reiškia kažką kitką pylė į aliejų Nes dar kaip tik klasiokė dirba McD ir stovėjom šnekėjom trumpai dar ir mačiau kaip iš ten kur bulvytes kepa kažką išpylė ir paskui ipylė. Na bet neesmė , svarbu kad skanu.
lacunacoil rašė: ne, aš gi matau kas diena kaip pvz kas 10 min aliejų keičia
visu prima ne kas 10 min alieju keicia, visu antra tu to keitimo proceso net matyti negalejai, nes tai uzhtrunka gana nemaza laika ir vyksta sios proceduros naktines pamainos metu su tam tikra iranga (~1h kartu su isilimo laiku) prasom neskleist absurdiskos informacijos, be to tas aliejus yra augalinis, tad jame galima kepti istisai nors ir tris dienas be jokiu keitimu, beje visu megstamos bulbytes fri kepamos 168 laipsniu temperaturoje, cia tik siaip informacija paivairinimui
lacunacoil rašė: nu aš visą tą žinau beto kažkada padėjo kai suvalgiau kelių valandų mėsainį atšalusį buvo kaip plastmasė tada mėnesiui atsisakiau
O dzy tai tu prašyk, kad tau patiektų šaltus arba paprašyk neišpūstų gal atsisakysi visam
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
O tu matei kaip jie mėsą išpučia? visada maniau kad taip rodo tik per filmus, tokius kaip "mėsainių karas", tačiau mano pusseserė buvo ten. Į konvejerį įkišą tokį mažytį gabalėlį o išima tokį mėsgali, kad net mama man tokio neduoda
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
ne, aš gi matau kas diena kaip pvz kas 10 min aliejų keičia nu akd ten lb skanu ir šiaip privalgai už tą pačią sumą kaip kitur ne begalo skanu... nu tikuos kad kaime kai gausiu daug natūralaus maisto padės pasveikt
lacunacoil rašė: labai sąmojinga...apsimesiu kad nesupratau...
o šiaip kai ir nesusitinku kelis kart kai negalėjo ji ėjau su draugais
na jei ką tai aš neturėjau nieko bloga galvoje ;o ir šįkart tikrai O nenorėtum pabandyt eiti kur kitur pavalgyti? ;o Kitur irgi bulvyčių duoda tik jos nebūna keptos visą dieną tam pačiam aliejuj
lacunacoil>> nebesusitik su savo drauge, vienam bus neydomu
aš su savo drauge susirgom priklausomybe mcdonaldu... Einam įjį jei ne kas diena tai kas antra , bent į savaite 3 kartus...nebėra gal net taip skanu bet nebeina sustot, ir negana to ne šiaip ką o bent aš valgau du big macus, dideli bul;vyčių ir didelį kolos...paskui nekas skrandžiui bet neina...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 5 d. 17:45:05
2008 m. liepos 5 d. 09:41:36
2008 m. liepos 5 d. 00:48:05
ne, aš gi matau kas diena kaip pvz kas 10 min aliejų keičia
visu prima ne kas 10 min alieju keicia, visu antra tu to keitimo proceso net matyti negalejai, nes tai uzhtrunka gana nemaza laika ir vyksta sios proceduros naktines pamainos metu su tam tikra iranga (~1h kartu su isilimo laiku) prasom neskleist absurdiskos informacijos, be to tas aliejus yra augalinis, tad jame galima kepti istisai nors ir tris dienas be jokiu keitimu, beje visu megstamos bulbytes fri kepamos 168 laipsniu temperaturoje, cia tik siaip informacija paivairinimui
2008 m. liepos 1 d. 20:48:31
kas skanu tas nesveika.vo.
2008 m. liepos 1 d. 20:16:16
Macdonalds - pats blogiausias greito maisto tinklas.O pažiūrėjus į tą šlykščią klouno iškamšą,dingsta visas apetitas...
Kokio klouno?
2008 m. liepos 1 d. 20:12:54
Macdonalds - pats blogiausias greito maisto tinklas.O pažiūrėjus į tą šlykščią klouno iškamšą,dingsta visas apetitas...
Kokio klouno?
2008 m. liepos 1 d. 20:11:49
2008 m. liepos 1 d. 20:11:23
2008 m. liepos 1 d. 20:06:43
nevalgau beveik iš vis...
ta prasme tuose greito ... restoranuose
valgau tikrą maistą
2008 m. liepos 1 d. 20:06:01
2008 m. liepos 1 d. 19:56:58
2008 m. liepos 1 d. 19:01:44
2007 m. liepos 20 d. 22:36:11
nu aš visą tą žinau
O dzy
2007 m. liepos 20 d. 22:32:29
2007 m. liepos 20 d. 22:30:18
2007 m. liepos 20 d. 22:25:50
2007 m. liepos 20 d. 22:24:34
labai sąmojinga...apsimesiu kad nesupratau...
na jei ką tai aš neturėjau nieko bloga galvoje ;o ir šįkart tikrai
2007 m. liepos 20 d. 22:22:08
2007 m. liepos 20 d. 22:18:49
2007 m. liepos 20 d. 22:13:54
aš su savo drauge susirgom priklausomybe mcdonaldu... Einam įjį jei ne kas diena tai kas antra , bent į savaite 3 kartus...nebėra gal net taip skanu bet nebeina sustot, ir negana to ne šiaip ką o bent aš valgau du big macus, dideli bul;vyčių ir didelį kolos...paskui nekas skrandžiui bet neina...
gal galit patart kaip mest?