Kunigunda Lunaria... man tas [avadinimas labai patinka] ;] o šiaip tai,žinoma,kad nebuvau! ;> mačiau laikraštyje "Vakaro Žinios" laabai gražių nuotraukų iš to Gotų Festivalio..
pirma grupe grojo ANTIGONĖ,gal su nauja programa,ar ka..nzn,nelabai patiko.kaskas per daug teatralizuoto,nu nzn.gan idomu,bet ne per daugiausiai.gal tik kad originalu
GOETHEANUM-niekad ju negirdejau,ir visai neblogai.publika jau tada pradejo rinktys prie scenos.
SAPROPHYTES-aisku nuostabiai.faijni vyrukai,pazistu asmeniskai,is to pacio miesto mes kile.publika kviete grist turbut 3 kartus
A.Klivečka ir DA17-tik viena daina isgirdau ir visai nesigailiu.atrodo kad net grojo pagal fonograma.kaskokie 80..
THEODOR BASTARD-laaabai patiko,laaabai nustebino.nzn kaskaip galingai jie ten buvo,visiskai kitaip nei kitos grupes.del ju ir buvo verta nueit(mano nuomone)
ICONCRASH-kaskas panasaus i Rasmus,gal truputi stipriua.viena daina buvo gan nebloga,poto kaskas atsitiko su sviesa(atrodo ji dingo) ,poto ji atsirado bet dingo mikrofono garsas.buvo pertrauka,zmones isejo parukyt,isgert,grizau kai jie jau beveik sugrojo.
SIELA-nelabai man.
labiausiai tai patiko saprophytes ir THEODOR BASTARD
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
Koks keistas glitch'as. Pirmą kartą pasitaikė. Kai spaudžiau vertinti dainą ir pasirodė toks vertinimas kaip 0 (!). Perkrovus puslapį, parašyta, kad vertinta 1, nors nespaudžiau tokio vertinimo.
2005 m. gegužės 11 d. 11:44:16
2005 m. gegužės 5 d. 21:11:52
2005 m. gegužės 2 d. 17:39:10
2005 m. gegužės 2 d. 17:36:30
GOETHEANUM-niekad ju negirdejau,ir visai neblogai.publika jau tada pradejo rinktys prie scenos.
SAPROPHYTES-aisku nuostabiai.faijni vyrukai,pazistu asmeniskai,is to pacio miesto mes kile.publika kviete grist turbut 3 kartus
A.Klivečka ir DA17-tik viena daina isgirdau ir visai nesigailiu.atrodo kad net grojo pagal fonograma.kaskokie 80..
THEODOR BASTARD-laaabai patiko,laaabai nustebino.nzn kaskaip galingai jie ten buvo,visiskai kitaip nei kitos grupes.del ju ir buvo verta nueit(mano nuomone)
ICONCRASH-kaskas panasaus i Rasmus,gal truputi stipriua.viena daina buvo gan nebloga,poto kaskas atsitiko su sviesa(atrodo ji dingo) ,poto ji atsirado bet dingo mikrofono garsas.buvo pertrauka,zmones isejo parukyt,isgert,grizau kai jie jau beveik sugrojo.
SIELA-nelabai man.
labiausiai tai patiko saprophytes ir THEODOR BASTARD
2005 m. gegužės 2 d. 16:58:58
2005 m. gegužės 2 d. 15:51:44
buvau tik antroj dienoj,bet tikrai daug neapsakomu ispudziu.