,kad vyrukas kiekvieną dieną visą laiką maitinosi tik Mc'donald's+ valgė tik XXL porcijas [beje ir pusryčiams],kurios jį neretai privesdavo net iki vėmimo. O 'mirtingieji' taip daro? Girdėti lyg ir neteko.Beje, viena moteriškė po to filmo pasitelkusi kalorijų skaičiavimą net numetė svorio Klausimas,kiek jai teko valgyti,bet čia jau kita tema. Esmė,kad nereikia išradinėt Mcdonaldfobijos.
Greit priprantama... Hmmm... Keistai skamba. Neikada nemaniau kad prie maisto galima priprast?... Suprantu ten prie rukymo, gerimo ar pan, bet prie MAISTO! ;o
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 5 d. 19:14:44
2008 m. rugsėjo 5 d. 18:32:11
patogu, skanu, nesveika.... galima retai, bet nepastoviai
Man tai neskanu.Kai pats pasidarau namie burgerį,pats mėsą normalią įsidedu,bulką normalią,tai pasidarau skaniai.Ir žinau,kad shūdų neėdu.ShDonaldse kitas reikalas - neskanu...Mėsa - Iš naftos,Bulka iš kartono fabriko atliekų,o padažas - Kepintų žiurkių skonio...Vos nepaisvėmiau šią vasarą apsilankęs populairiajame SHūdonaldse...
2008 m. rugsėjo 5 d. 18:07:49
2008 m. rugsėjo 5 d. 17:08:03
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:39:53
nesveika, bet skanu
su bybiais bl, o ne hemikalais, vienintelis blogumas ten tai suniukai
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:37:55
nesveika, bet skanu
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:32:45
2008 m. rugsėjo 4 d. 21:23:32
nesveika, bet skanu
2008 m. rugpjūčio 18 d. 10:55:15
2008 m. rugpjūčio 16 d. 21:31:07
2008 m. rugpjūčio 15 d. 19:49:43
2008 m. rugpjūčio 14 d. 19:02:06
2008 m. rugpjūčio 14 d. 17:43:52
2008 m. rugpjūčio 13 d. 23:33:32
2008 m. rugpjūčio 13 d. 23:25:42
filmas Super Size Me