Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manot apie "McDonalds" ir, apskritai, greitą maistą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ingutexxx
2007 m. liepos 12 d. 12:28:12
Nesveika bet skanu

Atsakyti
Dead_soul
2007 m. birželio 16 d. 13:32:58
macdonalde tai niekad nevalgau, tačiau jei pusfabrikačius galima vadinti greitu maistu, tai tenka...

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Marihuanita
2007 m. birželio 15 d. 19:02:38
Žiūrėjau Supersize Me, tai jau ačiū, bet McDonald man tikrai nereikia, juolab tas maistas žiauriai smirda ir yra be galo riebus. O jau cukraus kiek. Vėmaliukas. Žodžiu, Didžiausia bjaurumo koncentracija... Feee Khheee

2007 m. birželio 15 d. 19:02:22
Manau kad tai Š.., teršimas organizmo.

2007 m. birželio 15 d. 18:51:42
mechanical_animal rašė:
kadangi pats dirbu mcdonalde tai galiu pasakyti kad tokios grieztos maisto kontroles ir higienos laikymosi dar nemaciau ne vienoje kompanijoje, ir kas mano kad valgote labai nesveika maista, lai uzhsiciaupia amziams - viskam yra saikas, mcdonaldas pridarytu eibiu jeigu jus jame kiekviena miela diena pusryciautumete, pietautumete ir vakarieniautumete

teisingai

2007 m. birželio 15 d. 18:41:19
McDonalds - slamstas.

2006 m. rugsėjo 25 d. 00:00:17
what's wrong with McDonald's?

everything they don't want you to know...

2006 m. rugsėjo 24 d. 22:43:23
kažkur skaičiau, tipo amerikiečiai sekmadieniais nebevaikšto į bažnyčią, tik į mcdonald'ą.

viskas ko reikia..

2006 m. rugsėjo 22 d. 21:25:04
manau, kad tai nesveikas, bet lb skanus maistas

2006 m. rugsėjo 22 d. 21:16:10
ten viska is saldytu produktu daro. pvz saldytos bulvytes kepa 3min, pyrageliai- 6min, o pyrageliai galioja 90min. jei perta laika neisperka, juos ismeta i nuostoliu deze. Visokie cheesai, big macai ir pan galioja tik 10min!

Atsakyti
GYVENU
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:50:43
kruvini magdonaldo pinigai tau sendien vieni nuodai kruvini magdonaldo pinigai tau sendien vieni nuodai.... naj naj naj

2006 m. rugpjūčio 29 d. 23:37:20
PsichopaTe---> o zinojai jog mcdonaldo ledu temperatura yra -9,-8 laipsniu? ledu ragelio svoris yra 7 gramai, ledu rageliuose svoris - 92 gramai, ledu plastikiniuose indeliuose svoris - 111gramai, o pacio indelio svoris 5 gramai, glajaus (braskinio karamelinio arba sokoladinio) ejna viso labo 30ml, galju temperatura 46-52 laipsniai, o ju pasildancio vandens temperatura 57-63 laispniai

Atsakyti
PsihopaTe
2006 m. rugpjūčio 29 d. 23:18:15
o man mcdonaldas patinka....ten skanus ledai

2006 m. rugpjūčio 29 d. 23:14:49
kadangi pats dirbu mcdonalde tai galiu pasakyti kad tokios grieztos maisto kontroles ir higienos laikymosi dar nemaciau ne vienoje kompanijoje, ir kas mano kad valgote labai nesveika maista, lai uzhsiciaupia amziams - viskam yra saikas, mcdonaldas pridarytu eibiu jeigu jus jame kiekviena miela diena pusryciautumete, pietautumete ir vakarieniautumete

Atsakyti
Slave_of_dark
2006 m. rugpjūčio 15 d. 13:56:48
num man jis ne prie sirdies DD

Atsakyti
Muitine_Menulyje
2006 m. rugpjūčio 15 d. 00:47:36
kadangi "garbė" užkąsti Makdonaldo šlamtamaisčio tenka kartą per penkis metus, neatsisakau. Tačiau savo noru ten neinu niekada. Mat skaniai hamburgeris atrodo tik suvyniotas arba per reklamą, ledus mieliau valgau kitokius, o dėl pyragėlio su miško uogomis arba obuoliais aš neketinu trnktis į kitą miesto galą, kai galima jį įsigyti gretimoje parduotuvėje. Tik kitu pavidalu.

mėgstu picą. amerikietišką. tik štai nežinau, ar ją galimą priskirti prie greitųjų patiekalų, mat gaminasi jinai pakankamai negreitai

o kebabai spardo šikna. na, blynas su daržovėmis ir mėsa, kodėl turėtų nespardyti?

2006 m. rugpjūčio 13 d. 10:45:44
ash taij MC'Donald maijsto nemegstu, nes ne wiena karta, nuo jo pasijauchiau ne kaijp....todel neijnu neij MC'Donald'us, nei i kokias kitas greijto maijsto paruoshimo istaigas...panashiai kaijp tie kebabai...pardawinejami kioskuose...feee...

Atsakyti
lordi_PUIKUS
2006 m. rugpjūčio 12 d. 00:00:22
manau, kad daznai jo valgyti nereiktu, na, bet kartais galima pasmaguriauti.

Atsakyti
blink41
2006 m. rugpjūčio 8 d. 11:42:59
kai buvau maza kokiu gal 10 metu tai labai megdavau McDonalds nes ten duodvo zisliuka kai pirkdavo tetis happy mel
dabar net neziuriu i ta puse nuodai ten, jau geriau namie pica su sese pasikepam

2006 m. rugpjūčio 8 d. 11:06:11
Kaip kada. Buna ir geru (t.y. ne taip zemai nusiritusiu) greito maisto uzeigu kur galima pavalgyti, jei ne skaniai, tai bent ne taip kad vimdytu. Paciam McDonalds senai nebuvau, kai buvau mazesne tai kiek pamenu patiko,o dabar nezinau, speju nelabai patiktu.

O shape as labai "sveikai" maitnuos jei iseinu i miesta : traskuciai, Nestea, gal kokia spurga/pyragelis ^^

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274747