macdonalde tai niekad nevalgau, tačiau jei pusfabrikačius galima vadinti greitu maistu, tai tenka...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Žiūrėjau Supersize Me, tai jau ačiū, bet McDonald man tikrai nereikia, juolab tas maistas žiauriai smirda ir yra be galo riebus. O jau cukraus kiek. Vėmaliukas. Žodžiu, Didžiausia bjaurumo koncentracija... Feee Khheee
mechanical_animal rašė: kadangi pats dirbu mcdonalde tai galiu pasakyti kad tokios grieztos maisto kontroles ir higienos laikymosi dar nemaciau ne vienoje kompanijoje, ir kas mano kad valgote labai nesveika maista, lai uzhsiciaupia amziams - viskam yra saikas, mcdonaldas pridarytu eibiu jeigu jus jame kiekviena miela diena pusryciautumete, pietautumete ir vakarieniautumete
ten viska is saldytu produktu daro. pvz saldytos bulvytes kepa 3min, pyrageliai- 6min, o pyrageliai galioja 90min. jei perta laika neisperka, juos ismeta i nuostoliu deze. Visokie cheesai, big macai ir pan galioja tik 10min!
PsichopaTe---> o zinojai jog mcdonaldo ledu temperatura yra -9,-8 laipsniu? ledu ragelio svoris yra 7 gramai, ledu rageliuose svoris - 92 gramai, ledu plastikiniuose indeliuose svoris - 111gramai, o pacio indelio svoris 5 gramai, glajaus (braskinio karamelinio arba sokoladinio) ejna viso labo 30ml, galju temperatura 46-52 laipsniai, o ju pasildancio vandens temperatura 57-63 laispniai
kadangi pats dirbu mcdonalde tai galiu pasakyti kad tokios grieztos maisto kontroles ir higienos laikymosi dar nemaciau ne vienoje kompanijoje, ir kas mano kad valgote labai nesveika maista, lai uzhsiciaupia amziams - viskam yra saikas, mcdonaldas pridarytu eibiu jeigu jus jame kiekviena miela diena pusryciautumete, pietautumete ir vakarieniautumete
kadangi "garbė" užkąsti Makdonaldo šlamtamaisčio tenka kartą per penkis metus, neatsisakau. Tačiau savo noru ten neinu niekada. Mat skaniai hamburgeris atrodo tik suvyniotas arba per reklamą, ledus mieliau valgau kitokius, o dėl pyragėlio su miško uogomis arba obuoliais aš neketinu trnktis į kitą miesto galą, kai galima jį įsigyti gretimoje parduotuvėje. Tik kitu pavidalu.
mėgstu picą. amerikietišką. tik štai nežinau, ar ją galimą priskirti prie greitųjų patiekalų, mat gaminasi jinai pakankamai negreitai
o kebabai spardo šikna. na, blynas su daržovėmis ir mėsa, kodėl turėtų nespardyti?
ash taij MC'Donald maijsto nemegstu, nes ne wiena karta, nuo jo pasijauchiau ne kaijp....todel neijnu neij MC'Donald'us, nei i kokias kitas greijto maijsto paruoshimo istaigas...panashiai kaijp tie kebabai...pardawinejami kioskuose...feee...
kai buvau maza kokiu gal 10 metu tai labai megdavau McDonalds nes ten duodvo zisliuka kai pirkdavo tetis happy mel
dabar net neziuriu i ta puse nuodai ten, jau geriau namie pica su sese pasikepam
_Aglo (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 8 d. 11:06:11
Kaip kada. Buna ir geru (t.y. ne taip zemai nusiritusiu) greito maisto uzeigu kur galima pavalgyti, jei ne skaniai, tai bent ne taip kad vimdytu. Paciam McDonalds senai nebuvau, kai buvau mazesne tai kiek pamenu patiko,o dabar nezinau, speju nelabai patiktu.
O shape as labai "sveikai" maitnuos jei iseinu i miesta : traskuciai, Nestea, gal kokia spurga/pyragelis ^^
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. liepos 12 d. 12:28:12
2007 m. birželio 16 d. 13:32:58
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 15 d. 19:02:38
2007 m. birželio 15 d. 19:02:22
2007 m. birželio 15 d. 18:51:42
kadangi pats dirbu mcdonalde tai galiu pasakyti kad tokios grieztos maisto kontroles ir higienos laikymosi dar nemaciau ne vienoje kompanijoje, ir kas mano kad valgote labai nesveika maista, lai uzhsiciaupia amziams - viskam yra saikas, mcdonaldas pridarytu eibiu jeigu jus jame kiekviena miela diena pusryciautumete, pietautumete ir vakarieniautumete
teisingai
2007 m. birželio 15 d. 18:41:19
2006 m. rugsėjo 25 d. 00:00:17
everything they don't want you to know...
2006 m. rugsėjo 24 d. 22:43:23
viskas ko reikia..
2006 m. rugsėjo 22 d. 21:25:04
2006 m. rugsėjo 22 d. 21:16:10
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:50:43
2006 m. rugpjūčio 29 d. 23:37:20
2006 m. rugpjūčio 29 d. 23:18:15
2006 m. rugpjūčio 29 d. 23:14:49
2006 m. rugpjūčio 15 d. 13:56:48
2006 m. rugpjūčio 15 d. 00:47:36
mėgstu picą. amerikietišką. tik štai nežinau, ar ją galimą priskirti prie greitųjų patiekalų, mat gaminasi jinai pakankamai negreitai
o kebabai spardo šikna. na, blynas su daržovėmis ir mėsa, kodėl turėtų nespardyti?
2006 m. rugpjūčio 13 d. 10:45:44
2006 m. rugpjūčio 12 d. 00:00:22
2006 m. rugpjūčio 8 d. 11:42:59
dabar net neziuriu i ta puse nuodai ten, jau geriau namie pica su sese pasikepam
2006 m. rugpjūčio 8 d. 11:06:11
O shape as labai "sveikai" maitnuos jei iseinu i miesta : traskuciai, Nestea, gal kokia spurga/pyragelis ^^